arkaşlar bnm bir toshiba laptopum var ve bu laptopun şarj aleti koptu. Şimdi ben bu laptopu nasl şarj edebilir? Mesela telefonu usp ile pcye bağlasam telden pc şarj olurmu ., veya laptopun bataryasında başka bi girişli şarj kısmı varmıdır. Evde birde minibook var şarj ucları farkllı, bu minibooku bir yolla laptoba bağlasaam laptop şarj olur mu? Yeni bir şarj aleti alacağm fakat bunu bir soraym dedim. Bir yolu vardır heralde. Acil olark bilgilendirirseniz çok sevinirimm.
quote:
Orijinalden alıntı: avatar5447
arkaşlar bnm bir toshiba laptopum var ve bu laptopun şarj aleti koptu. Şimdi ben bu laptopu nasl şarj edebilir? Mesela telefonu usp ile pcye bağlasam telden pc şarj olurmu ., veya laptopun bataryasında başka bi girişli şarj kısmı varmıdır. Evde birde minibook var şarj ucları farkllı, bu minibooku bir yolla laptoba bağlasaam laptop şarj olur mu? Yeni bir şarj aleti alacağm fakat bunu bir soraym dedim. Bir yolu vardır heralde. Acil olark bilgilendirirseniz çok sevinirimm.
Kopan şarj aleti kablosu tekrar geçici olarak bağlanmayacak gibiyse hiç bir şey yapmayın sadece başka şarj cihazı alın.
Edit : Uyumsuz şarj cihazı ve ona benzeyen şeyler bilgisayara zarar verir..
peki başka bi yolla şarj etmek olanaksız mı? usb, başka cihazlar .. şarj etmenin birçok yolu olmalı bnce. sadece şarj aleti değil başka bi çözümüde olabilir bnce.
quote:
peki başka bi yolla şarj etmek olanaksız mı? usb, başka cihazlar .. şarj etmenin birçok yolu olmalı bnce. sadece şarj aleti değil başka bi çözümüde olabilir bnce.
Hayır olmaz zorla denemeye bile kalkmayın bilgisayar parçalarını yakarsınız
70 Tl gidip uyumlu olanından satın alın.
Edit : USB ile sadece bilgisayardan telefon şarj edilir.
tmm teşekkrler..
quote:
Selam Bunu en ucuz yolla halledebilirsiniz. Kopan ucu alın ve bir bilgisayar malzemelri satan yere gideek aynı uca sahip bir kablo alın. Maksimum 5 TL civarındadır. 2 gün önce aynı şeyi bir müşteriye değiştirdim. Kablo ile şarj cihazını birlikte bir elektronikçiye götürün ve o kabloyu lehimlettirin tamamdır. Sanırım 10 TL ile bu işi kökten çözersiniz. Sırf bunun için yeni bir şarj aleti almanıza hiç gerek yoktur kardeş. Paranıza yazık. Kolay gelsin..