Bildirim
Arkadasın işi düştü, beni aradı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yardım etme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takma bile. -
Hocam bu tür olaylara söyle bakıyorum. Sonradan acısı baska bi yerden cıkarmı bende diye korkuyorum. -
Cevap verme ustelerse isim var vs de gevistir . Sende verme .
En sevmedigim insan tiplemesi bunlar once yardim etmez sonra isi duser yalvarir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızıl_Şaman -- 12 Şubat 2014; 12:26:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sana yardım etmediyse eğer hiç takma bile -
Yardım etme.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yardım etme. Sakın fevri davranma. çok sakin bir şekilde zekice kaçış yolları kullanarak kurtul. -
Yardım ette adamlık öğrensin. -
hocam bilgisayarda oldugunu biliyor :D gene ararsa bulamadım dicem. Dün virus tararması yaptım o arada silindi felan derim yutarmı acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi battlefield4 -- 12 Şubat 2014; 12:45:15 > -
üniversite ortamında her zaman kopruyu gecene kadar her ayıya dayı diyecen. Eger elindeki slaytları ona verirsen birsey kaybetmeyeceksen ver fakat kesinlikle verirken gecen not istedim vermedin yada bundan sonra not lazım olursa bana da yardımcı ol vs de. -
Bide onun tarafından bakmak lazım fakat arkadaşını en iyi sen bilirsin, bunun için buraya konu açmana bile gerek yoktu kararlarını kendinde verebilirsin sonuçta. -
quote:
Orijinalden alıntı: battlefield4
hocam bilgisayarda oldugunu biliyor :D gene ararsa bulamadım dicem. Dün virus tararması yaptım o arada silindi felan derim yutarmı acaba
aaa bi dk. aslında çok mantıklı olması gerekmez. Dediğini de. İstediği gibi anlasın. Direk durumu söylemekten iyidir. -
ver ama zamanında sen bana vermemiştin unuttum sanma diyebilirsin. -
Ya kardeşim hiç bişi uydurma .
Direk söyle işin düşünce ararsın tabi geçen not istedik vermedin slayt falan yapamam de.
Hadi 1 kere yapmadın 2. defa da yapmadın 3 te yine onun ayak işlerini yapacaksın kaçamak cevap verirsen. -
Vermelisin,ondan bir farkın olduğunu ancak bu şekilde ispatlayabilirsin. -
arkadaşın böyle bişey değilse yardım etmene gerek yok ! -
ben senden o kadar notları istemistim sen vermemistin ama al ben verim insanlık yapim de yuzune vur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X