Şimdi Ara

----ARKADAŞAR DÜN GECE BANA AYI SALDIRDI----OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DÜN FORUMDA AZ OYALANMIŞTIM,, GECE YAĞMUR YAĞMAYA BAŞLADI DAYIM DEDİKİ HADİ BILDIRCINA BOHÇACI AVCISI DEİLİZ ZATEN, HATTA DİYODUM FORUMDA AV İLE İLGİLİ TOPİKLER AÇMIŞTIM.. GECE Bİ DAĞA ÇIKTIK SIRT Bİ YER DENİZE BAKIYODU ORDA ESKİ Bİ KÜLÜBE VARMIŞ ORDA BEKLEYEİM DEDİK AZ... HERNEYSE SAAT 3 E GELİYODU GECE DAYIM DEDİKİ BAK DEDİ DOMUZA SOLDA ÇALILIKTAN GEÇİYODU FRIT FRIT SESİ ACAYİP ,, BİZDE KORKU OLMAZ ZATEN SİLAHTA ALMAMIŞTIK. BILDIRCINI CANLI YAKALARIZ BİZ KEĞÇE İLE MEĞER DOMUZ DEDİĞİ AYI İMİŞ ARKADAN DOLAŞTI KÜLÜBENİN HİÇ FAKETMEDİK BENDE FIRT FIRT DOMUZ SANDIM , ARKAMDAN YAVAŞ YAVAŞ GELDİNİ GÖRDÜM DERLERYA AYAĞA KALKIP SALDIRIR OYLE BİŞE OLMADI, YERDE YURUYEREK VURDU AMA NE SERT DARBE AYAĞIMI KIRDI SANKİ BEN DÜŞMEDİM DÜŞSEM MAHFEDECEKTİ BEN TABİ KAÇTIM TOPALLAYARAK AMA O ARADA DAYIM BENDEN ÖNCE KAÇMIŞ BANA GEL DİYE SESLENİYO... TAM KOMEDİ FAKAT AYI BUYUK DEĞİLDİ,,YOKSA......BU GECE VEYA YARIN OTOMATİK SİLAHLA ÇIKACAZ FAKAT DEDİĞİM GİBİ BOHÇAÇI DEĞİLİZ KORKUTMAK İÇİN NETİCEDE DOĞANIN KANUNU ,EKOSİSTEMİN İÇİNDEYİZ TEKNOLOJİ BİZDE HERŞEYİ YAPARIZ AMA BİLİNÇLİ OLMAMIZ GEREK BURADAN ANLATMAK İSTEDİĞİM;

DOĞADA HAYVANLARA KARŞI KİNCİ KATLİAMCI ,, SALDIRGAN OLMAMALIYIZ O AYI İSTESE BENİ PARÇALARDI HİÇBİRŞEY YAPAMAZDIK.... SAYGILARIMLA GÜNLÜĞÜME DE NOT ALDIM AYRINTILI.. BÖYLE ŞEYLER HERKESİN BAŞINA....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet08 -- 11 Ağustos 2007; 11:20:02 >

• hikaye güzel ama sosyal mesaj kaygısı tavan yapmış, bu biraz bozmuş işi..
  • bu ne ya
  • geçmiş olsun.dayına bir teşekkür borçlusun
    ...
  • Ben bu forumda azmış eşşeklerin saldırı hikayelerini de okumuştum.
  • , burda eşşek yok karadenizde( rizede), ayı, domuz, çakal , bide en saldırganı insan var 2 ayaklı hehehehe
  • Dayıya bak ya hemen topuklamış. Bence sen bi daha dayınla macera yaşama.Hemen satmış seni valla. Seni kurtarmak için gel giye sesleniceğine daha fazla çaba sarfedebilirdi. Valla yinede güzel macera olmuş senin için.

• sormayın arkadaşlar ya benimde kalbim kırıldı ama nebilym o anlık uzakta durdu fark edemedim diyo korktu tabi hehe..
  • yusuf çekmişiniz topluca ayı yı gördünmü ölü taklidi yapcan

nefes bile almıycan sonra senin üstüne bi iz bırakıp gidiyor zaten

işiyor yani iyice öldükten sonrada gelip yiycekti
  • artvin desin galiba böyle olaylar çok olur bende artvinl iyim de
  • Vay ayı.ğlu ayı
    Bizede küçükken yemek yemezsen memleketten ayı otobüse atlıycak gelicek seni yiycek diye anlatırlardı.Hey allahım ne günlerdi
  • bunlar nerden aklınıza geliyor ki?
  • Yetişkin bir ayı at kadar hızlı koşabilir
  • biz kaçınca arkamıza bakamadık bi ara dayım dedi ağaca mı çıkalım, dedim dalga geçiyo. ya düz araziye inene kadar arkama bakamadım yalan olmasın roket gibi ben koşuyom geçiyom dayıyı dur diyo hehe ya anlatamam.
  • dayıya bak bide Lazlar mert yiğit olur derler, mertlik elinde silah olunca mı,demekki öyle...

Benim bir akrabama ayı saldıracak, ve de bir de yaralayacak, ben de gel gel diyecem, ya alırım elime bir kaya ayının kafasına indiririm.
  • o anı yaşamadan bişe demeyin bence elime alırım sallarım demesi koaly ortalık karıştı beni yatırmadı yatırsa dayım kesin bişe yapardı ayaktaidim ben...
  • işte bunu yakalayacaktık heheh

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.