Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 2008 model 1.6 ve 1.9 Vectra yakıtı ne kadar...Kullanan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum ve 1-)Güvenlik 2-)Yakıt 3-)Konfor 4-)Yol tutuşu 5-)Çok fazla masraf ister mi? 6-)Gerektiğinde Performans Son olarakda 1998 e200 komp. mü alırdınız 2008 vectra mı ??
bende 2007 vectra var tek sıkıntım ara hızlanmaları . Araba hızlanmaya hızlanıyo 200le sabit gider şaşarsın yakıt çok kasmaz basmassan uzun yolda çok ekonımik ben lpg ile biniyom 90 diye kasmam boşbuldum mu 160- 180 basarım lpg nin 2.75 olduğu dönemde şehirdışı 250-270 krş arası yakar basmasam 200-200 krş falan olur ama yol bitmiyoo konfor süper . tabi bu konfor anlayışı neyden indinize bağlı ama amstöreler biraz sert çukurlar hissedilir ama yol tutuş süper 1. 5 yıldır biniyorum hiç kaydırmadım aracı şu anda satmayı düşünüyorum bulursam tamiz bir 1.9 alıcam olmadı mondeo veya latutıde bakıyom satmadaki tek sebebim model yenileme samimiyetimle söylüyorum araç gözünü korkutmasın o kasaya rağmen yedek parça normal pahalı denemez kesinlikle kaskosuz sakın binme dediğim gibi ara hızlanma biraz zayıf ama muadilerrinden kesinlikle aşağı kalır yanı yok 1.6 avensisi. passat vs neyse vectrada oo bu kadar büyük kasadan ralli performansı beklemeyin ama hızlandımmı gitmiyom demez basarsan yakar genişliği maşşalah yayla gibi araba bagaj da büyük kısaca parasını fazlası ile hakediyo temizi ni bakımlısını bulursan 1.6 lpg hertürlü binilir hiç üzmez ses sitemide gayet iyidir. kolay gelsin