Şimdi Ara

arkadaslar 5610 mu dersınız 6500 slıde mı yorumlarınızı beklıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar telefonumu degıstırmek ıstıyorum fakat 5610 mu yoksa 6500 slıde mı alsam dıye kararsız kaldım sızce ne almalıyım saolun sımdıden

birde teknık ozellıklerınde fark warmı onları soylersenız cok sevınırım mesela ses kalıtesı program destekleme ekran netlıgı vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seydem29 -- 13 Haziran 2008; 20:24:05 >

• ikisi de farklı sınıfta cihazlar; seçimin müzikten yanaysa tabii ki 5610, estetik ve kaliteden yanaysa 6500 slide
  • Senin için multimedya özellikleri daha önemliyse 5610.

Yok,görünüşü güzel olsun diyorsan 6500s
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Senin için multimedya özellikleri daha önemliyse 5610.

Yok,görünüşü güzel olsun diyorsan 6500s
    Eğer sürekli müzik dinleyecem diyorsan 5610... Karizma kalite vs. istiyorsan 6500 Slide
  • quote:

Orijinalden alıntı: korner12

Eğer sürekli müzik dinleyecem diyorsan 5610... Karizma kalite vs. istiyorsan 6500 Slide

Alıntıları Göster
    tabiiki 5610
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_14

tabiiki 5610

Alıntıları Göster
    Kardeşim ben kesinlikle 6500 Slide öneririm..5610un Bazı Tuşlarında problem olduğunu duymuştum yani telefonun narin bi yapısı var yere fln düşünce tuşlarda problem olabiliyomuş..Bu yüzden sana SAĞLAMLIK+KARİZMA+DAHA BİRÇOK ŞEY==VEE====>>NOKİA 6500 SLİDE

• quote:

Orijinalden alıntı: __VaSsiLi__

Kardeşim ben kesinlikle 6500 Slide öneririm..5610un Bazı Tuşlarında problem olduğunu duymuştum yani telefonun narin bi yapısı var yere fln düşünce tuşlarda problem olabiliyomuş..Bu yüzden sana SAĞLAMLIK+KARİZMA+DAHA BİRÇOK ŞEY==VEE====>>NOKİA 6500 SLİDE

Alıntıları Göster
    karizma ve estetik için 6500 demişsiniz ama 5610 bence karizma bir telefon. yazılımsal olarak sorunları vardı ama duzeltildi. tek eksiği symbian. o da kullanmayan biriysen hiç etkilemez seni. su an sorunsuz kullanıyorum ve memnunum. 6500 i sadece resimleriyle gordum. o yuzden iyi ya da kotu bişey diyemeyecem

• quote:

Orijinalden alıntı: srknylmz

karizma ve estetik için 6500 demişsiniz ama 5610 bence karizma bir telefon. yazılımsal olarak sorunları vardı ama duzeltildi. tek eksiği symbian. o da kullanmayan biriysen hiç etkilemez seni. su an sorunsuz kullanıyorum ve memnunum. 6500 i sadece resimleriyle gordum. o yuzden iyi ya da kotu bişey diyemeyecem

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: srknylmz

suankı telefonum n70 donmalar ve menu gecıslerındekı yawaslık ve şarj olaylarından dolayı degıstırıcem...

pekı hangı telefon daha hızlı hangsının daha cok sajı gıdıyo bunları soylermısınız
    ?

• quote:

Orijinalden alıntı: seydem29

quote:

suankı telefonum n70 donmalar ve menu gecıslerındekı yawaslık ve şarj olaylarından dolayı degıstırıcem...

pekı hangı telefon daha hızlı hangsının daha cok sajı gıdıyo bunları soylermısınız
    ?

Alıntıları Göster
    5610 symbian değil ve hızlı yani. ama 6500s de symbian deil yani o da hizlidir. git eline al bi tane teknomarkette hangisi hosuna giderse onu al. ikisini de gormeden karar verme bence. pil 3 gun gidio 5610 da normal kullanımda.

• quote:

5610 symbian değil ve hızlı yani. ama 6500s de symbian deil yani o da hizlidir. git eline al bi tane teknomarkette hangisi hosuna giderse onu al. ikisini de gormeden karar verme bence. pil 3 gun gidio 5610 da normal kullanımda.

