Şimdi Ara

arka cam rezistans rölesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bende 2000 model megane 1.6 rta var. arka cam rezizstans dügmesine basınca bazen çalışıp bazen çalışmıyordu. son zamanlarda hiç çalışmamaya başladı. bende yetkili servise götürdüm.

servis sigorta panelinin arkasındaki röle kutusu çıkardı. burdaki arka cam rezistans rölesi kontrol etti, arızalı oldugunu söyledi. fiyatını sordugumda şok oldum. küçücük bir röle 128ytl bu ne ya...

degiştirmeden çıktım. sizce röle için bu fiyat nasıl.
    bunun çıkmasını nasıl alablıırım. bu konuda yardımcı olurmusunuz.?

• Eger standart bir roleyse piyasadan alinabilecek amper degeri uygun bir role de uydurulabilir 8-10 milyona.

128 ytl normal bir role icin pahali.
  • Benim eski arabam da (opel vectra) aynı sorun vardı. Benim elektrikçim de rölenin bozulduğunu söyledi. 30 ytl ye yaparım dedi. Ben yaptıramadan arabayı sattım. Bence olsa olsa 40 ytl yı gecmez. Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcdata76

Eger standart bir roleyse piyasadan alinabilecek amper degeri uygun bir role de uydurulabilir 8-10 milyona.

128 ytl normal bir role icin pahali.

o rölenin içini açtık baktık. sırf röle olsa bende tamir etmeye çalışırım ama içinde entegreli devre var. buda push-pull devresi olmalı. rezistans dügmesine bir sefer basışta devreye girmesi ikinci basıştada rezıstansı off duruma geçirmek için.

2 ay önce aküyü yetkili serviste degiştirdim 110 ytl ye.
    şimdi küçüçük bir şey 128 ytl.
  • birde sanayideki birparçacıdan fiyat alın.servis yüksek fiyat veriyor genellikle.dıaşrıdna alıp montajını kendiniz yapın...
  • İÇERİSİNDEKİ ELEKTRONİK PARÇALAR PİYASADA VARSA TAMİR YAPILABİLİR.
  • Aynı durum bende de vardı R19 europa rezistans bozuk bunun için camın değişmesi gerektiğini sölediler. fiyatı ise 120 ytl dedi camcı.. bende vazgeçtim.. elle silerim daha iyi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arka Cam Resistans Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar, araçların bu rölelerinin hepsi bir arada mı? ve nerede olduğunu söyleyebilir misiniz? sigorta kutusunun yanında veya arkasında biryerde midir hep?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.