Bildirim
Arkadaşımın tişörtünde bulduğu şey.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben bu işlerden anlamam konu da ilgi görmez burda,konuyu konu dışı özele değil de konu dışına açarsanız 50 troll 2 ciddi cevap şeklinde çok daha fazla bilgiye ulaşacağınıza eminim -
3 kere yaw hehe deyip kağıdın üzerine balgam at.
Ve lütfen bir kağıt parçasından korkup strese sokmasın kendisini. -
-
Arapça bilen birine okutun. -
By kesinlikle büyü başıma geldiği için söliyorum sakın kendiniz bişey yapmadan bi hocaya falan götürün yazıların kendi kendine değiştiğini görücemsiniz zaten .. T shirt'ün neresinde buldunuz ki ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu işlerden baya baya iyi anlayan birine sordum. Korumaymış, ancak fotokopi olduğu için etkisizmiş. Hacıya hocaya gitmenize gerek yok. Arkadaşın annesine falan sorsun onlar koymuş -
IŞİD'in insan kaynakları tarafından yayınlanmış bir iş ilanı, bu kadar telaş yapma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 11 Haziran 2015; 17:16:48 > -
Beyler sağolun arkadaşım gitmiş camiye sormuş imama koruma içinmiş yorumlarınız için teşekkür ederim. -
Bende yaptırdım aynısından.Tavsiye ederim fena koruyor counter strikede hs yiyorum yinede ölmüyor. 10 numara 5 yıldız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
CS oynadığın için değil. Yaptığın esprinin kalitesine baktımda bu sonucu çıkardım. Yazık ya. -
Bu büyü müyü işleri Allah katında gerçekten önemli mi lan?Ne yani büyü yapıp birisini etkileyebiliyor muyuz..hiç zannetmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X