Şimdi Ara

Arkadaşlar Güvenlik Duvarı açılmıyor bi yardımda buraya pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows güvenlik duvarını kapatmıştım şimdi açamıyorum.
    hata veriyor, hata ise şu şekilde:

Windows Firewall settings cannot be displayed because the associated service is not running. Do you want to start the Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS) service?

Yes No

yes i tıklayınca: Windows cannot start the Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS) service.

no yu tıklayınca hiç bir şey olmuyor masaüstüne geri dönüyor.
    yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum inşallah bilen birileri çıkar şimdiden teşekkürler..

• bende de aynısı oldu maalesef çözüm bulamadım..

sonra buldum çözümü format attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagen -- 11 Mayıs 2005, 18:08:04 >
  • şimdi format atmak istemiyorum o kadar datam var
    bi çözüm bulursan bekliyorum
  • ARKADAŞ!!!

Birde şunu dene bakalım;

Şimdi BAŞLAT tan ÇALIŞTIR a ve orayada MSCONFIG yaz enterla . Karşına çıkan pencerede Hizmetler kısmı var zati resimdende anlıyacaksın o kısmı bi incele bakalım ne alemde gözüküyor. Eğer calışmıyorsa bir etkin yap birde pasif durum ne olacak....

Sen bunu bir incele dene ben baska bir yol daha arayım sana. RESMİDE Bİ İNCELE !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozkurt28 -- 11 Mayıs 2005, 18:19:59 >
  • evet baktım hizmetlere stopped yazıyor yanında kutu seçili.
  • ARKADAŞ!!!

STOPPED yazıyorsa durdurulmuş. O zaman birde şunu deniyorsun. ( faaliyete geçirmek için )

Başlat tan çalıştır bas oraya Services.msc yazıyorsun ve açılan sayfada resimdeki kısmı buluyorsun ve üzerine tıklıyorsun ve sol üst köşede hizmete basla diyorsun. veya otomatik olarak ayarla diyorsun. Birde bunu dene bakalım. RESMİ İNCELE ve restart yapmayı unutma ama uyguladıktan sonra ...

YOK ÖLE HEMEN FORMAT ...

quote:

Orjinalden alıntı: Brave10

evet baktım hizmetlere stopped yazıyor yanında kutu seçili.

• söylediklerini yaptım saol ama olmadı bi hata verdi:

could not srat the windows firewall/internet connection sharing (ICS) service on local computer.

error 10047: An address incompatible with the requested protocol was used.

OK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sp2 yüklümü makinene. yüklü ise format şart gibi. değilse yüklemeyi dene
  • beyler hepinize çok teşekkür ederim sorun çözüldü nasıl çözüldüğünü yazıyorum sizinde başınıza gelirse diye (allah korusun)

command a bu komudu yazıp windowsa reset atın bu kadar..

netsh winsock reset
  • command dediğin calıstır a mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.