arkadaşlar dün akşam kuzenimden bi siteye davetiye geldi bende çok fazla bakmadan üye oliim dedim telefon numaramı verdim az önce uyandığımda da kontörlerim sıfırlanmıştı yaklaşık 10-15 kontörüm vardı... site garantiarkadaş.com 500 sms muhabbeti yapıolar üyeliğimi silecek ya da numaramı değiştiricek bi yer bulamadım bi yer bulamadım bilgisi olan bişeyler yazabilir mi acaba
Böyle mail banada geldi ama hiç bakmadım zaten bu tür maillere hiç bakmıyorum. Artık hiç bakmam.
bi daha bende bakmam da bundan nasıl kurtulcam yaaa :(
hiçbir zaman internettde ünlü büyük şirketler bankalar yada devlete bağlı olmayan yerlere tel numarası eksiksiz isim soy isim yada tc numaranızı bırakmayın
allah korusun daha kötüleride olabilir
bi düşünsene bundan sonra yüklediğin kntların hepsi gidiyor facia olurdu
hattının müşteri hizmetlerini arayıp üyeliğimi iptal etmek istiyorum diyeceksin.genelde bu siteler gsm operatörleri ile anlaşmalı çalışır.melodi servisleri gibi.
tmm arkadaşlar smslede iptal ediliyomuş iptal işlemi yaptım ama henüz cvp gelmedi umarım başka bi sorun olmaz üyelik ücreti haftalık 20 kontörmüş gitti 20 kontörüm inşallah hallalour hat değiştiremem şimdi ya
aynısı dün banada gelmiş 500 sms bedava diyordu. sil butonuna bastım içimden de al sana 500 sms deyip oturumu kapattım..
tmm arkadaşlar smslede iptal ediliyomuş iptal işlemi yaptım ama henüz cvp gelmedi umarım başka bi sorun olmaz üyelik ücreti haftalık 20 kontörmüş gitti 20 kontörüm inşallah hallalour hat değiştiremem şimdi ya
kesin hattın turkcell.doğrumu tahminim
Bu bi fake sanırım kurtulmakta zor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme