Şimdi Ara

Arkadaş kazığı ve avlandım (tehdit devam ediyor)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 hafta önce arkadaş dediğim kişiliğin doğum gününü kutlamak için alsancağa gittim. Diğerlerini de tanıyorum onlar da arkadaşım sayılır(dı). Kafamda kendi aldığım şapka vardı. Beni görünce bu çocuğun arkadaşı bak ya benim şapkayı giymiş bide yüzsüz gibi dedi salaktan gülerek ben de nerde senin dedim sustuk o sırada neyse gittik 1-2 bira içtik alsancakta geziyoruz. Bu bana laf atan elemanın yakın arkadaşıyla da geçen seneden eski sevgilim yüzünden kavgalıydık. Yani adam yalnız değil neyse araya tansaşın oradan araya girdik yürüyoruz falan baktım hepsi (6-7 arkadaşı ve 2 tane zararsız erkek ve 2 tane de kız vardı) etrafıma sardı zaten İzmirde olan bilir o tansaştaki arayı çok dar ve karanlıktı. Akşam saat 6 civarı falan..

O laf atan eleman birden beni durdurup bilader sen benim şapkayı bide yüzsüz gibi giyip geldin mi dedi, ( bununla 1 gün beraber takılmıştık geçen sene ) ben de nerden senin kardeşim dedim, ben bunu kendi paramla aldım. Dedi o gün beraber takıldık işte sen aldın falan, ben dedim almadım kardeşim, ben bunu kendi paramla aldım dedim tekrar. Yancı arkadaşı olum beraber takıldık hatta sende aldın şapkayı dedi. Ben gene aynı cümleyi tekrarladım. Bilader ver şunu kötü olur dedi, vermiyorum, ver falan derken bu şapkayı çekip aldı. Hırsız dedi bana üstüne basa basa ben orada sıktım kendimi, işte bu d.günü olan çocuğun kolyesini o sarhoşken almaya çalışmadın mı dedi.(O gün orada değil ama böyle bir bilgisi de var ....nin) Sonra o çocuğa döndüm dedim olm sen kendin vermedin mi bunu kız arkadaşın sana sonra alıcak demedi mi dedim. Valla öyle bişey demedi dedi.. (Aslında kolye onun değil o gün onu ona arkadaşı hediye vermişti, o an da aklıma gelmedi bu cümle) Neyse bu sefer kavgalı olduğum çocuğa verdi şapkayı kardeşim şapkamı verin dedim. Vermiyoz bilader napcan dedi, kardeşim ver şunu dedim 1.70boyundaki çocuk atarlandı bana vermiyoz falan sonra içimden sallamadım. Sonra bu çocuk vermiyoz napcan dedi. Bu kavga ediceğim çocuk 190boyunda yapılı bişey benden 4-5cm uzun ben de zayıfım ama fitim işte anlayın. Durdum durdum çeneye bi patlattım, bu noluyo lan moduna girdi sarsıldı. Baktım o cüce atarlandı bana karnına bir tek yapıştırdım direk yere düştü zaten sonra arkadaşları tuttu onu karışma diye.

Falan o sıra cocuk kendine geldi ben ama üstüne 2-3 tane daha sağlam yumruk patlattım çocuk mallaştı ama ben o ara nasıl yakın mesafeye girdiysem kafayı yapıştırdı burnuma, ben baktım sol delikten kan geliyor iyice bi sinir geldi tuttum saçından diz kapağına bi tekme çocuk bildiğin erotik filmdeki kadınlar gibi bağırdı sonra bir de baldıra tekme attım yere düştü. Bende bıraktım.

Olay böyle bunun bir tane yarım akıllı arkadşı da videoya çektiğini öğrendim aynı gün cocuga diyorum videoyu at ne videosu diye salak yapıyor ama o video var yani çocuk da onları sevmiyor. İşte o çocuğun telefonundan bir tane ağır abi seni öldürürüm yüzüme söyle falan diye hiç muhattap olmadığım bir çocuk mesaj atıyor..

Sonuç olarak ben şimdi ne yapayım beyler? Çok geçmeden suç duyurusunda bulunayım mı? Hem hırsızlık ile suçluyorlar,yalancı diyip üstüne tehdit ediyorlar. Elimde whatsapp ve messenger kayıt ve varsa tansaşın güvenlik kamera kaydı var? Ayriyeten 50tlye aldığım kulaklığın sol giriş kısmını da kopardı kavga ettiğim insan.. Gidip suç duyurusunda bulunsam iş çıkar mı? Ben o şapkayı ve kulaklığın parasını alsam yeter. Biraz da ceza yesin tabi başka birşey istemiyorum.

Not: yaş 20 ergen muhabbeti yapmayın, ciddi cevap istiyorum.

• Dostum suc duyurusu falan diyorsunda ilk sen vurmussun, haksiz cikartirlar seni.
    Sen hirsini aldiysan tamam olayi kapat bence.
    O adamlsr yaptiklari ile kalsinlar. Is uzamasin yani. Mahkemelik falan oldumu surec, illallah cektirir adama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne tehdidi? Zaten dövmüşsün bir daha olursa yine döversin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

Dostum suc duyurusu falan diyorsunda ilk sen vurmussun, haksiz cikartirlar seni.
    Sen hirsini aldiysan tamam olayi kapat bence.
    O adamlsr yaptiklari ile kalsinlar. Is uzamasin yani. Mahkemelik falan oldumu surec, illallah cektirir adama.

