Şimdi Ara

Arkadaslar 2013 toureg almak istiyorum ama bu dsg yorumlari beni ürkütüyor(arac 40.000km)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Touaregdeki şanzıman 8 ileri tork konvertörlü muhtemelen ZF üretimi olan şanzıman. Yani dsg değil, bence korkulacak bir şey yok ama birazda şans işi tabi.

• Yav kardeşim nedir bu alman sevdanız ya? Başka marka alın gözünüzü seveyim. Şu Wolkswagenide kral ettiniz ya. Lan kaliteli araba falan diyonuz da önemli olan ucuz fiyata kaliteli araba yapmak. O fiyatlara her marka kaliteli araba yapar. Git Kia Sportage, Nissan Qashqai, Hyundai Tucson, Fiat 500L, Citroen C4 Cactus-Picasso Peugeout 2008, Honda CRV'lere bak. Şu kazıkçılara ve dandik şanzımanına para yedirmeyin ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayjan -- 10 Temmuz 2016; 1:53:13 >
  • Alma.

• Korkmanıza gerek yok bildiğim kadarıyla zf var
    Sorun çıkarabilen 7 ileri kuru kavrama filan yok rahat olun

• Alma

• Hocam bmwlerdekiyle ayni olan sanzuman var. sikinti yok yani. Piyasadaki en kalitelisidir. Cekinmeden alinir binilir. Hayirli olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • berkayjan kullanıcısına yanıt
    Arkadaş toureg i 1.2 tsi dsg polo sanmış q7 cayenne muadili araç çoğu parça ortak. Ama bende golf passati falan milletin almasına anlam veremiyorum haklisin

• Lan arabada 3 bin motor dizel var adamlar kuru 7 ileri dsg mi koyacak güldürmeyin adamı. Adam cactus crv bak diyor allahım kafalar güzel

• kac para

• Arkadaslar 2013 toureg almak istiyorum ama bu dsg yorumlari beni ürkütüyor(arac 40.000km) konusunu başlattı (7 gün önce) 2016 Audi a6 2.0 tdi quattro yorum ve görüsler konusunu başlattı (bir ay önce) ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...CLS 250 konusunu başlattı (6 ay önce) 2014 YENİ KASA CLS250 ALIYORUM..... konusunu başlattı (8 ay önce) 2014 BMW X5'i 2014 YENİ KASA CLS 250 İLE TAKAS konusunu başlattı (8 ay önce) BMX X5(F15) Bİ XENON FAR konusunu başlattı (9 ay önce) 2012 MODEL A7 CLS 350 4 MATİK PANEMERA DİZEL HAKKINDA YORUMLARINIZ konusunu başlattı (bir yıl önce) PARÇA TZMİNATI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN konusunu başlattı (bir yıl önce) BMW X5 GÜVENLİK SİSTEMİ ÇÖKTÜ konusunu başlattı (bir yıl önce) Arkadaşlar yeni mercedes c serisi konusunu başlattı (bir yıl önce) Arabamı değiştireceğim 100 bin-170 bin tl arası konusunu başlattı (bir yıl önce) 2014 model bmw x5 2.5xdrive konusunu başlattı (2 yıl önce) 200.000TL BÜTCEM VAR 2011 ve ÜSTÜ SUV ALMAK İSTİYORUM konusunu başlattı (2 yıl önce)

