Şimdi Ara

Arkadaslar 2014 fen mi zordu 2015 fen mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hemen hemen ayni sayilir

• 2015 fizik daha kolaydı kimya daha zordu biyoloji bir seviye daha zordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Del Pierro -- 27 Haziran 2015; 0:56:14 >
  • Dh forumuna göre kesin 2014tir

Ama kardeşim 2014 daha kolay 2015 bir tık zordu bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuggyy -- 27 Haziran 2015; 0:56:15 >
  • 2014 konusundaki netlere bak ve karar ver.
  • Netlere bakarak anlayamazsiniz. 2 yilda sinava girenlere sormak lazim fizik kolay bio zor ve celdiriciymis gecen yila dersanedeki mezunlar dedi

• 2014 kimya kol gibiydi, gerisi kafa kafaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alftalen

2014 konusundaki netlere bak ve karar ver.

Nasılmış 2014 konusunda harbi . Herkes düsük mü yazmıs . Yoksa yine böle mi .

• Puanzaya 2015 netlerim ve okul puanını aynen yazıyorum 19 k geliyor sizce gerilermi

• 2014 kimya kolay 2015 kimya zor

2014 biyoloji kolay 2015 biyoloji orta

2014 fizik kolay 2015 fizik zor (herkes fizik kolay diyor ama Öncülü bol bir sınavdı ve daha çok herkesin yanlışı gelecektir )

• 2014 daha zordu ama bu senenin de mat geosu daha zordu. Geçen sene normalde biyolojisi çok iyi olup 7-8y yapan çok tanıdığım var (ve iyi derecelerle tıpa gittiler) bu sene ise konulara girip bakarsan biyoloji en az 25+ ile başlıyor geçen seneye göre bariz bir farkla biyoloji daha kolaydı. Fizik geçen seneye göre daha kolaydı kimya ise aynı gibi ama organik geçen sene daha zordu.

Not ekleyeyim 2012'den beri sınavlara giriyorum benim görüşüm en zor fen açık ara 2014.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Surgery -- 27 Haziran 2015; 1:01:48 >
  • Şimdi "2015 ÇOK KOLAYDI YAA BEN 85 NET YAPTIM SİZ NASIL YAPAMADINIZ" veya "YA AŞIRI KOLAYDI BEN YGSDE 1. OLDUĞUM İÇİN FULL ÇEKTİM AMA KOLAY OLDUĞU İÇİN HERKES FULL ÇEKTİ EMEKLERİME ACIYORUM" gibi trollcüler doluşur. Onlar gelmeden ben sana gerçekçi bir yorum yapayım. 2014e de girdim 2015e de.

Fizik : İşlem-sözel soru dağılımı aynı sayılırdı. Yine ucubik ucubik kıyıdan köşeden soru sormuşlar. Tek fark şu ki, geçen senenin aksine bu sene herkes zaten bunu bekliyordu. Herkes kıyıda köşede ne varsa ona çalıştı. Ösym de beyinsiz değil, herkes ucubik şeylere çalışacağı için, şıklardan vurdu. Bu sene sorular zor değildi fizikte, şıklar zordu. Çıkan soruların hepsini çok iyi çalışmış biri için rahattı. Ama onların sayısı da çok azdır. Genel olarak 2014ten bir tık daha kolay, ama çok daha çelişkili bir sınavdı. Kolaylık dersen bu sene kolay, ama iş netlere gelince aynı gelecektir.

Kimya : Organik her zaman seçiçidir. "Bu sene organik seçiciydi yea" diyenler kendini kandırmasın, organik her sene seçici geliyor. Bu senenin tek farkı, organik soruları geçen seneye göre biraz daha kafa zorlayıcıydı. Geri kalan 20 soru ise bence işlem ağırlıklı sorularda aynı düzeyde, sözel sorular ise bir tık daha kolaydı. Çeldirici şık da çok yoktu. Ancak hatalı olması muhtemel iki soru var, onları bekleyip göreceğiz. Kolaylık açısından eşitti geçen seneyle. Organiği çok iyi bilene daha kolaydı, bilmeyene daha zordu orası aynı. Ortalama aynı olacaktır.

Biyoloji : Biyolojide çok çok kolay ya da çok çok zor sorulmadığı sürece netler yakın gelir. (Çok kolay örn: 2013 lys bio.) Tıp isteyenler daha iyi bilir benden, biyoloji hain derstir. İlgiyi alakayı kestiğin an ihanet eder sana. O yüzden bio biraz şans işi. Çok çok iyi öğrenciler ve çok çok kötüler haricinde konuşuyorum biyoloji için, biraz sınav şansı gerektirir. Tıp, diş falan istemeyenler için en azından. Hakim olduğun kısımlardan denk gelirse iyi yaparsın, gelmezse kötü yaparsın. Biyolojide akmayı, 28-30 yapmayı hedeflemeyen arkadaşlar için, 2014 ile aynıydı diyebilirim.

Okumaya üşenenlere özet : Fizik kolay ama çeldirici olduğu için aynı, kimya organik zor kalanı kolay, bio aynı.

Tenkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Iggyazalea

quote:

İki sınava da girdim,2014'teki 25+ netleri öyle herkesin yapabileceğini sanmıyorum bu sene.Bir tek kimyanın organik kısmı zordu 2014'te.
  • quote:

quote:

quote:

İki sınava da girdim,2014'teki 25+ netleri öyle herkesin yapabileceğini sanmıyorum bu sene.Bir tek kimyanın organik kısmı zordu 2014'te.

Forumun 2014 te durumu nasıldı yine herkes 25 üstü mü yazıyodu böle .

• quote:

quote:

quote:

Aynen kardeşim bakma ya burası dh hepsi 25+ bekliyor ama bu sene geçen seneden zor bir sınavdı

• Arkadaslar Puanzaya netlerim yazıyorum ve okul puanını 2014 e göre 19k geliyor sizce düşer mi

• Üst sıralamalardakiler için konuşuyorum çoğunluk yüksek bekliyordu öyle geldi ama bu sene yazılan fen netleri daha düşük inanın.
  • quote:

Üst sıralamalardakiler için konuşuyorum çoğunluk yüksek bekliyordu öyle geldi ama bu sene yazılan fen netleri daha düşük inanın.

Eyvallah kardesim hayırlısı olsun .

• Pek fark yok gibiydi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.