Şimdi Ara

Arkadaşımın arkadaşıyla anlaşamamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
53
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim ilkokuldan beri yakın tanıdığım bir arkadaşım var onla aynı liseye gittik fakat sınıflarımız farklıydı arkadaşlığımız devam etti fakat haliyle kendi sınıflarımızdan arkadaşlarımızda oldu bunlarla da takıldık fakat arkadaşımın bir arkadaşı var 9.sınıfta ilişkimiz gayet normaldi neyse sonra 10.sınıfa geçtik ve sınıflar karıldı ve en yakın arkadaşımla aynı sınıfa düştük tabii ki diğer arkadaşlarımızla ilişkilerimiz devam etti fakat arkadaşımın arkadaşı bizle sürekli takılmaya başladı ilk başta normaldi fakat gittikçe benle dalga geçmeye başladı üstelik yakın arkadaşımda bu şakalara katılıyordu birgün artık dayanamadım ve yakın arkdaşımla konuştum ve rahatsızlıklarımı dile getirdim oda beni anladı yaptıklarından dolayı özür diledi ve o çocukla aramıza mesafe koyduk fakat çocuk hala şansını zorluyor aslında dışlayıcı biri değilim fakat 3'ümüz takılırken sanki ben orda yokmuşum gibi konuşuyor ve beni takmıyor ayrıca yakın arkadaşıma süreki yalakalık yapıyor bende arkadaşımla karar verdik bu meseleyi halletmek için ama ne yapacağımızdan emin olamadık bu yüzden sizin tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar kız arkadaşımla
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.