Şimdi Ara

Arkadan carptim tutanak tutmadim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ondeki araca arkadan çarptım ,suc bende oldugu icin tutanak tutmak plaka almak aklima gelmedi ,tamponda hasar var kasko karsilar mi ,inip arabaya baktık ,sonra adamda hasar olmadığı için tutanak tutmadık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sabah geldim böyle buldum dersin belli bir limit altına tutanak sormazlar bile anladığım kadarıyla büyük bir hasar da yok
  • Tutanak sormazlarsa sorun yok zaten de emin misiniz

• aracı servise bıraktığınızda kasko dan beyan üzerine dosya açtırabilirsiniz.

Beyana bu şekilde yazarsanız red verme olasılığı var.
  • Şirketin hangi şirket olduğuna göre değişir hocam.

Büyük firmalardan biriyse sorunsuz halledilir.

Doğa , koru Ve benzer firmalar ise Allah kolaylık versin.

• Sampo japan

• actual1985 A kullanıcısına yanıt
    Bugüne kadar beyan ile yaptırmadığınız olmadı hocam.

Hatta forumdan bir arkadaşımız gece kaza yapmıştı. Ertesi gün dosya açmamıza Ve rapor olmamasına rağmen ödeme yaptılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paspas alti islaklik yardim
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynısı bir hafta önce başıma geldi. kavşakta öndeki araca vurdum. adam bende bir şey yok dedi ama yanında ehliyeti yoktu biraz da akşamdan kalmaydı ağzı alkol kokuyordu. ben de uğraşmak istemedim trafik sigortasını da delmeyelim diyerek sanayinin yolunu tuttum beyan üzerinden kendi hasarımı kaskodan yaptırıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akula06

aynısı bir hafta önce başıma geldi. kavşakta öndeki araca vurdum. adam bende bir şey yok dedi ama yanında ehliyeti yoktu biraz da akşamdan kalmaydı ağzı alkol kokuyordu. ben de uğraşmak istemedim trafik sigortasını da delmeyelim diyerek sanayinin yolunu tuttum beyan üzerinden kendi hasarımı kaskodan yaptırıyorum.

Beyana ne yazdınız acaba

• actual1985 A kullanıcısına yanıt
    öndeki araçta hasar olmadığını tutanak tutmaya gerek olmadığını belirttim. aslında görünürde hasar yoktu ama kesin içerde bir şeyler olmuştur. adamın yanında ehliyet yoktu veya alkolden kaptırdı tam bilmiyorum kaçar gibi gitti benim de işime geldi. biraz uğraşsaydım hasarımı adama geçirirdim de hadi neyse dedik
  • akula06 A kullanıcısına yanıt
    Siz öndeki araca vurmakla haksız olmuşsunuz;ama öndeki de asli oranda kusuru barındıran pozisyonda imiş, alkollü araç, ehliyetin olmaması vs. Yerinizde olsam uğraşırdım. Hatta, arabamın masrafının parasını ondan alırdım. Ya polis çağıralım ya hasar parasını ver derdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.