Şimdi Ara

arkadaşlar 3 yaşında ve daha kmsi 5550 kmde sizce nasıl hyundai i20 :D (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yanlız bu aracı satarken zorlanırsınız bence. 3 yaşında aracın 5 bin kmde olduğuna kimseyi kolay kolay inandıramazsınız.
  • ben ayda 7500 km yapıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilicoglu

yanlız bu aracı satarken zorlanırsınız bence. 3 yaşında aracın 5 bin kmde olduğuna kimseyi kolay kolay inandıramazsınız.

2011 model 7200 km'de Punto aldım, içine binince gayet net anlaşılıyor merak etmeyin
  • Niye bu kadar taktınız ki?Belki adamın hastası var ve onu götürüp getirmek için aldı aracı...Kimse kimsenin iç dünyasını bilemez ki...
    Bizim araç da 2008 model ve daha 57.000 km.de...
    Bu ülkede normal bir vatandaşsanız ve şirket arabası falan kullanmıyorsanız arabaya ancak çok ihtiyaç olduğunda,ancak bu kadar binilebiliyor işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: UssuzAdam

Kullanmayacaksanız niye aldınız. Vergi benzin kasko sigorta değer kaybı falan derken taksiyle daha ucuza çıkardı sanırım

Hemen yılda belirli bir kilometrenin altında yol yapanlar araçlarımızı satıyoruz saol bilgilendirdiğin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

Orijinalden alıntı: kilicoglu

yanlız bu aracı satarken zorlanırsınız bence. 3 yaşında aracın 5 bin kmde olduğuna kimseyi kolay kolay inandıramazsınız.

2011 model 7200 km'de Punto aldım, içine binince gayet net anlaşılıyor merak etmeyin

inş. ltd. şti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralmusti06

oha sizin araç 5 yılda pert :D

Biblomu aldik eve bakip durcam oyle. Araba kullanmak icindir. Patlayana kadar devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde de var i20 otomatik. Tam 2 yasinda ama kilometresi 1950 falan. Otoparkta yatiyor. Valide hanim surecek diye aldik ancak ne o sürdü ne bir baskasi. Arada ben Istanbul'a gidiyorum, cikariyorum bakima goturuyorum garanti disi kalmasin diye. Yikiyorum, pakliyorum goturup yerine koyuyorum. Arada gezerek ben yaptim mevcut kilometreyide düsünün

• kilicoglu K kullanıcısına yanıt
    Hocam aracin kokusu bile yetiyor inanmak icin. Az onceki mesajimda belirttim bizde ki arabayi. Icine binin hala sifir kokusu var

• quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

Orijinalden alıntı: UssuzAdam

Kullanmayacaksanız niye aldınız. Vergi benzin kasko sigorta değer kaybı falan derken taksiyle daha ucuza çıkardı sanırım

Hemen yılda belirli bir kilometrenin altında yol yapanlar araçlarımızı satıyoruz saol bilgilendirdiğin için

Mesele o değil. Adam bununla övünüyor.
  • Aracın fotolarını neden foruma koydun ki uçak düşer üstüne, nasıl bir laneti varsa artık forumun
  • Km ile oynayanin uğurlu rakamı 5 sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: royal_flush_

ben ayda 7500 km yapıyorum

Şehirler arası mi?

• Kardeş sen hiç gece yarısı hastalanan çocuk falan gördün mü? Ya da bir yerin falan kesildi mi hiç? O halde ne ambulans yetişiyor ne de taksi bulursun. Akrabamın kolu kesildi ambulans gelene kadar hastaneye götürdük damar kesilmişti araba sahibi olmayıp kan kaybından ölmesini de izleyebilirdik. Hiç havale geçiren çocuk falan gördün mü cidden soruyorum, müdahalenin ne kadar önemli ve acil olduğunu biliyor musun? Yüksek ateşte o çocuğun pek çok fonksiyon kaybına uğrayacağını biliyor musun?

Memlekette temel sorun araç sahibi olmak değil esas sorunlar üstün zekalı müteahhitlerin arsadan kar etme derdine otopark koymaktan aciz oluşu, herkesin gereksiz yere her yana araba ile gitme çabası, insanların sırf gösteriş için ihtiyacını karşılayamayacak ya da gereksiz yere fazla gelecek araç alması.
    Kaç kişi hiç uzun yol yapmayıp sadece küçük şehirde araç kullandığı halde gidip a-b sınıfı araç alıyor hepsi d sınıfı alabilsem diye bakıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Simdi sen neden boyle bir konu acma ihtiyaci hissettin onu anlamadim.

• 3 yılda 5500 km,
    1 yılda 1834 km,
    1 ayda 153 km,
    1 haftada 40 km.

Haftada 40km demek, bu araba kullanıcısının haftaiçi işine toplu taşıma veya başka bir vasıtayla gidip geldiğini, aracını ise özel işleri için haftasonları 40km kadar kullandığını gösterir. (ortalama).

Çok abes bir durum mu? bence değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

Orijinalden alıntı: royal_flush_

ben ayda 7500 km yapıyorum

Şehirler arası mi?

evet
  • oda bişeymi benim kayınbpederin arabası 2013 model daha 3000 kmde isteyene foto çeker atarım.
  • o araba ocağa incir ağacı diker,o kadar çok yakıyorki lpg bile kurtarmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: panthera52

3 yılda 5500 km,
    1 yılda 1834 km,
    1 ayda 153 km,
    1 haftada 40 km.

Haftada 40km demek, bu araba kullanıcısının haftaiçi işine toplu taşıma veya başka bir vasıtayla gidip geldiğini, aracını ise özel işleri için haftasonları 40km kadar kullandığını gösterir. (ortalama).

Çok abes bir durum mu? bence değil.

Neresi abes dwgil adama km başı maliyet 1 000 tl. Araba kiralasa daha ucuza gelir :D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.