Şimdi Ara

Arjinin,beta alanin, kafein kombinasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce bcaa4.1.1,arjinin,kreatin kombinasyonunu kullanmıştım ve hayatımda bu kadar verimli antremanlar geçirmemiştim. Fakat kreatinden dolayı saçları elime aldım ondan dolayı kreatini bırakmak zorunda kaldım. Bu da motivasyon kaybı oluşturdu.

Temel amacım antreman sırasında kreatin etkisini yakalamak ondan dolayı arjinin,beta alanin,kafein kombinasyonunu kullanmayı düşünüyorum. Öneriniz ya da çıkarmamı-eklememi tavsiye ettiğiniz bir şey var mı ?

Bu arada bcaa kesinlikle kullanmayı düşünmüyorum. Beslenmem yeterli düzeyde, bcaa bıraktığımda hiç bir negatif etki görmedim.

Birde son olarak istanbul içi weider kreatin verebilirim. Ben kullanmıyorum kullanmak isteyen varsa. 250 gr ben tahminen 50 gr felan kullanmışımdır.

• Uzun süre 5g-5g-200mg şeklinde kendi preworkout 'umu yapıyordum. Hazır preworkoutlarda kullandım. Türkiyede satılanların hepsini kullanmışımdır. Söyleyebileceğim tek şey hepsi para tuzağı. Kafein al yeterli. Preworkoutların verdiği etkinin %80i bence kafeinden geliyor.

Creatine etkisini başka ürünle yakalaman mümkün değil. Çünkü onun sağladığı katkı tamamen bu saydığın ürünlerden farklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

Uzun süre 5g-5g-200mg şeklinde kendi preworkout 'umu yapıyordum. Hazır preworkoutlarda kullandım. Türkiyede satılanların hepsini kullanmışımdır. Söyleyebileceğim tek şey hepsi para tuzağı. Kafein al yeterli. Preworkoutların verdiği etkinin %80i bence kafeinden geliyor.

Creatine etkisini başka ürünle yakalaman mümkün değil. Çünkü onun sağladığı katkı tamamen bu saydığın ürünlerden farklı.
    Hocam cevabınızı geç gördüğüm için beta alanin ve arjinin aldım sadece.

Beta alani içtiğimde iğne batması gibi tenimde bir şeyler olmakta. Birde sanırım 1-2 set daha fazla çıkartabiliyorum. Tabiki plasebo olabilir.

Arjinin ise şuan bi etkisini göremedim, belki düzenli kullanınca iş yapar bilemiyorum ama dediğiniz gibi creatine etkisini yakalamam mümkün değil.

• Rammstein kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

BCAA,Kreatin ve Beta-Alanin antreman öncesi alınan kafeinle bereber en güzel kombinasyonlardan biridir.İğne batması, saçlarda kaşıntı en tipik özelliğidir.

Kreatin ağırlık kaldırırken tükendiğin noktada sana bir tekrar daha çıkarmanı,Beta-Alanin ise birkaç tekrar daha fazla yapmanı sağlar.O yüzden ikisini beraber

kullanmak gerekiyor.Aslında 1-2 tekrar fazla çıkarıyorum dediğin plasebo değil, Beta-alanin farkıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

Hocam cevabınızı geç gördüğüm için beta alanin ve arjinin aldım sadece.

Beta alani içtiğimde iğne batması gibi tenimde bir şeyler olmakta. Birde sanırım 1-2 set daha fazla çıkartabiliyorum. Tabiki plasebo olabilir.

Arjinin ise şuan bi etkisini göremedim, belki düzenli kullanınca iş yapar bilemiyorum ama dediğiniz gibi creatine etkisini yakalamam mümkün değil.

Alıntıları Göster
    İlk bir kaç seferde o iğne batması-karıncalanmayı hissediyorsun. Beta alanine etkisi aslında baya ufak. Fazladan set çıkarmanı sağlamaz. Plasebo etkisidir.

Ayrıntılı bilgi içinhttps://examine.com/supplements/beta-alanine/

Araştırlamara göre etkisi baya düşük ki ben bunu test ettim. Düzenli olarak 8g denemişliğim de var ki önerilenin üstünde bir rakam. Supplementlere çok para harcayan biri olmama rağmen kullanmıyorum kısaca.

İyi bir uyku ve kafeinin vericeği antrenman performansının çeyreğini bile verebilcek supplement yok. Olsa alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentus -- 6 Eylül 2019; 14:30:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BCAA MI KREATİN Mİ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.