Şimdi Ara

arkadaşlar açılışta bu çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar açılışta bu çıkıyor F1 e bas diyor f1 yapmadan açılmazmı bu windows?

http://www.hizliresim.com/2008/7/26/645.jpg

• quote:

arkadaşlar açılışta bu çıkıyor F1 e bas diyor f1 yapmadan açılmazmı bu windows?

http://www.hizliresim.com/2008/7/26/645.jpg

Resim Görünmüyor Ama AÇılışta f1 İstiyorsa Bios Pilini Değiştirip Biosdan Load Default Setting Diyeceksin. O Zaman PRoblem Olmaz Büyük İhtimal Bios Pilin Bitmiştir.
  • Dostum Biosa Girip 1.44 Flopy Diski enable Konumdan disable konuma getireceksin Sorunun çözülecek.

Bu arada Alket ve ütü Masası iyi Bir uyum oLmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: msce

Dostum Biosa Girip 1.44 Flopy Diski enable Konumdan disable konuma getireceksin Sorunun çözülecek.

teşekkür ederim arkadaşım her fotoğrafımda ütü masasınıda mutlaka fotoğrafa yansıtırım,benim için manevi değeri var:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyahi28

quote:

Dostum Biosa Girip 1.44 Flopy Diski enable Konumdan disable konuma getireceksin Sorunun çözülecek.

teşekkür ederim arkadaşım her fotoğrafımda ütü masasınıda mutlaka fotoğrafa yansıtırım,benim için manevi değeri var:D

Atlet ve ütü masası

Ayrıca aynı sorun benim işyerindeki bilgisayarda da var.(F1 basmadan açılmıyor)
    Sorun çözüldü mü yoksa bu HDD'nin bozulacağının bir sinyali gibi yorumlar okumuştum.Neyden kaynaklanıyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: Diyalektik

quote:

quote:

Atlet ve ütü masası

Sorun çözüldü mü yoksa bu HDD'nin bozulacağının bir sinyali gibi yorumlar okumuştum.Neyden kaynaklanıyor?

Hdd ile Alakalı bir Dorum Söz Konusu bile değiL. Sadece Makinenin Biosundan Floppyi aktif etmişsiniz ki zaten Default olarak Aktif gelir. Flopy takmazsanız yada mevcut flopyniz bozulmuşsa bu şekilde bir hata ile karşılaşırsınız Ama artık Floppy mi kaldı en ufak Sd kart bile 1 GB artık Düşünün :) Neyse Konuyu dağıtmayaLım Her ne kadar ütü Masasına takılsamda Ben :D Biostan Floppyi kaldırığınız taktıirda Yada yanlış Anlaşılmas oLmasın Floppyi Kapattığınızda Böyle Bir Sorunla Karşılaşmassınz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msce -- 26 Temmuz 2008; 12:08:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Diyalektik

quote:

quote:

Atlet ve ütü masası

Hdd ile Alakalı bir Dorum Söz Konusu bile değiL. Sadece Makinenin Biosundan Floppyi aktif etmişsiniz ki zaten Default olarak Aktif gelir. Flopy takmazsanız yada mevcut flopyniz bozulmuşsa bu şekilde bir hata ile karşılaşırsınız Ama artık Floppy mi kaldı en ufak Sd kart bile 1 GB artık Düşünün :) Neyse Konuyu dağıtmayaLım Her ne kadar ütü Masasına takılsamda Ben :D Biostan Floppyi kaldırığınız taktıirda Yada yanlış Anlaşılmas oLmasın Floppyi Kapattığınızda Böyle Bir Sorunla Karşılaşmassınz.

teşekkürler arkadaşım sorun çözüldü biostan disket sürücü aktifmiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.