Şimdi Ara

arkadaslar 99 passat1.8turbo hıglıne yardımm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar aranıza yenı katılıyorum 99 model 1.8t hıghlıne arac almaya kara verdım ama bu araclar nasıl araba bır aıle dostumuzda ılk sahıbınden orjınal boyası kazası degısenı yok arac orjınal 107000 de arac full olan versıyonu sanruff lu sızden ıstedıklerım bu araclar nasıl 22000tl ye pazarlıgını bıtırdık bu fıyatlara alınırmı en cok turbo olayından korkuyorum bırde butarz araclar sehır ıcı ve uzun yolda ne kadar yakar sımdıden yardımlarınız ıcın cook tesekkurler

• arkadaslar bana yardımcı olaacak kımse yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: soylukan

Kullanimi cok keyifli ve konforlu bir aractir fakat 99 model bir aracta her zaman supriz faktoru olacaktir, turbonun mekanik bir omru vardir o da ortalama kullanim sartlarinda 120 bin ila 150 bin arasidir, hor kullanimla inebilir, asiri ozenle cok daa yukarilara cekilebilir size kalmis, ama turbo dan bu kdr korkulmasinin da cok bir anlami yok acikcasi motor rektifiye etmek gibi birsey degil sonucta. Yakitini bilmedigim icin yorum yapamaycam, simdiden hayirli olsun.

Tesekkur ediyorum hocam insallah hakimizda hayirlisi olur girdik sevda ugruna bir yola peki bu turbo isi filan ne kadar tutuyorki bununla ilgili bir bilginiz varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clıo 1.2 16v alınırmı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.