Şimdi Ara

Arızalı seagate disklerin garantiden değiştirilmesi. (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.215
Cevap
40
Favori
155.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de arızalı diskimi 10.12.2014 te ptt ile yolladım, gönderi takibinde 11.12.2014 torbadan alındı yazıyor.o günden beri bi güncelleme yok.Ne demek bu torbadan alındı bilen var mı?
  • Nehars kullanıcısına yanıt
    Göndermek için RMA Kodu oluşturamazsınız ki, işleme almazlar ürününüzü.
  • aorhan2 A kullanıcısına yanıt
    Hocam PTT' den aldığınız takip kodunu özelden PM atarmısınız birde ben bakayım. Uçakmı yoksa karayolunumu seçtiniz gönderim yaparken ?
  • SERİ NO: Z1F0ZFKD
    MODEL NO: ST3000DM001

Yukarıdaki seri ve modelini verdiğim Seagete hdd'nin Vatan bilgisayar garantisi 1.5 ay kadar önce bitmiştir.Seagete'den sorgulayıncada garantiyle ilgili bir bilgi göremedim.Bu durumda ne yapmam gerekir ? yardımcı olursanız memnun olurum.
  • 10 Aralıkta yolladığım diskim bugün elime geçti.Resimlerini de ekledim.Sanırım noel tatili nedeniyle gecikme oldu biraz.Sadece gönderim ücreti olarak 30 tl ödedim.Gümrük vs.gibi bişey çıkmadı şükür.Teşekkürler SEAGATE.Türkiyede ücret karşılığı dahi onarım yaptıramamıştım(İthalatçı firmaya), elin adamı taa fizandan yenisini yollamış.İnsanlık ölmemiş vesselam:)
    [

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aorhan2 -- 16 Ocak 2015; 0:49:04 >
  • 12 aralık da hollanda ya gönderdiğim harddiskden haber yok.ptt ile göndermiştim.
    Kargonun yurt dışında nerede olduğunu nasıl görebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_u2000

12 aralık da hollanda ya gönderdiğim harddiskden haber yok.ptt ile göndermiştim.
    Kargonun yurt dışında nerede olduğunu nasıl görebilirim?

ptt den takip kodu verilmiştir onu pttnin sitesinden takip edin ordan takip edemezseniz 17track.nete bakın
  • Ptt takip numarasına göre 14 Aralık ta yurt dışına çıkış yapmış gözüküyor.
    Sonrası belli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan_u2000

Ptt takip numarasına göre 14 Aralık ta yurt dışına çıkış yapmış gözüküyor.
    Sonrası belli değil.

takip numarasnı verebilirmisiniz
  • Merhaba Arkadaşlar.

http://support2.seagate.com adresindenmi rma oluşturuyoruz? Eğer buradan oluşturuluyorsa benim diskin garantisinin 3 ayı kalmış. Yalnız resimdede göreceğiniz üzere " Warranty Status: Out of warranty " garanti dışı yazıyor?
    Ben hiçbirşey anlamadım.? Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar acil bir yardım ederseniz çok makbule geçecek.

Arızalı seagate disklerin garantiden değiştirilmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiLLeR© -- 31 Ocak 2015; 0:25:59 >

• Garantiniz orda yazdığı gibi bitmiş 3 Ocak 2015'te.
  • Evet bende sonradan farkettim gün ve ay yerleri bize göre farklı.

Şanssızlığın böylesi.
  • ST3000DM001 model arızalı diskimin Vatanbilgisayar 2 yıl garantisi bitmiştir.Bu arızalı diskimi yurtdışında tamir ettirmem mümkünmü ? yurtdışı garantisi 3 yıl ise neden benim diskim garantili görünmüyor ? yardımcı olunursa memnun olurum.
  • ugurmurat360x kullanıcısına yanıt
    hocam seagate kendi sitesinden garanti kontrolünü yaptınız mı?eğer orda garantili gözüküyorsa yurtdışına yollayıp garantiden yararlanabiirsiniz.Türkiye'de 2 yıl garanti veriyorlar.Üretici firma 3 yıl verse bile ülkemizde 2 yıldan ötesi geçmez.Siz garanti sorgulayn, eğer ''in warranty'' yazarsa yurtdışına yollayın büyük bir ihtimalle yenisini gönderirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aorhan2

hocam seagate kendi sitesinden garanti kontrolünü yaptınız mı?eğer orda garantili gözüküyorsa yurtdışına yollayıp garantiden yararlanabiirsiniz.Türkiye'de 2 yıl garanti veriyorlar.Üretici firma 3 yıl verse bile ülkemizde 2 yıldan ötesi geçmez.Siz garanti sorgulayn, eğer ''in warranty'' yazarsa yurtdışına yollayın büyük bir ihtimalle yenisini gönderirler.

Vatan bilgisayar garantisi 2 ay kadar önce bitti.Yurtdışı sorgulamamda garanti yok diyor.Eğer yurtdışı garantisi 3 yılsa garantili görünmesi gerekmez mi ?
  • Her seagate diskin 3 yıl garantisi olacak diye bir şey yok. Ayrıca Seagate disklerin garantisini üretim tarihine göre hesaplar. Sizin raftan aldığınız disk 2 yıl önce bile üretilmiş olabilir.

• arkadaslar merhaba size bir sey danismak istiyorum.

bundan yaklasik 4 seneye yakin bir zaman once turknettin kampayasi dahilinde toshiba tasinabilir hdd hediye gelmisti 2.5".yalniz gecen elimden kayip dustu tv ye bagladigimda okuyor ama dosyalari acmakta zorlaniyor hatta acmiyor bile.

acaba ben bunu yurtdisina gondersem garantiye alirlarmi garantisi olup olmadigina nereden bakiyoruz.hdd uzerindeki hangi kodu girecegiz.bana izleyecegim yolu anlatirsaniz cok sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurmurat360x kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı sorgulamada da garantisi yoksa hocam yapacak bişey yok.
  • Arkadaşlar merhaba, Samsung m3 portable harddiskimi yurtdışına göndermek istiyorum. Siteden kontrol ettim 2016'ya kadar garantisi devam ediyor. Kargo vs. bu işlemleri yaparken nasıl bir yol izlemem gerekir? Yollarken çok masraf tutar mı? Bir de anladığım kadarıyla bağlantı kablosunu istemiyorlar. Doğru mudur? Cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.