Bildirim
arka cama vantuzlu perde takmak ?
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Perde derken kastettiğiniz delkli güneşlik ise ceza söz konusu değil. -
-
Bunlar serbest keza sökülüp takılabiliyorlar. Gönül rahatlığıyla kullanın. -
tekrardan teşekkürler -
-
-
ön cam ve ön-yan camlara film yaptırdım zaten. arka camlar kendinden karatmalı baya, üstüne film gerekmez dedim. perde lazım bana komple kapatacak, uzun yolda aradan güneş sızmayacak. ailem arka koltukta oturur genelde, iki çocuk da var. aradan sızan güneş rahatsız ediyor.
perde lazım film değil yani hocam. isterse şalvar gibi dursun, ciks olması gerekmiyor. güneşi tam kessin de. -
Camlar karartmalıysa nasıl güneş geçiriyor anlamadım . Babamın focusunda da camlar karartmali güneş geçirmiyor hiçquote:
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo
ön cam ve ön-yan camlara film yaptırdım zaten. arka camlar kendinden karatmalı baya, üstüne film gerekmez dedim. perde lazım bana komple kapatacak, uzun yolda aradan güneş sızmayacak. ailem arka koltukta oturur genelde, iki çocuk da var. aradan sızan güneş rahatsız ediyor.
perde lazım film değil yani hocam. isterse şalvar gibi dursun, ciks olması gerekmiyor. güneşi tam kessin de.
-
karartma var da tam zifiri karanlık değil ki. film çekilmiş gibi.
en koyu film bile güneşi biraz geçirir ki koyu film yasak zaten.
raylı açılır kapanır perde düşünüyorum o yüzden. -
-
teşekkürler.
benzerini görmüştüm biraz delikli ışık geçirir diye fazla bakmadım ama boyalı hatta çocuklar için resimli olanları bile var ama sök tak uğraşılmaz bununla. söktüğün zaman nereye koyacaksın... güneşliği ön koltuğa koyuyorum bizimkiler ön koltuğa oturmaz diye ama arabaya başka biri binse güneşliğin üstüne oturuyor vs.
perde olursa çek aç çek kapat kolay olur diye düşünüyorum. -
Rica ederim. -
Trendyol.comAnkaflex 2 Adet Oto Yan Cam Perdesi Araba Arka Güneşlik Araç Anne Bebek Çocuk Perde Arka Koltuk Emzirme Örtü | Trendyolhttps://www.trendyol.com/ankaflex/2-adet-oto-yan-cam-perdesi-araba-arka-guneslik-arac-anne-bebek-cocuk-perde-arka-koltuk-emzirme-ortu-p-39848722?boutiqueId=512546&merchantId=112561
ben bu ürünü sipariş verdim. Bir göz atmanızı tavsiye ederim
-
Teşekkürler hocam
Ama bu ürün kapının arasında kalıyor yanlış görmediysem, aç kapa yapa yapa yırtılmaz mı? -
yorumlarda öyle bir şey görmedim. -
Pek ömrü olmaz, çorap mantığında bir ürün, tak-çıkar/kapı aç-kapa/yarısı dışarıda vs. erken yıpranır.quote:
Orijinalden alıntı: ganker
yorumlarda öyle bir şey görmedim.
Ama 1 sezon gider gibi, iş görmez değil.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X