arkadaslar yardıma ihtiyacım var. samsung YP-55 256mb lık mp3 playerım çalışmıo. ekranda yazısı çıkmakta. bilgisayarımdan biçimlendiriyorum hızlı olarak (çünkü normal biçimlendirmeye çalıştımda windows bu işlemi gerçekleştiremedi uyarısı gelio.) fakat içine mp3 atıp açmaya çalıştıımda aynı uyarı tekrar gelio . Flash disk olarak kullanabiliyorum sadece içine veri atıp taşıyorum fakat müzik dinleyemiyorum. yardımlarınızı bekliyorum umarım bi çözümü vardır en azından yazılımsal olarak. teknik servisle uğraşmadan fln:)
sitesinden firmwire'ını yüklersen sorun çözülür herhalde
Please reformatting? Böyle yazdığında emin misin? Please wait, reformatting olmasın? Yani cihaz kendi kendini biçimlendirirken sen bilgisayar üzerinden format atmaya çalışyor olmayasın?
YP-55 dediğinde herhalde YP-K5 modeli?
yo yo eminim aynen öle please reformatting~!! şeklinde modelide YP-55
yp-55 sanırım kaldırıldı online satış sitelerinde satışı yok yada sadece türkiyede yok(bu konuda bilgisi olan varsa bana pm atabilirmi?)... samsung un sitesinden yazılım yükle belki düzelir .. yada (yanlış hatırlamıyosam) bi yerinde reset i olcaktı sanırım pil yuvasındaydı ordan resetlemeyi dene..
çıldırcam indirdiğim yazılımların hepsi aynı ve hepsinde data1 denen lanet bir rar arşivi var o da hasarlı. programı kurabiliyor fakat programı çalıştırınca mp3 ü arıyo ama bulamıyor. bu arada yazan da Please reformat~!! mış reformatting deil :)
sonunda sonunda yaptım ilgi ve alakanıza çok tşkler