Şimdi Ara

Arkadaşlar acil bakın, anakart yandı galiba.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eski bi hdd pcye takıcaktım, zaten takılı var ben bi tane daha takmaya çalıştım bi kabloyu anakrtın oraya taktım nese pcyi başlatayım derken bi anda pc açılmamaya monitör ışığı sönüp yanmaya başladı o esnada pcden ateş çıktı hemen fişi çektim baktığımda anakartın bi tarafı kararmış sanırım anakart yandı

şimdi neden kaynaklandığını ve çözümü bilen var mı? yardımcı olun lütfen

not: pc açılmıyor ekran yanıp sönüyor ramları çıkarıp taktım vs yaptım ama onla alakalı değil kasaya bastığımda güçsüz bi ses alıyorum anakart yanmış mı oluyor? ilkdefa karşılaşıyorum başka bişey olsa çözerimde.

• Kısadevre olmuş galiba anakart yanmış... Yenisini almak gerekecek geçmiş olsun...
  • SysEdit kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, bunun nedeni ne olabilir? yani her bu şekildeki uygulamalarda anakartlar kısadevremi yapar? ne iş anlamadım. yani şunumu anlıyoruz pcye 2 hdd takma!!! yada saöa sapan bi kabloyu anakarta bağlama vs gibi mi? amacım aynı zamanda bişeyler öğrenmek bir çok çözüm yolu ürettim pc hakkında hayatımda hiç bilgisayarcıyada gitmedim bunun çözüm yolunu bulmalıyım ilerisi için anakart gibi önemli bir parçanın bu kadar basit out olmaması gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.