Şimdi Ara

arka cam değiştirenler yardımınız gerek ACİL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugun arabamın arka camı durup dururken patladı sebbebinin filmlerin rezinstans sayesinde yanarak patlattıgını dusunuyorum önemli olan camın fiyatının ne kadar oldugu kaskoda yok haliylen araba cort 300 kesın vardır dıye dusunuyorum

• 150 civarı tutar
  • Valla işiniz zor arka cam baya pahalı olabilir. Ön camı bi le serviste 500den fazla bi fiyata değiştiriyorlar. Bence başka bişiy sonucu patlamış olmalı camınız çünkü rezistans o kadar ısı vermez.
  • yaptırdım arkadaslar 110 kagıt doraglasta takdırdım rezinstans filmi yaktı rezisntans cam birleşim yerinden patladı neyse ucuz atlattık buna da sukur
  • geçmiş olsun o zaman yaa ne diyim. Ucuza kurtarmışsın vallaa servis çok daha katlardı fiyatı...
  • 110 hakkaten güzel bir fiyat. Rezistanslı değil mi o doraglass'ta takdırdığın cam? Acaba diyorum her kış öncesi gümüş nitratlarla uğraşmak yerine, ben de 110 bayılıp arka camı değiştirsem de şu kopuk rezistans olayından kurtulsam mı diyorum?!
  • rezinstanslı hemde cok guzel takıyorlar doraglass ta unlu bi firma diye düşünüyorum.herkese tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabıkalı_kaaaaan19 -- 8 Ekim 2007; 13:23:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilgilenivereyim bir
  • quote:

Orjinalden alıntı: sabıkalı_kaaaaan19

yaptırdım arkadaslar 110 kagıt doraglasta takdırdım rezinstans filmi yaktı rezisntans cam birleşim yerinden patladı neyse ucuz atlattık buna da sukur

geçmiş olsun ucuz atlasmışsın....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ascentarium

110 hakkaten güzel bir fiyat. Rezistanslı değil mi o doraglass'ta takdırdığın cam? Acaba diyorum her kış öncesi gümüş nitratlarla uğraşmak yerine, ben de 110 bayılıp arka camı değiştirsem de şu kopuk rezistans olayından kurtulsam mı diyorum?!

Bu gümüş nitrat olayını duymuştum. Benim arabanın arka camındada rezistanslarda iki tanesinde kopu yer var o da tam açık olması gereken görüş alanımda önümüz de kış.

Nerden temin edebiliriz bu gümüş nitratı Nasıl bişey bu sanırım boya gibi kullancaz değil mi?
    Fiyatı ne kadar acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_80 -- 9 Ekim 2007; 23:46:33 >
  • 2 ay önce bir çok aracın arka çam fiyatlarını sormuştum ve en pahalısı 150 ytl cevabını almıştım

2000 yılında toyota yarisin arka camını 490 ytl ye serviste değiştirmiştik(kaskodan)

gümüş nitrat bulunur bulunmasınada bununla nasıl onarıyorsunuz anlamadım
    biri anlatırsa sevinirim
  • Gümüş nitrat'ı herhangi bir oto yedek parça/aksesuar satıcısından temin edebilirsiniz. Uygulama sadece rezistans üzerinden kimyasalı ince bir fırça marifeti ile tatbik etmekten ibaret. Uygulama öncesi camı iyice temizleyi kuruluyorsunuz ve rezistans teli üzerinden ince bir şerit olarak uyguluyorsunuz. 10/15 YTl bir şey, geçici olarak bir çözüm olabilior ama uzun vade de iş görmüyor. Korumasız olarak cam iç yüzinde kaldığından zamanla ya da içten silmeler sonrasında kimyasal da çıkyor. Bu durumda işlemi yenilemeniz gerekiyor. Titiz bir uygulama kış'ı rahatlıkla çıkartır.
  • sagolun beyler ascenterium git bi cam al en iyisi nitrat falan ugrasma benım kımyam iyi değildir ama ag gumusu galiba nitrat neydi ki unuttuk oss gecer bılgıler cope gider tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı:
    Gümüş nitrat'ı herhangi bir oto yedek parça/aksesuar satıcısından temin edebilirsiniz. Uygulama sadece rezistans üzerinden kimyasalı ince bir fırça marifeti ile tatbik etmekten ibaret. Uygulama öncesi camı iyice temizleyi kuruluyorsunuz ve rezistans teli üzerinden ince bir şerit olarak uyguluyorsunuz. 10/15 YTl bir şey, geçici olarak bir çözüm olabilior ama uzun vade de iş görmüyor. Korumasız olarak cam iç yüzinde kaldığından zamanla ya da içten silmeler sonrasında kimyasal da çıkyor. Bu durumda işlemi yenilemeniz gerekiyor. Titiz bir uygulama kış'ı rahatlıkla çıkartır.

Ben antepteyim. Burada oto yedek parçacılara,oto camcılara hatta oto boyacılara sordum senden duyduk o ne diyorlar.
    İnternettten sipariş verebileceğimiz yer var mı acaba.

• benimde 2004 toyota yarisim var arka camı kırıldı nasıl bulabilirim yardımcı olurmusunuz adres tlf alabilirmiyim.orjinli çok pahalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.