Şimdi Ara

Arkadaşlar 1300 TL param var ne önerirsiniz ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar Yeni Bir Telefon Almaya Karar verdim. 1300 tl net param var zorlarsam 1500 lira yaparım Aklımda S3 geçti ama çok büyük olduğundan pek sıcak bakamadım çünkü tek elle telefon kullanmayı sevenlerdenim S4 mini alıyım diyorum oda yaklaşık 15-20 gün sonra türkiye de satışa sunulması bekleniyor. Sizce İlk olarak s3 mü S4 mini mi ?? Samsung olmasını sebebi Telefonun Ram işlemcisi hafıza + harici hafıza. güncelleme sorunu olmaz diyorum hiç. ve xperia larda hafıza ve şarj sorunu olduğundan onlara pek sıcak bakamıyorum Htc hiç kullanmadım nasıldır bilmiyorum siz ne tavsiye edersiniz ??

• s4 lte advanced al,ya bunu al yada başkasını alma.şuanda en iyi telf. O

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPuma

s4 lte advanced al,ya bunu al yada başkasını alma.şuanda en iyi telf. O

Kaç lira ki hocam dediğiniz telefon
  • xperia sp
  • Hocam samsung seviyorsanız note 2 alın,gerçekten güzel bir telefon boyutunu kafanıza takmayın zamanla çok seviyorsunuz.Hatta diğer telefonlar oyuncak gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

xperia sp

Xperia sp neden herkes xperia sp diyor neden bu kadar iyi mi telefon çözemedim hocam bilginiz var ise anlatır mısınız.?
  • ben de bi konu açtım sizinkine yakın bütçem var
    fakat ben şuan lg optimus g e975 düşünüyor gibiyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4.50TL var ne yapayım.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _*paradise*_

ben de bi konu açtım sizinkine yakın bütçem var

Lg o kadar para verilmez hocam ya. Onun yerine xperia Z al daha iyi bence. istanbul bilşimde 1600 lira sanırım paralel ithalat
  • quote:

Orijinalden alıntı: alii_1907

quote:

ben de bi konu açtım sizinkine yakın bütçem var

Lg o kadar para verilmez hocam ya. Onun yerine xperia Z al daha iyi bence. istanbul bilşimde 1600 lira sanırım paralel ithalat

bilmiyorum benim de kafam karışık açıkçası ..
  • Hocam benim de bütçem o civarlarda ben one x almayı düşünüyorum distrübütör garantili sağlam 1500 lira civarında bulunabiliyor hem tasarımı güzel hem özellikleri iyi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

Hocam benim de bütçem o civarlarda ben one x almayı düşünüyorum distrübütör garantili sağlam 1500 lira civarında bulunabiliyor hem tasarımı güzel hem özellikleri iyi tavsiye ederim.

one x iyi hoş ama bi telefon için o kadar verilir mi hala düşünüyorum çünkü sürekli bi üst model sürekli yeni bi özellik..
    bilemiyorum ..
  • quote:

quote:

Hocam benim de bütçem o civarlarda ben one x almayı düşünüyorum distrübütör garantili sağlam 1500 lira civarında bulunabiliyor hem tasarımı güzel hem özellikleri iyi tavsiye ederim.

one x iyi hoş ama bi telefon için o kadar verilir mi hala düşünüyorum çünkü sürekli bi üst model sürekli yeni bi özellik..
    bilemiyorum ..

Beğendiysen verilir niye verilmesin 200 lira daha fazla ver kafana yatsın en azından ileride değiştirmek zorunda kalmazsın hangi telefon hoşuna gidiyorsa onu al özelliklerine pek takılma zaten hepsi orta-üst seviye telefonlar işini görecek özelliklere sahipler.

• quote:

Hocam nerde bulunuyor ??
  • quote:

quote:

quote:

bilemiyorum ..

Beğendiysen verilir niye verilmesin 200 lira daha fazla ver kafana yatsın en azından ileride değiştirmek zorunda kalmazsın hangi telefon hoşuna gidiyorsa onu al özelliklerine pek takılma zaten hepsi orta-üst seviye telefonlar işini görecek özelliklere sahipler.

one x e o kadar para verilmez. eski donanım dusuk performans. örneğin xperia sp dedim ben nedenine gelince. telefonda 720p ile birlikte andreno 320 ekran kartı kullanılmış. bu ekran kartı 720p için hem s3 hamde one x tekinden cok daha ıyı bır ekran kartı demektir. ayrıca sp de yeni nesil cortex a15 tabanlı işlemci var. yine one x ve s3 den cok daha performanslı bir cihazdan bahsediyoruz. 1200 tl lik fiyatıylada tam bir f/p telefonu olmuş sonyden

• quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

quote:

quote:

quote:

bilemiyorum ..

one x e o kadar para verilmez. eski donanım dusuk performans. örneğin xperia sp dedim ben nedenine gelince. telefonda 720p ile birlikte andreno 320 ekran kartı kullanılmış. bu ekran kartı 720p için hem s3 hamde one x tekinden cok daha ıyı bır ekran kartı demektir. ayrıca sp de yeni nesil cortex a15 tabanlı işlemci var. yine one x ve s3 den cok daha performanslı bir cihazdan bahsediyoruz. 1200 tl lik fiyatıylada tam bir f/p telefonu olmuş sonyden

Peki hocam xpeira Z Nasıl Sony ile ilgili fazla bilgim yok şarj sorunu var diyolar ama bildiğim kadar bide hafıza sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: alii_1907

Peki hocam xpeira Z Nasıl Sony ile ilgili fazla bilgim yok şarj sorunu var diyolar ama bildiğim kadar bide hafıza sorunu

hafıza sorunu yok ama sarj sıkıntılı. 1 gunu zor cıkarıyor. htc one da oyle. sp ile z arasında 500 tl fark var ama performans farkı o kadar etmez. o yuzden ben ısrarla sp diyorum
  • Sp varken sp alınır,sımdı samsung un dezavantajlarını yazarımda mobılden cıt cıt ugraasmaya degmez samsung ıcın,yınede tercıh senın ama s3 falan bos ıs bu saatten sonra sp ye cok onyargılı bakıyosun gıbı geldı bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xperia Z baktım bu gün teknosadan elime baya büyük geldi ya ama s4 baktım hoşuma gitti s4 acaba 1500 liraya Türkiye samsung garantili S4 bula bilirmiyim ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.