Şimdi Ara

ARKADAŞLAR 406ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FİKRİNİZE İHTİYACIMVAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ŞİMDİ ALACAĞIM ARAÇ MÜŞTERİMİN ÇOK PİMPİRİKLİ BİR ADAMDIR
    ARAÇ 2002 MODEL FUL+FUL MODELİ İLK KEZ PEJO ALACAĞIM
    ARABA YAĞMURLU VE KARLI HAVALARDA KESİNLİKLE GARAJINDAN DIŞARI ÇIKMAMIŞ SADECE YAZIN HAFTA SONLARI KULLANILMIŞ DAHA 23BİN KİLOMETREDE
    TERTEMİZ ÜZERİNDE ÇİZİK DAHİ BULUNMAYAN Bİ ARAÇ
    MERAK ETTİKLERİM ACABA NEKADAR YAKAR BU ARAÇ VE ARTILARI EKSİLERİ NELERDİR
    BİLMEK İSTİYORUM

• Merhabalar arkadaşım

Öncelikle model ve markadan bağımsız olarak şunu söyleyebilirim ki 2. el araç almaya niyetlenen herkesin rüyasında bu tanıma uyan bir araç vardır böyle bir araç bulduysanız bu başlı başına bir artı puandır.

406 için söylenebilecek çok şey var, biri coupe öbürü sedan olan 2 adet 406'm var, rahat ve konforlu bir araçtır mekanik hiçbir sorunu olmaz hasarsız örneklerinde kronik hiçbir problemi yoktur rahatlıkla tavsiye edebileceğim ender araçlardan biridir.
  • bende almayı düşünüyorum ama yakıttan dolayı teredüt ediyorum lpg taksak acaba randıman verirmi ve yakıt ne kadar farkeder
  • peki dizeli nasıl arkadaşlar??
  • DİZELLERİ ÇOK PAHALI BU ARAÇLARIN
  • yooo nerden cıktı hiçte pahalı değil bu aracın dizelleri...
  • feyklere aldanmayalım, dizelleri de gayet uygun fiyata alıcı buluyor, sahibinden.com adresinde araştırmanızı öneririm
  • 406 bence peugeot un benim bindiğim, kullanıcılarından da yorumları dinlediğim en sorunsuz aracı.hatta dergilerde yapılan ikinci el testlerinde övgüyle bahsedilir.nedense diğer peugeotlara karşı atıp tutanlar 406 ya karşı ses çıkarmazlar çünkü ... atıcak bişeyini bulamazlar.

benim bindiğim benzinli 406 deri döşemeydi.koltukları süper ötesi rahattı.arka tarafı ne kadar geniş bilemiyorum ama bence çok güzel bi araç.hele hele garajda yatmış 23000 km deki cillop gibi bi 406 yı kaçırmamanı tavsiye ederim...

bi kullanıcı olarak da Soylukanın yorumları ilaç gibi gelir sana.onun da dediği gibi, aracı kullanmayıp kamyoncu ağzıyla atıp tutanlara bakma.

bu arada yazarken biraz daha dikkat edersen sevinirim.türkçeyi düzgün kullanalım.
  • neden 6 yaşında araç almayı planlıyorsunuz? biraz kredi çekip sıfır araç almanız daha mantıklı olur KANIMCA
  • n güsel iş be foruma gir sorunu yazz merakın giderildigi zmanda hiç cevap atma insan gelir bir ne oldu ne bitti cevap yazar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: __RaVe__®

n güsel iş be foruma gir sorunu yazz merakın giderildigi zmanda hiç cevap atma insan gelir bir ne oldu ne bitti cevap yazar...

her insanın kendine ait özel hayatı verdır böle önyargılı olmadan önce biraz düşüne bilirdin
    bu arada arabayı alıyorum
    öğrendim şehir içi kilometrede 300bin klimaaçıp hız yaparsan 360binlirayı buluyormuş
    yıllık vergisi 580 ytl kaskoda 600ytl miş anlaştık alıyorum arabayı hayırlı olsun bana
    herşey için teşekkür ederim özelliklede bilgileriniz için

• tem arkadaş biraz haklı en azından aradabirde olsa buralara uğradığında karşılaştığın durumları ,tecrübeleri paylaşırsan 406 alıcak diğer arkadaşlara çok faydalı olur, "misal ben"
  • Hocam fiyatı ne kadar sormasıayıp?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.