Bildirim
ARKADAŞIM SATTI...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Ay canım kıyamam sana yaaa -
quote:
Orijinalden alıntı: White Aura
Ay canım kıyamam sana yaaa
-
-
doğru
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 dolar ha Ucuza gitmişin kardeş. Kimseye güvenme ne sanalda ne gerçekte -
Olm üzülme sen oyuna para yatırarak yapmışın yapacnı -
quote:
Orijinalden alıntı: Erdem5555
Olm üzülme sen oyuna para yatırarak yapmışın yapacnı
kardeş biz sen gibi emek hırsızlığı yapmayız -
Emek hırsızı olan sizsiniz oyun lar parayla oynanamak veya hileyle oynanmak için değildir -
Ulan benim steam daki arkadaş bana 7 tane oyun aldı ne güvenmicem ona.Bide Finlandıya'da.Söz verdim 18 ime gelince yanına ziyarete gidicem -
quote:
Orijinalden alıntı: Erdem5555
Emek hırsızı olan sizsiniz oyun lar parayla oynanamak veya hileyle oynanmak için değildir
Cümle kurmak için cümle kurmayın.
O oyunları hazırlayan kişilerin üzerinde emekleri var. İnsanları onları hazırlamak için paa harcıyor, emek veriyor ve zamanıkn çoğunu buna harcıyor.
Sen bir işte çalışıp, katşılığında para almamayı kabul edersen; evet bu yapılan emek hırsızlığı değildir. Asıl oyunlara para vererek yapımcılar bizi keriz yerine koyuyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalax -- 14 Haziran 2014; 1:26:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kimseye güvenmemek lazım bu devirde..En yakınımızdakine bile
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X