Hocam hala arkamdan konuşmaya devam ediyorlarmış. Burnumdan kan geldi diye de kendileri dövmüş gibi hava atıyorlar ama asıl eleman ortada yok sorun orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esgun

Yaklaşık 2 hafta önce arkadaş dediğim kişiliğin doğum gününü kutlamak için alsancağa gittim. Diğerlerini de tanıyorum onlar da arkadaşım sayılır(dı). Kafamda kendi aldığım şapka vardı. Beni görünce bu çocuğun arkadaşı bak ya benim şapkayı giymiş bide yüzsüz gibi dedi salaktan gülerek ben de nerde senin dedim sustuk o sırada neyse gittik 1-2 bira içtik alsancakta geziyoruz. Bu bana laf atan elemanın yakın arkadaşıyla da geçen seneden eski sevgilim yüzünden kavgalıydık. Yani adam yalnız değil neyse araya tansaşın oradan araya girdik yürüyoruz falan baktım hepsi (6-7 arkadaşı ve 2 tane zararsız erkek ve 2 tane de kız vardı) etrafıma sardı zaten İzmirde olan bilir o tansaştaki arayı çok dar ve karanlıktı. Akşam saat 6 civarı falan..

O laf atan eleman birden beni durdurup bilader sen benim şapkayı bide yüzsüz gibi giyip geldin mi dedi, ( bununla 1 gün beraber takılmıştık geçen sene ) ben de nerden senin kardeşim dedim, ben bunu kendi paramla aldım. Dedi o gün beraber takıldık işte sen aldın falan, ben dedim almadım kardeşim, ben bunu kendi paramla aldım dedim tekrar. Yancı arkadaşı olum beraber takıldık hatta sende aldın şapkayı dedi. Ben gene aynı cümleyi tekrarladım. Bilader ver şunu kötü olur dedi, vermiyorum, ver falan derken bu şapkayı çekip aldı. Hırsız dedi bana üstüne basa basa ben orada sıktım kendimi, işte bu d.günü olan çocuğun kolyesini o sarhoşken almaya çalışmadın mı dedi.(O gün orada değil ama böyle bir bilgisi de var ....nin) Sonra o çocuğa döndüm dedim olm sen kendin vermedin mi bunu kız arkadaşın sana sonra alıcak demedi mi dedim. Valla öyle bişey demedi dedi.. (Aslında kolye onun değil o gün onu ona arkadaşı hediye vermişti, o an da aklıma gelmedi bu cümle) Neyse bu sefer kavgalı olduğum çocuğa verdi şapkayı kardeşim şapkamı verin dedim. Vermiyoz bilader napcan dedi, kardeşim ver şunu dedim 1.70boyundaki çocuk atarlandı bana vermiyoz falan sonra içimden sallamadım. Sonra bu çocuk vermiyoz napcan dedi. Bu kavga ediceğim çocuk 190boyunda yapılı bişey benden 4-5cm uzun ben de zayıfım ama fitim işte anlayın. Durdum durdum çeneye bi patlattım, bu noluyo lan moduna girdi sarsıldı. Baktım o cüce atarlandı bana karnına bir tek yapıştırdım direk yere düştü zaten sonra arkadaşları tuttu onu karışma diye.

Falan o sıra cocuk kendine geldi ben ama üstüne 2-3 tane daha sağlam yumruk patlattım çocuk mallaştı ama ben o ara nasıl yakın mesafeye girdiysem kafayı yapıştırdı burnuma, ben baktım sol delikten kan geliyor iyice bi sinir geldi tuttum saçından diz kapağına bi tekme çocuk bildiğin erotik filmdeki kadınlar gibi bağırdı sonra bir de baldıra tekme attım yere düştü. Bende bıraktım.

Olay böyle bunun bir tane yarım akıllı arkadşı da videoya çektiğini öğrendim aynı gün cocuga diyorum videoyu at ne videosu diye salak yapıyor ama o video var yani çocuk da onları sevmiyor. İşte o çocuğun telefonundan bir tane ağır abi seni öldürürüm yüzüme söyle falan diye hiç muhattap olmadığım bir çocuk mesaj atıyor..

Sonuç olarak ben şimdi ne yapayım beyler? Çok geçmeden suç duyurusunda bulunayım mı? Hem hırsızlık ile suçluyorlar,yalancı diyip üstüne tehdit ediyorlar. Elimde whatsapp ve messenger kayıt ve varsa tansaşın güvenlik kamera kaydı var? Ayriyeten 50tlye aldığım kulaklığın sol giriş kısmını da kopardı kavga ettiğim insan.. Gidip suç duyurusunda bulunsam iş çıkar mı? Ben o şapkayı ve kulaklığın parasını alsam yeter. Biraz da ceza yesin tabi başka birşey istemiyorum.

Not: yaş 20 ergen muhabbeti yapmayın, ciddi cevap istiyorum.

Valla bence şikayet et ben ettim yani bisey soracaksan pmden sorabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Esgun kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ne davası, ne şikayeti. Bırak sen o ayakları, git şu şapkanı alan çocuğu bul, evinin önünde mi, artık sen daha iyi bilirsin nerede bulacağını, eline de bir sopa al, kafa göz dal herife. Sonra kulaklık alınır yine.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.