Şimdi Ara

Arka kapi ve arka cam filmi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cam perdesi aldim ancak umdugumu bulamadim. Alternatif bir yol ariyorum.

Uzun yolculuklarda arka kapi camlarindan ve arka camdan gelen gunesi engellemenin en iyi yolu film cektirmek midir?

Cekilen filmin derecesi ne olmali? Disarinin dogal goruntusunun de bozulmasini cok istemiyoruz. Arkanin kapkaranlik ve basik kalmasini da istemiyoruz.

Bir de bu islem icin ucret ortalama ne kadar olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lanaya -- 22 Temmuz 2020; 16:23:35 >

• Lanaya L kullanıcısına yanıt
    Ben 5 cam 2 numara yaptirdim 200 vermistim ama artmistir simdi kesin. 2 yil once yaptirdim memnunum keske daha once yaptirsaymisim dedim.
  • DoğanGörünümlüToros kullanıcısına yanıt
    Hocam peki gunesi engelledi mi yeterince? Siz sadece gunesi engelleme icin mi yoksa disardan gorunmemesi icin mi yaptirdiniz? Dogal goruntuyu ne kadar bozdu ne kadar karardi icerisi 2 numara ile?
  • benim tüm camlar 3 numara film, önde yok ama harika kesiyor güneşi yani camın kendi ısınıyor ama içeriye vermiyor o sıcaklığı gece sürüşünü felanda etkilemiyor yani gayet görüyorum ve bir avantajını daha gördüm, gündüz sürüşlerinde ışığı yansıtmasını engellediği için daha berrak bir görüntü sağlıyor belki lumar marka yaptırdığım içindir bilmiyorum ama güzel görüntüsü var
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz arastirdim google'dan. 3 ve 4 numara yasakmis. Aman dikkat edin ceza yiyebilirsiniz. 1 ve 2 numaraya izin veriliyormus.

On yan camlara 1, arka yan camlara 2 ve arka cama da 1 numara ideal olacak bana gore. Hem gece gorusunu kisitlamamis olacak boylece.
  • Yanları 2 en arka camı 3 numara yaptırdım 5 dakika oturunca zaten gözün alışıyor film olduğunu hissetmiyorsun bile.

İlk film yaptırdığımda aracın içine oturdum akşam oldu sandım bu ne karanlık dedim. Arkadaşım bindi buna film çekmemişler dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatlıcanMusakka -- 22 Temmuz 2020; 19:2:20 >
  • ideal olanı, çevirmede de can sıkmayacak şekikde, ön iki cam 1, arka camların tamamı 2.
  • Lanaya L kullanıcısına yanıt
    Kesyor baya. İcersi de cok karanlik olmuyor sadece gece parkederken aynalari gormek icin camlari biraz indirmek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoğanGörünümlüToros -- 22 Temmuz 2020; 19:4:37 >
  • 5 cam 2 veya 3 numara yaptırın hiç düşünmeden oldukça faydalı bir uygulama güneşi kesiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.