Alıntıları Göster
    quote:

ben sarkı cok dınlerım o yuzden n70 2 gun gıtmıyo 1.5 gun felan oluyo benı yarı yolda bırakmasın yeter

• quote:

quote:

ben sarkı cok dınlerım o yuzden n70 2 gun gıtmıyo 1.5 gun felan oluyo benı yarı yolda bırakmasın yeter

Alıntıları Göster
    ben yolda mp3 ve radyo dinleyerek 2 gun yetiriyorum ve ayrıca cok konusuyorum telde. ekran buyuk olunca dogal olarak dusuo bekleme suresi.
    eğer imkanın varsa n81 de alabilirsin.

• quote:

ben yolda mp3 ve radyo dinleyerek 2 gun yetiriyorum ve ayrıca cok konusuyorum telde. ekran buyuk olunca dogal olarak dusuo bekleme suresi.

Alıntıları Göster
    quote:

yok ya ogrencı adamız nerdeee n70 takas yapcaz

• quote:

quote:

yok ya ogrencı adamız nerdeee n70 takas yapcaz

Alıntıları Göster
    5610 Kırmızı

• quote:

Orijinalden alıntı: tuğra_

5610 Kırmızı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tuğra_

5610 Kırmızı

5610 alırsam mavi alıcam
    6500 slıde alırsamda sıyah alıcam

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tuğra_

5610 Kırmızı

5610 alırsam mavi alıcam
    6500 slıde alırsamda sıyah alıcam

Alıntıları Göster
    bende sana 6500s öneririm 5610da düşmelerde ve kayar kapakta sorun oluyormuş zaten ama yok ben müzik benim için önemli diyorsan 5610 al

• quote:

Orijinalden alıntı: tby

bende sana 6500s öneririm 5610da düşmelerde ve kayar kapakta sorun oluyormuş zaten ama yok ben müzik benim için önemli diyorsan 5610 al

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tby

suana kadar 6500 slıde den sıkayet cı olan duymadım ama 5610 benım hosuma gıdıyor..

fakat 5610dan sureklı sıkayet gelıyor muzık dınlerken atma slıde tusu catlaması surgu kapat sorunu vıdeo kayıtda cızırtı gıbı

fakat bunlarında guncellemeyle cozuldugunude duydum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tby

suana kadar 6500 slıde den sıkayet cı olan duymadım ama 5610 benım hosuma gıdıyor..

fakat 5610dan sureklı sıkayet gelıyor muzık dınlerken atma slıde tusu catlaması surgu kapat sorunu vıdeo kayıtda cızırtı gıbı

fakat bunlarında guncellemeyle cozuldugunude duydum

Alıntıları Göster
    Arkadaşımda 6500 slide var.Telefon kılıfında kullanmasına rağmen sağ ve sol tuşlar çatladı.Şahsen ikisini de tavsiye etmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Arkadaşımda 6500 slide var.Telefon kılıfında kullanmasına rağmen sağ ve sol tuşlar çatladı.Şahsen ikisini de tavsiye etmem.

Alıntıları Göster
    5610 da dusmeden kaynaklanan sorun yok bence. 2 defa cok sert dusurdum bi sorun olmadı. belki de benim şansım. ama kasa dayanıklı. dusunce kapak falan dagilmadi. kapanmadi da. ama slider tusu hassas biraz catlayabilir. dikkatli kullanısan sorun olacagini sanmam.
  • quote:

5610 da dusmeden kaynaklanan sorun yok bence. 2 defa cok sert dusurdum bi sorun olmadı. belki de benim şansım. ama kasa dayanıklı. dusunce kapak falan dagilmadi. kapanmadi da. ama slider tusu hassas biraz catlayabilir. dikkatli kullanısan sorun olacagini sanmam.

Alıntıları Göster
    quote:

Evet o tuşlar arkadaşım telefonuna gözü gibi baktığı halde çatladı.Dikkatli kullansa da sonucun değişeceğini sanmıyorum.Basmasınlar mı o tuşa?

• quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ecay

sağ ve sol tuşların çatlaması çok çok zor ama çatladıysa üretim hatası vardır garantisi varsa garantiye vermesini tavsiye ederim arkadaşım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.