Şimdi Ara

Arkadaşımın kötü alışkanlıkları var (CİDDİ lütfen bakın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 yılından beri tanıdığım iki arkadaşım var.Bu iki arkadaşımdan birisi ailevi sorunlar,uyuşturucu,alkol bağımlılığı yüzünden intihar etti ve bu durum diğer arkadaşımı çok etkiledi.O da beraber kullanırdı her zaman ikisi beraber gezerdi ben anlayacağınız son beş yılda toplasan iki veya üç kere görüşmüşümdür bunlarla.O arkadaşımın intihar etmesinden sonra diğer arkadaşım beni daha sık aramaya başladı.Hep dışarı çıkmak istiyor ve dört beş şişe birayı devirip saçma sapan hareketler yapıyor,etrafa bağırıyor.Her türlü kötü alışkanlığı var.Bir de hüzünlü arabesk açıp intihar eden arkadaşını yad edip duruyor.Anlayacağınız ben bu arkadaşla artık beraber olmak istemiyorum.Ancak kendisini bu durumda görmek de istemiyorum.Kendisine psikolojik yardım alması gerektiğini söyledim kaç kere dil döktüm.Ailesine bile söyledim ama kendisi gitmemekte diretiyor.
    Sizce ben ne yapmalıyım? Benim durumumda olsanız ne yaparsınız? Lütfen okuduktan sonra ciddi cevaplar vermenizi rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngelKaworu -- 21 Haziran 2017; 16:25:12 >

• Benimde öyle olan bir arkadaşım vardı.

Tek ihtiyaçları sevgi ve uyuşturucu yerine bağımlı olabilecekleri biri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka cevap verecek olan? Harbi karı kız konusu açsam patlardı dimi buralar?...
  • Ailesine biraz baskı yap bi şekilde götürün psikoloğa bence yoksa çok zor

• Hocam ne kadar konussanda fayda edeceğini sanmıyorum öğütle falan olacak iş değil.arkadaşına hayatın böyle gitmeyeceğini hayatını mahvettiginin farkına varmasına yardımcı olabilirsin

• Ben sohbeti keserdim arkadaşın iyi olmak istemiyor ve her şeyin farkında olduğu halde yardım almak istemiyor. Kısacası hayatı böyle yaşamak istiyor. Senin yapabileceğin bir şey yok ailesi yapmalı ne gerekiyorsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Hallederizz

Ben sohbeti keserdim arkadaşın iyi olmak istemiyor ve her şeyin farkında olduğu halde yardım almak istemiyor. Kısacası hayatı böyle yaşamak istiyor. Senin yapabileceğin bir şey yok ailesi yapmalı ne gerekiyorsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınızı değerlendireceğim.Ben sadece eğer kendisine bir şey olursa bunun sorumluluğunu almak istemiyorum.
  • Hoş geldin arkadaşım çok üzüldüm Allah mekanını cennet etsin inşallah amin

Hepimizin dertleri hastalıkları oluyor en önemlisi en zoruda Zihinsel engelli insanların bakımıdır . Zor ama çok sevap ve vicdan merhamet sahibi yapıyor insanları

Bir zorluk başka bir zorluk ile aşılır

41 yaşına geldim dünyadaki tüm zorlukları gördüm yaşadım ama herşeye rağmen kalkmalı insanlara yardımcı olmalıyız

Benimde arkadaşlarımın aralarında katiller ve zararlı alışkanlıkları olanlar vardı

Birgün istihbarat bunları toplayıp hapse atışlardı içerde yatıp çıktıktan sonra hepsi olgunlaşmış değişik mesleklerde çalışmaya başlamışlardı

Hapis onlara terapi gibi gelmişti

Demek istediğim bir zorluk başka bir zorluk ile aşılır

O zaman şuanki haline şükür eder

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.