Şimdi Ara

ARKADAŞLAR 23.000 BİN YTL MEGANE ALAN VARMI ARANIZDA :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim komşum almış 2000 model megane araçın tavanında kapılarında ön kaputta v.s yamuk çizik çok çelik jantı aldığı adam sürte sürte jantlıktan çıkmış ve bir ayrıca motor takozunu değiştirmiş aldıktan sonra ve 1000 YTL ayriyetten masraf etmiş (motor takozları hariç) KAÇA ALDIN DEDİM 23 BİN YTL DEDİ oha dedim

bir bakıma acıyorum ya neymiş oğlu megane olacak demiş şahsen ben olsam o arabaya saymam okadar parayı bide 10.000 YTL kredi ile aldı düşünün....

• o sana faizleride katarak söylemiş fiyatı yoksa imkansız o paraya alması
  • kardeş araç 2.el satan adamdan 23 bin YTL e almış 13 peşin vermiş 10 kredi cekmiş
  • Sonuçta Er9en 2004 e 19500 yazmış.Eski kasa imkansız o kadar etmesi
  • çok çok çok pahaalıya almış ya..

emin misin 2000 model olduğuna belki 2000 motor demiştirde sen yanlış anlamışındır dicem ama seneryo tabi
  • ya aracın cinsi belli 2000 model avrupa bile değil araç avrupa olsa belki eder yani aksesurarı falan orjinal diye
  • inanmiyorum 23 ytl ye 200 model megane alana.................derim 2004 ünün dinamik 23e rahat alırsın hemde 15-20 000 kmde hatasız....bence sallamış
  • kassan 0 rını alırsın be oha derim..
  • 2000 MODEL MEGANE VE 23.000 YTL...
    YA SENİ İŞLETİYOR YA DA ÇOK DESTEKLİ ÖPÜLMÜŞ...
    14 DEN BAŞLAR 18 E KADAR ÇIKAR FİYATLARI, AMA ASLA 23 OLAMAZ....
    (2000 YILINDA OLSAYDIK OLABİLİRDİ)
    O KOMŞUN HİÇ EVDEN ÇIKMADAN MI YAŞIYOR?

quote:

Orjinalden alıntı: nexus1

benim komşum almış 2000 model megane araçın tavanında kapılarında ön kaputta v.s yamuk çizik çok çelik jantı aldığı adam sürte sürte jantlıktan çıkmış ve bir ayrıca motor takozunu değiştirmiş aldıktan sonra ve 1000 YTL ayriyetten masraf etmiş (motor takozları hariç) KAÇA ALDIN DEDİM 23 BİN YTL DEDİ oha dedim

bir bakıma acıyorum ya neymiş oğlu megane olacak demiş şahsen ben olsam o arabaya saymam okadar parayı bide 10.000 YTL kredi ile aldı düşünün....

• bence 13.000 e aldım 10.000 kredi çektim demiştir.3000 ini peşin vermiştir. Bence yanlış anlamışsın. 3 ay önce 2001 megane 1,4 16v aracı 13,500 e aldık(bu bide temiz). adam 23000 ytl yi 2000 model megana verecek kadar akıllı değildir bence
  • KOMSUNLA tanışmak isterdim ben de sahin var 93 model 15 bırakırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali25

KOMSUNLA tanışmak isterdim ben de sahin var 93 model 15 bırakırım

• arkadaşlar fiyatta bi yanlışlık yok 23 dedi.. kendisine albea al dedim sıfır ilk sen binerdin üstelik dedim hem 22.800 şuan 1.2 16V LPG v.s yok dedi albealar cok dar dedi sanki megane cok geniş :) neyse ya alan memnun satan memnun ne yapalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: shoparr_

quote:

Orjinalden alıntı: ali25

KOMSUNLA tanışmak isterdim ben de sahin var 93 model 15 bırakırım

Koptum abi ya allah belanı vermesin öldürdün beni

• Komşuna söyle bundan sonra alış veriş yapacağı zaman sana gelsin. Eh biraz nasiplenirsin sen de.

Ne manyaklar varmış be piyasada.
  • iyide abi bugün 2000 megane satılık olarak arasan kimse 23000 isteyemez

gidip zorla mı vermiş ??

nasıl olmuş hikayeyi de anlatsın sana, sende bize aktar şunu ya.
  • Bende 2003 Dinamik modeli var yaz sonuna doğru satmayı düşünüyordum. Moralim düzeldi o zaman bende 23-24 istiyeyim bari.
  • Başka megane isteyen komşun varsa bana bir PM at
  • quote:

Orjinalden alıntı: erbilge

Başka megane isteyen komşun varsa bana bir PM at

baska araba falan ararlarsa bizede haber verirmisin megane değil benimki ama bu yaz değiştiricem bayaa hora geçer hani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.