Şimdi Ara

Arkadaşlar Acer 5742g kullanıcısıyım pille ilgili bir sıkıntım var yardım eder misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba Acer 5742g kullanıcısım çokta memnunum ısınma yok oyunlarda iyi sorunsuz ama şöyle bir durum var alalı 5 ay oldu neredeyse ben pili %50 civarında doldurup bilgisayarı pilsiz kullanıyordum ara ara kullandığım oluyordu ama sonra forumda denk geldim pc yi pille kullanmak gerekmiş pc yi korumak için neyse dün taktım sorun yok şarj çok iyi 2 saat civarı rahat gidiyor ama uykuya alıyorum kapağı kaldırınca tuşa basıyorum açılıyor gibi oluyor ve pc kapanıyor açıyorum sıkıntı yok ama açarken hatalı kapandı diyor bazen yapmıyor bazen bu şekil yani uykudan kaldırırken kapanıyor sizce ne olabilir yardım edebilir misiniz Tekrar belirteyim şarjda sorun yok 2 saat rahat gidiyor ve bu sorun sadece pille çalışırken var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okngzl -- 19 Mayıs 2012; 12:01:41 >

• bir kere pil kullanımın yanlıştı foruma bakman iyi olmuş üzerinde kullanman açısından uyku modunda hata veriyor olabilir güç seöeneklerini ve güç düğmelerinin görevlerini yeniden gözden geçirin
  • Kablo bağlıyken kapağı kaldırıp herhangi bir tuşa basınca açılıyor sorun yok kablo bağlı değilken her zaman değil ama herhangi bir tuşa basınca açılıyormuş gibi oluyor cart kapanıyor laptop pilde bir sıkıntı mı var acaba 2 saat rahat gidiyor şarjı.. güç kesiliyor anlamadığım nokta bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

uyku modunda hata veriyor olabilir güç seçeneklerini ve güç düğmelerinin görevlerini yeniden gözden geçirin

''
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.