Arkadaşlar windows güvenlik duvarını kapatmıştım şimdi açamıyorum. hata veriyor, hata ise şu şekilde:
Windows Firewall settings cannot be displayed because the associated service is not running. Do you want to start the Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS) service?
Yes No
yes i tıklayınca: Windows cannot start the Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS) service.
no yu tıklayınca hiç bir şey olmuyor masaüstüne geri dönüyor. yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum inşallah bilen birileri çıkar şimdiden teşekkürler..
komut satırında yada "başlat>run" sekmesinden "services.msc" komutunu gir. çıkan pencerede ICS yi bulup özelliklere gir. Karşına bir "START" butonu bir de "StartUp Type" seçeneği gelecek. Startup Type eğer "Disabled" ise firewall u açamazsın. Bunun için ya automatic yada manuel seçilmiş olmalıdır. Daha sonra "Start" butonuyla servisi başlat.
o şekilde olmadı yine bi hata verdi sonra aradım biraz bi komut buldum. command ı açıp "netsh winsock reset" yazıp bilgisayara reset atmak yeterli.