Şimdi Ara

Arkadaşımın tişörtünde bulduğu şey.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar arkadaşım tişörtünde birşey buldu ve resmini zaten vereceğim ne olduğunu söyleyebilir misiniz ? Büyü olduğundan şüpheleniyoruz.

• Ben bu işlerden anlamam konu da ilgi görmez burda,konuyu konu dışı özele değil de konu dışına açarsanız 50 troll 2 ciddi cevap şeklinde çok daha fazla bilgiye ulaşacağınıza eminim
  • 3 kere yaw hehe deyip kağıdın üzerine balgam at.
    Ve lütfen bir kağıt parçasından korkup strese sokmasın kendisini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EAteskaya

Merhaba arkadaşlar arkadaşım tişörtünde birşey buldu ve resmini zaten vereceğim ne olduğunu söyleyebilir misiniz ? Büyü olduğundan şüpheleniyoruz.

Kardeşim büyü olabilir gerçekten. Bir hocaya gösterin veyahutta yakın.

• Arapça bilen birine okutun.
  • By kesinlikle büyü başıma geldiği için söliyorum sakın kendiniz bişey yapmadan bi hocaya falan götürün yazıların kendi kendine değiştiğini görücemsiniz zaten .. T shirt'ün neresinde buldunuz ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Undersis

quote:

Orijinalden alıntı: EAteskaya

Merhaba arkadaşlar arkadaşım tişörtünde birşey buldu ve resmini zaten vereceğim ne olduğunu söyleyebilir misiniz ? Büyü olduğundan şüpheleniyoruz.

Kardeşim büyü olabilir gerçekten. Bir hocaya gösterin veyahutta yakın.

Kardeş yaktı kağıdı arkadaş söyleyeyimde resmi götürsün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bir gün bir palyaço varmış
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu işlerden baya baya iyi anlayan birine sordum. Korumaymış, ancak fotokopi olduğu için etkisizmiş. Hacıya hocaya gitmenize gerek yok. Arkadaşın annesine falan sorsun onlar koymuş
  • IŞİD'in insan kaynakları tarafından yayınlanmış bir iş ilanı, bu kadar telaş yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 11 Haziran 2015; 17:16:48 >
  • Beyler sağolun arkadaşım gitmiş camiye sormuş imama koruma içinmiş yorumlarınız için teşekkür ederim.
  • Bende yaptırdım aynısından.Tavsiye ederim fena koruyor counter strikede hs yiyorum yinede ölmüyor. 10 numara 5 yıldız

• CS oynadığın için değil. Yaptığın esprinin kalitesine baktımda bu sonucu çıkardım. Yazık ya.
  • Bu büyü müyü işleri Allah katında gerçekten önemli mi lan?Ne yani büyü yapıp birisini etkileyebiliyor muyuz..hiç zannetmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.