Bildirim
Arkadaşlar 3 4 gün Kıbrıs'ta bulunacam, oradan neler alabilirim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sigaralar freeshopda ucuz. Absolut, chivas, jack, jagermeister, olmeca, no10 v.s alabilirsin. Kumar night club da takilip donersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sigara ucuz değil alkolde de belli bir kota var 2 litreydi sanırım. Tam olarak nereye gideceğini söylersen girne mağusa lefke güzelyurt bir kaç öneride bulunurum
Hellim peyniri ye mutlaka.
Güzelyurt ve Leşkoşa da bulunucam -
Kisi basi alkol 2.5 litre diye biliyorum . Casionaya git 50 lirada olsa o tada bak , bir de baska seyler var param var dersen saglik bakanligi onayli :D
o işler ayrı oralara akıcaz :) benim aklıma takılan tek sey gitmişken ne getirsem ne alsam :) bide alkol duty freede mi daha ucuz sehir merkezinde mi onu merak ediyorum :) -
quote:
Orijinalden alıntı: caca_1907
o işler ayrı oralara akıcaz :) benim aklıma takılan tek sey gitmişken ne getirsem ne alsam :) bide alkol duty freede mi daha ucuz sehir merkezinde mi onu merak ediyorum :)
Merkezde daha ucuz rekabet yuzunden. Havalimanindan bahsediyorsan havalimani merkeze gore daha pahali 2-3 euro.
teşekkür ederim bu bilgi için şimdi netten baktım 3 litreymiş alkol sınırı :) baska önerilerin var mı :) -
Başka önerisi olan var mı arkadaşlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X