Şimdi Ara

Arkadaşımın sevgilisini bir başkasıyla gördüm.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar üniversitede bizim sınıftaki pek samimi olmadığım bir arkadaşımın sevgilisini başka bir çocukla gördüm, masada karşılıklı oturup dirsekleri masanın üstüne temas edecek şekilde birbirine paralel olarak el ele tutuşuyorlardı, yani pek dostça bir tutuş değildi, şimdi ne yapmalıyım, çocuğa söylesem bana inanmayabilir, ya da kıza sorabilir kız haliyle reddedince çocukla aramızda problem olabilir.Ama bir yandan da bir arkadaşın aldatılma olayına vicdanım el vermiyor, çünkü çocuk çok iyi yürekli temiz bir çocuk.Sizce ne yapmalıyım yardım lütfen.

Edit:Arkadaşlar arkadaş finaller bitince direk memlekete gitmiş, böyle bir konuda telefondan söylenmez, yüzyüze söylemem lazım.Eğer önümüzdeki döneme kadar halen birlikteler ise söyleyecem artık.

Edit2:Arkadaşlar gelen yorumlara göre olaya karışmamaya karar verdim.Çünkü çocukla samimi olmamamız olayı çok değiştiriyor.Okları bana doğru çeviriyor o yüzden 3 maymunu oynayacağım.

Edit3:Arkadaşlar şuanlık beklemedeyim 14 şubatta okuduğum şehire döneceğim şuan istanbuldayım, dönünce 1 hafta ufak bir gözlem yapıp kararımı vereceğim ona göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kromozomkardeşler -- 27 Ocak 2015; 21:53:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Söyle.
    Benim arkamdan çok iş çevrildi, haberim olmadan.
    İnan eninde sonunda öğrenecek, daha da sular akmadan öğrenmeli.

• Karışma.Her türlü sen kötü olursun.
  • Sen kötü olursun ama foto vs çekseydin elinde iyi iş görürdü kıza zarf at diyecem üzerine iftira atar uzak dur sen diyemiyorum muhtemelen arkadaşını kek görüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazamsar -- 17 Ocak 2015; 5:19:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sen git anlat arkadaşına durumu, ama kesin aldatıyo falan deme böyle böyle gördüm haberin olsun istedim de. Eğer tersleyecek gibi olursa bana olsa aynısı haber verilmesini isterdim de toparla durumu. Sadece kendin ve arkadaşın arasındaki ilişki bazında düşünme olayı, biraz arkadaşının da iyiliğini düşün. Çocuk o zaman seni terslese bile aklında bi yere yazar olayı, ortaya çıktığında gelir senden paşa paşa özür diler. Şöyle de bi durum var, hiç kimse böyle bir şeyi duyup sevgilisine sorup da aha yokmuş diye kestirip atmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithbleidd -- 17 Ocak 2015; 10:57:47 >
  • ne olacak ki alttarafı sevişiyorlardır
  • Arkadasliklar bugunler icin birisiyle gordugunu soyle yeri ve zamani belirt.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kızla konuş önce

• Baskasinin isine hic karisma bu devirde...ne yaparlarsa yapsinlar..sonra sen kotu olursun

• Samimi değilsen söyleme derim
  • kromozomkardeşler kullanıcısına yanıt
    Dostum sorunlu musun, niye söylüyorsun. Sana ne? Kaldı ki çok samimi can ciğer kuzu sarması olan bir arkadaşın da değil. Haa heyecan arıyorsan git kızla konuş. Ama gidip çocuğa söylemek de neyin nesi. Robin Hood'luk sana mı kaldı.
  • Söyleme ihtiyacı hissediyorsan söyle.
  • Olum biraz empati yapin lan odunlar. Kiz arkadasiniz arkanizdan is cevirse , bilmek istemez misiniz ? O cocuga yazik degil mi ? Bilmek hakki bence.

• kromozomkardeşler kullanıcısına yanıt
    Böyle bir durumda etik açıdan düşüneceksen, ikilemde kaldığın anda iki durumda da görülecek zararları tartıp en az zarar vereni seçeceksin dostum.

Yani; olayı söylemediğinde vicdanının göreceği zarar mı daha büyük, yoksa söyledikten sonra karşılaşacağın olası zararlar mı?
  • Söyleme , sen kötü olursun
  • Konu disi ozel ama simdi cogu universitede bes erkege 750 gram kiz dustugu dusunulurse yegnge paylasimci olmus, ortalamayyi yukseltmis..sorun degil o yuzden zaten evli falan degiller bosversene anten

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

ne olacak ki alttarafı sevişiyorlardır

Sevgilin olunca haber verirsin o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Punk

quote:

Elini öpesim geldi cuk oturmus :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Punk

quote:

neden sevişemezlermi
  • o çocuk yerinde olduğunu düşün. sen sevgilini köpekler gibi seviyorsun ama sevgilin seni aldatıyor,başkalarında gözü falan var. ama sen farkında değilsin. ne kadar iğrenç bir durum değil mi? çocuğun hayatından vakit kaybolmasını önle ve söyle bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.