Şimdi Ara

arkadaşım ölüm döşeğinde...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bundan 2 hafta önce mahalle arkadaşıma kanser teşhisi konuldu ...bu beni çok üzdü hemen dua falan ettim 13 yaşındayım şuana kadar 3-4 tanıdığım bu hale gelmişti bu beni çok etkiledi sabah akşam durumunu düşünür oldum. en son annem ziyarete gitti yemek yemiyormuş, midesi bulanıyormuş...

bu bana çok ağır geldi dediğim gibi, çok üzülüyorum ya insanın bir sürü anısı olan arkadaşı şuan kanser benim elim kolum bağlı tek yapabileceğim dua etmek bunuda yerine getiriyorum, lütfen sizde biraz dua edin Rabb'imiz bizi duyacaktır...şuan resmen bunalımdayım sizde dua edin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Er!cCartman -- 15 Mayıs 2009; 20:44:34 >

• Allah, arkadaşına acil şifalar versin.
  • Allah yardımcısı olsun.
  • Allah acil şifalar versin kardeşim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark Forest

Allah, arkadaşına acil şifalar versin.
  • Allah aciler şifalar versin
  • Allah acil şifa versin
  • Onun için yapabileceğiniz tek şey dua etmek ve moral olmak.Desteğinizi eksik etmeyin iyi olacağına inandırın onu zor bi hastalık ya dayanmasıda zor Allah yardımcısı olsun kardeşimizin
  • allah şifa versin hasta olmak çok zor ve kötü bir durum allah kısa zamanda sağlıgına kavuştursun.
  • 13 yaşında kanser? burnuma kötü kokular geliyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cll417

13 yaşında kanser? burnuma kötü kokular geliyo...

ben 13 yaşındayım, o benden büyük
  • Allah yardımcısı olsun. Acil şifalar
  • Allah acil şifalar versin.
  • eskiden aynı sokakta oturduğumuz ismail diye bi arkadaşım vardı yasına gore çok olgun çok aklı başında bi arkadaştı en iyi dostlarımdan biriydi kansere yakalandı son günlerinde bile allahtan ümidir kesmemiş saygısını yitirmemişti başımıza geldiyse allahın emri derdi hep bikaç gün sonra okuldan geldiğimde olum haberini almıştım insanın dostunu kaybetmesi kadar acı birşey olamaz üstekil bu acıyı ilk defa da yaşamadım

yazlıktan canımdan çok sevdiğim mustafa diye bi arkadaşım vardı o yaşına kadar agzından küfür bile çıkmamıştı allahın sevgili kuluydu desem yalan olmaz sanırım çok temiz kalpliydi nil diye de bi arkadaşıma aşıktı ama karşılık alamamıştı son günlerinde hep su hakan pekerin unutmadım seni şarkısını soylerdi bikaç gün sonra sabah uyandığımda arkadaşlarımı bahçede oturup aglarken gordum annem mustafan olmuş diye sarıldı bana ağladık ikimizde o da çok severdi çok temiz cocuktu çünkü bahçede oyle suursuzca oturduğumu çok iyi hatırlıyorum sonra çok yakındaki sitenin camisinden anons duyuldu ali oglu mustafa ... tarihinde geçirdiği ev kazası nedeniyle hayatını kaybetmiştir dedi ardından sela okundu o koltuğa oturup hüngür hüngür nası agladığımı bi ben bi de allah biliyor bunları yazarken bile gozlerim doluyor allah çok sevdiği kullarını yanına alıyor sanırım olansa geride kalanlara oluyor bi mustafamı bi ismailimi dünyalara değişmezdim yoksa...

• ya arkadaşımı kaybedebilirim allah korusun, onu en son 1 ay önce gördüm, onu görmeden gideceğini düşündükçe deliriyorum
  • Bundan 6 yıl önceydi. Babam, fabrikada işten atılmış, orda kendisinden 10 yaş kücük olan ortağıyla(şimdiki) anlaşıp 1 ytl ci dükkanı acmaya karar vermişlerdi. Ve dükkanı açtılar. Kilim aldığımız yerde dikkat etmiştik , 5-6 kişi hepsi birbirine benziyordu. Kardeşlermiş. Bir tanesi vardı ki.. Adı sezai ydi. Sezai abim.. o zamanlar 20 li yaşlardaydı. Cok alışmıştık cok sevmiştik onu. Ben o zamanlar 10 yaşımdaydım. Gel zaman git zaman alıştık onlara iyice. Onlar Erzurumluydu, biz trakyalı Kültür farkından tutun, maddi duruma, hayata bakış açsına kadar herşeyimiz farklıydı ama onların ailesi Erzurumdaydı, bizde resmen onlara aile olmuştuk artık. Aksamları çay içmeler falan.. Bundan 3. yılda Sezai abim diş ağrısıyla ve ateş le doktora gitti. Çapaya sevkettiler falan. Lösemi çıktı.. Hepimiz yıkılmıştık. Ailesi köyde ne varsa satıp geldi, biz de elimizden geldiği kadar yardımcı olduk. 1.5 yıl kadar hastahane de yattı. Ona moral vermek için neler yapmadıkki.. Doumgününde en çok sevdiği şarkıcı Mustafa Yıldızdoğan ı yanına götürdük. 3 ay boyunca her gece aynı mail i farklı adreslerden atarak sesimizi duıyurduk.. Sağolsun kırmadı geldi.. Sezai abim 1.5 yıl orda yattıktan sonra iyileşmiş olarak cıktı. 3 ay yaşar diyen dktorlar bize cevap veremiyorlardı. İyileşmesi mümkün değil diyorlardı.. Aradan 2 yıl daha gecti. Bu sefer tekrarladı kanser kendini. Bi kızı sevmiş onu da kacırmıştı o sırada. Tabi onun da stresi eklenmişti.. Başka sorunlarda vardı ama.. Neyse. Biz o sırada Umre deydik. Hatırlayan vardır belki. O zamanki nickim KaJMéRaN dı. Temmuz ayıydı. Bizi türkiyeden aradılar ve vefat ettiğini söylediler. O an tam da otele girmiştim. İnanın, o anı bir daha hayatımda yaşamamak için neler vermezdim. Resmen kilitlendim kaldım. O çok sevdiğim sezai abim ölmüştü.. duygularımı anlatmam olanaksız.. Tek söyleyebileceğim, Allah yardımcın olsun. İnşallah iyileşir arkadaşın..

• Teşhis yeni konduysa kemoterapi alıyordur midesi o yüzden bulanıyordur bu bir süre daha devam eder sonradan düzelir merak etmeyin çok iyi bakıldıktan sonra yenilmesi kolay bir hastalık ama arkadaşına moral ver bırakmasın kendini çabalasın biraz moral acayip önemli bu hastalıkta moralmen çöktün mü sonun muhakkak gelir Dediğim gibi midesi bulanacak boğazı yara olacak bunlar kemoterapinin yan etkileri gün gelecek kortizon verecekler davul gibi şişecek. Diyet yaptıracaklar tuzsuz yiyecekler yiyecek.Bunlar olağan şeyler. Allah acil şifalar versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punısher17 -- 15 Mayıs 2009; 22:06:40 >
  • Geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.