Merhaba Arkadaşlar. Öncelikle bana yardım edicek olan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. elimde samsung galaxy s3 mini cep telefonu bulunmakta. Ekran kilidini unuttum. yanlız desen kiliti değil, normal sayılarla bir şifre oluşturulmuş haliyle bende şifreyi bilmediğim için açamıyorum. Şifreyi kırdırmak için bir kaç tane telefoncuya gittim ama içindeki herşeyin silinebileceğini söylediler. yani anlıycağınız içindeki bilgiler benim için çok değerli. Numaralar smsler fotoğraflar vs hiçbirşeyin gitmemesi gerekiyor. Bu şekilde şifreyi kırabilicek telefoncu bulamadım. Eğer bana yardım edicek olan arkadaşlar varsa çok sevinirim. Telefona format yazılım vs olayları ile halledebilirim ama içindeki bilgilerin gitmemesi lazım. o yüzden sizden acil yardım istiyorum.
telefonu bilgisayara tak, direk yedekleme yapan kies i kapat, bilgisayarım tıkla, ordan telefonunu bul, sistemi iki kere tıkla, menülerden, resim ve video lar dosyasını ayrıca rehberi ,sağ tıklayıp kopyalama yap , bilgiayarda belgelerime kayıt et.
YEDEK YAPTIKTAN SONRA, EKRAN KİLİDİ AÇILMAYACAĞI İÇİN, ŞU ÜÇLÜ KOMBİNASYONU AYNI ANDA YAPACAKSIN, GÜÇ TUŞU+MENÜ TUŞU+ SES AÇMA TUŞUNUN ARTISI ,AYNI ANDA BAS, RESTELENECEK VE YÖNERGELERİ TAKİP ET. SİSTEM YENİDEN KURULACAK DAHA SONRA BİLGİSAYARA YEDEKLEDİKLERİNİ , AYNI YÖNTEM İLE GERİ YÜKLE
çok teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için hepsini sırasıyla deniycem. İnşallah hallederim. yanlız mesajları kurtarabilme şansım var mı? sms lerin yedeklerini alabiliyor muyum? inşallah alırım rehberi aldığıma göre onuda alırım herhalde ?
quote:
Orijinalden alıntı: BMWX6-drive
telefonu bilgisayara tak, direk yedekleme yapan kies i kapat, bilgisayarım tıkla, ordan telefonunu bul, sistemi iki kere tıkla, menülerden, resim ve video lar dosyasını ayrıca rehberi ,sağ tıklayıp kopyalama yap , bilgiayarda belgelerime kayıt et.
MTP cihaz kilidini açmadan çalışmıyor. Yani kilidi açmadan cihazı PC ye bağlayamazsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: kabus750
Merhaba Arkadaşlar. Öncelikle bana yardım edicek olan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. elimde samsung galaxy s3 mini cep telefonu bulunmakta. Ekran kilidini unuttum. yanlız desen kiliti değil, normal sayılarla bir şifre oluşturulmuş haliyle bende şifreyi bilmediğim için açamıyorum. Şifreyi kırdırmak için bir kaç tane telefoncuya gittim ama içindeki herşeyin silinebileceğini söylediler. yani anlıycağınız içindeki bilgiler benim için çok değerli. Numaralar smsler fotoğraflar vs hiçbirşeyin gitmemesi gerekiyor. Bu şekilde şifreyi kırabilicek telefoncu bulamadım. Eğer bana yardım edicek olan arkadaşlar varsa çok sevinirim. Telefona format yazılım vs olayları ile halledebilirim ama içindeki bilgilerin gitmemesi lazım. o yüzden sizden acil yardım istiyorum.
Yardım edebilirim fakat cihazınızın garantisi gidebilir. Onaylıyormusunuz?
CİHAZIN ZATEN GARANTİSİ YOKTUR. ÇOK İYİ OLUR HOCAM BİLGİLERİNİZİ VE YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM?
Bu dosyayı zip ten çıkarmayın ve olduğu gibi telefonun hafıza kartına atın. Ardından Cihazı kapatın. Ses açma + ev + güç tuşlarına basarak cihazı açın. Recovery ekranı geldiğinde apply update from sd card gibi bir seçenek olması lazım. Ses tuşları ile o seçeneğin üstüne gelin ve güç tuşu ile girin. Hafıza kartına attığınız dosyayı seçin. Ekrana Android şifre kırıcı gibi bir yazı çıkması lazım. Eğer çıkmışsa pili çıkartın ve cihazı normal bir şekilde açın.
tamam kardeşim çok sağol hemen deniycem.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme