Şimdi Ara

ARKADAŞLAR 5000 LİRA BÜTÇEM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop almayı planlıyorum ve 5k bütçem var bi tane buldum sizce nasıl ve önerebileceğiniz laptop var mı?
    Laptopu oyun oynamak ve okul için almak istiyorum.

ARKADAŞLAR 5000 LİRA BÜTÇEM VARARKADAŞLAR 5000 LİRA BÜTÇEM VAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• msi ve monsterin laptoplarına bakabilirsin
  • dikenlikaktüs D kullanıcısına yanıt
    Hocam bana dikkat etmem gereken hususları söyleyebilir misiniz? Bu bütçede alıp da pişman olmak istemiyorum

• bursadan gol haber1 B kullanıcısına yanıt
    1050 yerine 1050 ti olmalı bir kere. diğer özellikelr standart zaten i7 7700hq 16gb ram ve hdd ssd kombini.
  • lg02561 L kullanıcısına yanıt
    Hocam gecenin bu vakti senden çok şey mi istiyorum bilmiyorum ama bu fiyatlara aklında olan bi laptop söyleyebilir misin

• yok hocam sorun değil.
    hepsiburadadan filtrelere 7700hq ve 1050 ti ekledim bulduğum en ucuları yazıyorum. yalnız bunlar tamamen sistemsel performans açısından tavsiye ettiklerim. yani ekranı tn miş matmış ips imiş veya klavyesi ışıklıymış falan diye bakmadım.

bulabildiğim en ucuzu:

bu da aynı modelin 16 ramlisi:

farklı modeller de var tabi mesela lenovonun 2 tb hdd ve 256 ssd lisi. bunu alırsanız tekrar hafızaymış ssd imiş uğraşmazsınız evladiyliğe benziyo tabi fiyatı diğerlerine göre fazla biraz 4800

sonuncusunu burdan alırsanız 100 tl chip para veriyor axese o da 4700 tl yapıyor baya iyi bu fiyata:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lg02561 -- 13 Ocak 2018; 1:13:6 >

Peki hocam sizin attığınız 4 bilgisayar ve benim attığım bilgisayar dahil olmak üzere siz olsanız bu 5 bilgisayardan hangisini seçerdiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    aslında 3 bilgisayar attım ben son ikisi aynı idi.
    oyun için olacaksa 8 ram de yeter o yüzden 4binlik delli alırdım bin liram da cebime kalırdı. ama bütçe tam 5 bin yani sorun değil diyorsanız tabii ki lenovoyu alırdım. asusta 512 ssd güzel ama bunda da 256 ssd var hiç de az değil üstelik bir de üstüne 2 tb hdd var ki ayrıca almaya kalksan 400 tl tutar.

yani kısaca lenovoyu alırdım 4700'e. siz tabii son kararınızdan önce kullanıcılarıyla da konuşun.
    Hocam ben de lenovo ve arasında kaldım.Lenovonun o modeli hakkında çok şikayet var.

Bunların ikisinden hangisi daha iyi sizce? Başka sorum yok biraz kafa şişirdiğim için kusuruma bakmayın.Yardımlarınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursadan gol haber1 -- 13 Ocak 2018; 1:50:35 >

hocam kağıt üstünde tabii ki lenovo ama dediğiniz gibi bir sorun varsa ve kronikse burda dell daha fazla güven veriyor. seçim sizin.
  • Dell in : - bu laptobunu iş yerine aldık aldığımız zaman 4200 TL idi şuan malum dövizden 4500 TL olmuş fakat bizim zamanında aldığımız 5500 TL lik 258 gb m2 ssd li Excaliburlar dan çok daha hızlı , sebebini bilmiyorum fakat sanki daha iyi performans sağlıyor . Tecrübeye dayalı yorum yapıyorum yani

• laptop oyun için iyi degildir o paraya kasalı daha güzel ekran kartlı bir pc yaparsın

eger okul ile evin arasında fazla mesafe yok ise kasalı al zaten okuldan çıktınmı evine geldiginde pc de istedigini yaparsın diye düsünüyorum
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Hocam üni okuyorum aparta sistem kurmaya kalksam burnumdan gelir.Ondan dolayı laptopa giriştik

• Bilmiyorum bulabilir misin yada düsünür müsün. senin istediklerinden daha düsük gerci ama karsilastirma acisindan belki faydali olur.. acer aspire vx15 7300HQ, 8gb 2400mhz ram, 256gb ssd, gtx 1050 4gb lik modeli mevcut unigine heaven boyunca 58 dereceyi gecmeyen bir laptop. acilis kapanis artik bir cok laptopta oldugu gibi cok hizli bir kac saniyede hazir.

önemli olan kasasi, egilip bükülmelere karsi direncli mi? msi ve monster in bir cok sürümü kasadan tasarrum edip iyi malzeme kullanmiyor. acer bildigin masiv bir plastik tercih etmis. bundan önce asus strix GL502VS vardi gtx 1070 li... onunla karsilastirinca tabi bir metal digeri plastik ister istemez fark oluyor ama acer kesinlikle ucuz mal hissiyati uyandirmiyor fakat GL502VS ile arada cok fark oldugunu kabul ediyorum.

Acer in ips ekraninin olmasi güzel mat olusuda iyi, fakat kimi ürünlerde ekran hatalari olmus dolayisiyla ücretsiz serviste degisim söz konusu olmus ama bende olmadi suana kadar. klavyesi sessiz ve rahat denilebilir. klavye isigi acilip kapatilabiliyor, klavye üzerinden fn ile bir tus kombinaysonu ile oldukca kolay. Ekraninin diger laptoplardan biraz yukarda olusu benden tam puan aldi, klavyeye ne kadar yaklasirsa benim icin o kadar rahatsiz edici vx15 te yukarida eger bakacak olursaniz.

internette sörf, film izleme gibi oyun disi aktivitelerde windows update öncesi 5 saate kadar pili gidiyordu suan malum yama yüzünden 4,5 - 4 saat gibi oldugunu düsünüyorum yanliz bir kac test daha yapmam gerekli.. Bu benim update sonrasi hissiyatim sadece. Normal kullanimda fan sessi duyulmuyor bu benim icin büyük bir arti.. sesli laptoplari sevmem. full yüktede rahatsiz etmeyen hafif bir ugultu seklinde calismasi güzel. Sesli calisma senin icin problemse kesinlikle bunu arastirmalisin.

Sarj aleti diger gamer loptoplara göre kücük oldugunu düsünüyorum boyutlari; 14x6x3 cm gibi (milimetrik ölcmedim en yüksek degerlere yuvarladim) Msi in mesur bir sarj aleti vardi tugla gibi dalga gecerdik :) laptoptan büyük sarj aleti diye..

test istersen yapabildigimi yaparim sende internetten karsilastirirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mukarnas -- 13 Ocak 2018; 16:50:34 >

• Mukarnas kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan çok mahçup oldum.Keşke yazdıklarınızı görseymişim.Hp 2GR77EA aldım.Kasası falan beni cezbetti bulaştık hp ye .Asusa 5k bayacağıma 4k yı bastık aldık.Bu model hakkında bilginiz var mı?Genel olarak şikayetler,fanın ekranda olmasından dolayı fps drop yaşandığı yönünde sizce rahatsız edici sıkıntılar yaşar mıyım?

Öncelikle iyi günlerde kullan, suan makine sende, söz sende :) sen anlaticaksin biz dinliycez..

ben hp ye karsi sogugum.. Yurtdisi servisinin iyi olmadigi söyleniyor ülkemizde durumunu internete sormak lazim. Acer ürün ve servis olarak 2014/ 2015/ 2016 da (www.disq.de) birinci seciliyor. Daha ötesinin olmayacagini düsünüyorum. Hp diyince aklima hep sorun geliyor nedense... yillar önce pavillion vardi elimde modeli simdi aklimda degil siyah gri sekilli süküllü 17inc hemde dünya para vermistik yine... ne driver yükleniyor ne üzerinde windows duruyor.. harddiski arizaliydi degisti yine ayar tutmuyor (alet yeni ha)... o zamanlar böyle testler falan yaygin degildi vede bizde üsengectik tipine özelliklerine bakip begenmistim. 2009 yiliydi.. Donuyordu alet üstelik. Anakartinda degismesi gerekiyormus üste para istediler, garanti kapsaminda degil dediler. Bende aleti tamirci bir aradasa vermistim sonra ne oldu bilmiyorum.

HP diyince eski anilar canlaniyor. Ondan önce aldigim Dell studio hala calisiyor. gecenlerde anakartini degistirdim, fanini degistirdim aynen devam. Acer in saglamligi hakkinda konusmak icin daha epey yormam lazim. 3200liraya denk geldi benimki üzerine 60euroya da 8gb 2400 ram aldim 270 lira + 3200 toplamda 3470 liraya denk geldi. hdd takmayi düsünmüyorum..

senin sistemle sende bi kac test yap buraya koy bakalim, senden sonra almayi düsünenlere rehber niteligi tasir. tekrar hayirli olsun diyelim

• Mukarnas kullanıcısına yanıt
    Hocam kağıt üzerinde f/p olarak iyi ürün.Tek sıkıntısı hp olması.2011 yılında 2 yıllık hp tecrübem bana çok iyi şeyler hatırlatmıyo maalesef :( ama bu arkadaştan umutluyum inşallah yüzümü kara çıkartmayacak.İlk fırsatta testleri yapıp paylaşacağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.