Şimdi Ara

arkadaşım güreşe başladı tavsiyeleriniz var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • boyu 183 kilosu 65 yaşı 18 güreşe başladı salon güreşi var mı tavsiyeleriniz

• Kulaklara elvada
  • merhaba dostum yaşı 18 miş güreşe aldılar mı arkadaşını gerçekten ? bende başlamayı düşünüyorum yaşım daha 17 girmesine 20 gün var ben yaş geçince kulüpler almaz diye biliyordum nerde ve nasıl başladığını anlatırsan çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sigaram

merhaba dostum yaşı 18 miş güreşe aldılar mı arkadaşını gerçekten ? bende başlamayı düşünüyorum yaşım daha 17 girmesine 20 gün var ben yaş geçince kulüpler almaz diye biliyordum nerde ve nasıl başladığını anlatırsan çok iyi olur

Kardesim, arkadasim 17 gec bir yas degil diyor gunu gunune calis yaparsin ama dunya sampiyonlugunu unut il genclik spor bakanligina bagli kurslar ucretsizmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkache21 kullanıcısına yanıt
    peki kurslar nasıl hangisi daha iyi mesela futbol kulüplerinin güreş salonları oluyor en iyisi il gençlik spor bakanlığımıdır birde bildiğim kadarıyla yaş geçti diye almama ihtimalleri oluyormuş ben gittiğim zaman geri çevirmezler değil mi , çünkü bayağı bir spor geçmişim var 14 yaşından beri şınav barfiks street workout tarzı çalıştım koşu falan yaptım bir süre kick boksa gittim şuanda yüzmeye gidiyorum yani spora vücudum alışıktır, dünya şampiyonluğu olmasa bile hergün çok çalışıp derece yapma ihtimalim varmı. ayrıca güreş gittiğim zaman hergünmü oluyor yoksa haftanın 3 günü gibi mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.