Bizim kendimizce arkadaşlarla bir grubumuz var ben grupta lead gitaristim yani soloları ben atıyorum.Batericimiz,solistimiz,ritim gitarcımız ve bassçımız vardı.Her zaman ki gibi toplanıp bateristçinin babasının bir mekanında çalıyorduk.Çalıyorduk derken kimse yok sadece grup olarak öylesine çalıyoruz melodiler falan uyarlıyoruz söz yazdığımız bir ortam.Amatörçe 3 tane şarkımız var neyse konumuz bu değil.Çalmaya başladık ama ritim gitarcı daha yeni başlamış gitara ve o kadar kötü çalıyorki sinirimi bozuyordu.Adam 6 aydır eline gitar alıyor hala öğrenemedi sığır gibi kafasına göre bir şeyler yapıp melodinin içine her zaman ki gibi mıçmıştı.Ben acayip sinirlendim ama çaktırmıyorum.Neyse geldi bu bana dedi olum ne kadar boktan çalıyonlan seni kim aldılan bu gruba diye sataşmaya başladı.Oysaki 12 yaşımdan beri gitar çalıyorum şuan yaşım 17 ve elimde epiphone les paul vardı.Sabahtan beri boktan çalan sensin dünkü bok gelmişin bir halt çalabildiğin yok kafana göre basıyon tek yaptığın mi minör mi majör ritim çalmak başka bir bok yapamıyon dedim.Bu gitti batericinin elindeki sopasını alarak birden kafama hunharca geçirmeye başladı dedimlan noluyoruz acıdan yerde kıvranıyorum.Grup arkadaşlarım bırakınlan öldürsünler birbirini diye bizi teke teke bıraktılar.Kafama o kadar çok vurmuştu ki acayip sinirlendim aldım gitarı bunun kafaya bir geçirdim manyak bir melodi çıktı dedim işte budur abi sonra herkez müzik aletleriyle arkadaşın kafasına vurarak yeni bir melodi oluşturduk beyler.Solist arkadaşın kafasına tükürerek şarkısını söylüyordu artık her toplandığımızda çocuğa bunu yapacağız ölmez dime?