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Arkadaslar 2013 toureg almak istiyorum ama bu dsg yorumlari beni ürkütüyor(arac 40.000km) konusunu başlattı (7 gün önce) 2016 Audi a6 2.0 tdi quattro yorum ve görüsler konusunu başlattı (bir ay önce) ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...CLS 250 konusunu başlattı (6 ay önce) 2014 YENİ KASA CLS250 ALIYORUM..... konusunu başlattı (8 ay önce) 2014 BMW X5'i 2014 YENİ KASA CLS 250 İLE TAKAS konusunu başlattı (8 ay önce) BMX X5(F15) Bİ XENON FAR konusunu başlattı (9 ay önce) 2012 MODEL A7 CLS 350 4 MATİK PANEMERA DİZEL HAKKINDA YORUMLARINIZ konusunu başlattı (bir yıl önce) PARÇA TZMİNATI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN konusunu başlattı (bir yıl önce) BMW X5 GÜVENLİK SİSTEMİ ÇÖKTÜ konusunu başlattı (bir yıl önce) Arkadaşlar yeni mercedes c serisi konusunu başlattı (bir yıl önce) Arabamı değiştireceğim 100 bin-170 bin tl arası konusunu başlattı (bir yıl önce) 2014 model bmw x5 2.5xdrive konusunu başlattı (2 yıl önce) 200.000TL BÜTCEM VAR 2011 ve ÜSTÜ SUV ALMAK İSTİYORUM konusunu başlattı (2 yıl önce)

Valla helal olsun hocam gecenin 2 si demeden çalışıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KeepCalm-7 -- 17 Temmuz 2016; 2:25:49 >

• blok
  • Sonuç akbili ucuza nereden doldururuz

• quote:

Orijinalden alıntı: berkayjan

Yav kardeşim nedir bu alman sevdanız ya? Başka marka alın gözünüzü seveyim. Şu Wolkswagenide kral ettiniz ya. Lan kaliteli araba falan diyonuz da önemli olan ucuz fiyata kaliteli araba yapmak. O fiyatlara her marka kaliteli araba yapar. Git Kia Sportage, Nissan Qashqai, Hyundai Tucson, Fiat 500L, Citroen C4 Cactus-Picasso Peugeout 2008, Honda CRV'lere bak. Şu kazıkçılara ve dandik şanzımanına para yedirmeyin ya.

Kafaniz güzel galiba adam Touareg demiş siz fiat 500 den hrv den filan uyduruk ve alakasiz arabalardan bahsediyorsunuz. Ayrica önce Volkswagen yazmayi öğrenin.

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Reis iş başında

• Arkadaş hayalleri olan bir liseli arkadaşımız herhalde

Yinede sorusuna cevap vereyim,ZF 8 ileri tork konventörlü şanzıman kullanılıyor touaregte,DSG yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Arkadaslar 2013 toureg almak istiyorum ama bu dsg yorumlari beni ürkütüyor(arac 40.000km) konusunu başlattı (7 gün önce) 2016 Audi a6 2.0 tdi quattro yorum ve görüsler konusunu başlattı (bir ay önce) ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...CLS 250 konusunu başlattı (6 ay önce) 2014 YENİ KASA CLS250 ALIYORUM..... konusunu başlattı (8 ay önce) 2014 BMW X5'i 2014 YENİ KASA CLS 250 İLE TAKAS konusunu başlattı (8 ay önce) BMX X5(F15) Bİ XENON FAR konusunu başlattı (9 ay önce) 2012 MODEL A7 CLS 350 4 MATİK PANEMERA DİZEL HAKKINDA YORUMLARINIZ konusunu başlattı (bir yıl önce) PARÇA TZMİNATI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN konusunu başlattı (bir yıl önce) BMW X5 GÜVENLİK SİSTEMİ ÇÖKTÜ konusunu başlattı (bir yıl önce) Arkadaşlar yeni mercedes c serisi konusunu başlattı (bir yıl önce) Arabamı değiştireceğim 100 bin-170 bin tl arası konusunu başlattı (bir yıl önce) 2014 model bmw x5 2.5xdrive konusunu başlattı (2 yıl önce) 200.000TL BÜTCEM VAR 2011 ve ÜSTÜ SUV ALMAK İSTİYORUM konusunu başlattı (2 yıl önce)

Adami kursuna dizmis,darbe yapip f16 ile bombalamissin.daha beli dogrulmaz zavallinin

• Tuareg de dsg yok amarokta kullanılan 8 ileri tork konvertörlü şanzıman var

• -KeepCalm-7 kullanıcısına yanıt
    Telefondan resim secmiyor ama sana bi sey kanitlamama gerek yok audi ile touareg arasinda kalmidtim touareg i aldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi you26 -- 18 Temmuz 2016; 0:49:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.