Şimdi Ara

Arkadaslar Air Aler 3 Sonuc!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Baslıkta Gördüğünüz gibi 4 ay önce air alert programına basladım iyi bir şekilde basketball oynuyordum zıplamam gayet iyiydi fakat arttırmak istemistim.İlk 4 hafta hareketleri kolay oldugunu düsünerek hergün yapmıstım sanırım biraz yanılmısım ama etkisini görmeye basladım.Dokunamadığım potaya 5. haftada dokunmaya,14.haftanın sonunda voleyball topuyla smaç vurmaya basladım.Ribaundlarda zamanlamam ve vücüdumu kullanmam büyük bir ölçüde arttı.15.hafta bitirdiğimde ilk 3 gün dinledim. 4.gün normal bir basket macında kaslarımı calıstırım. 5.gün basketboll topuyla ilk smacımı vurdum. Tabi oda sayı olmadı acemilik Ama Sürekli Düzenli beslendim.Günde en az 0.5 litre süt içtim.Haftada en az 2 gün kırmızıet-tavuk-balık gibi besinler tükettim.Kondisyonum ve karın kaslarım cok iyi belirginleşti.Şimdilik durumum gayet iyi ama inşallah sağlımızdan olmayız.Konuyu acma sebebim yeni başlıyacak arkadasların air alertin sonuca güvenmesiydi.
    Bu Arada Yaşım:17 Boyum:184

Hepinize Basarılar Dilerim.Smaç Basacağınıza İnanın Gerisi Zaten Gelecektir

• 96'lıyım 176 boyum çalışsam smaç basarmıyım acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AGezginci. -- 24 Mart 2012; 12:05:59 >
  • 95'liyim. Boyum 1.63, pazartesi günü başlayacağım Air Alert'a. Zaten şu anda bile panyaya 10 cm mesafe kalıyor. Program bittiğinde rahatlıkla potaya asılabilirim diye düşünüyorum.
  • Arkadaslar ne dersem yalan olur ama deneyin derim yani.Smaç basamassanız bile ribaund,top çalma gibi yetenekleriniz artar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

95'liyim. Boyum 1.63, pazartesi günü başlayacağım Air Alert'a. Zaten şu anda bile panyaya 10 cm mesafe kalıyor. Program bittiğinde rahatlıkla potaya asılabilirim diye düşünüyorum.

Panyaya 10 çembere 10 topu çembere koymak için 10 da top yani 30cm daha zıplaman lazım.

KOnuyu açan arkadaşı da azminden dolayı tebrik ediyorum. 22-23 yaşına kadar boyun uzayabilir süt içmeye devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 24 Mart 2012; 15:19:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

95'liyim. Boyum 1.63, pazartesi günü başlayacağım Air Alert'a. Zaten şu anda bile panyaya 10 cm mesafe kalıyor. Program bittiğinde rahatlıkla potaya asılabilirim diye düşünüyorum.

Panyaya 10 çembere 10 topu çembere koymak için 10 da top yani 30cm daha zıplaman lazım.

KOnuyu açan arkadaşı da azminden dolayı tebrik ediyorum. 22-23 yaşına kadar boyun uzayabilir süt içmeye devam.

Zaten smaç basmam ilk Air Alert'ın sonunda çok zor, bunu yapayım. Bitince 6-7 ay sonra bir kez daha yaparım, ondan sonra belki basarım.
  • Teşekkür Ederim :) Azim Gercekten Sonucu Olumlu Yönde Etkiliyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben ilk seferinde ısınmadan yapmıştım sonra 1 hafta bacaklarımı bükemedim
  • Bu yaz başlıyorum gaza getirdiniz beni :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordemo

Bu yaz başlıyorum gaza getirdiniz beni :D

ısnmadan yapma da ne yaparsan yap :D
  • 96 doğumluyum 1.78 civarı boy var rahatlıkla potaya dokunabiliyorum, kasarsam da potayı çekiyorum. (3.05) Topla içine vurmak için Air Alert bitirmem gerekli mi, ufak bir egzersiz yok mu 2 hafta civarında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeeZ

96 doğumluyum 1.78 civarı boy var rahatlıkla potaya dokunabiliyorum, kasarsam da potayı çekiyorum. (3.05) Topla içine vurmak için Air Alert bitirmem gerekli mi, ufak bir egzersiz yok mu 2 hafta civarında?

zannetmiyorum fakat erken yaşta tavsiye edilmiyor air alert onun için kendini riske atma bence
  • ben 1.85 boyundayım şuana kadar hiç zıplamak için program fln yapmadım ayak bilegimin baglarını yırtana kadar smac vurabilyodm ama artık parmaklarımla anca cekebiliyorum potayı :) bide air alert yapsaydım o zaman neler olurdu düşünün :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sren_one

quote:

Orijinalden alıntı: lordemo

Bu yaz başlıyorum gaza getirdiniz beni :D

ısnmadan yapma da ne yaparsan yap :D

tamam iyice ısınırım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abbas_Yolcu

ben 1.85 boyundayım şuana kadar hiç zıplamak için program fln yapmadım ayak bilegimin baglarını yırtana kadar smac vurabilyodm ama artık parmaklarımla anca cekebiliyorum potayı :) bide air alert yapsaydım o zaman neler olurdu düşünün :)

1.85 ne güzel ya :) ben hala 1.75 lerde sürünüyorum :D çok mu kısayım ne :D
  • yaşın kaç bnm 17 geçen sene 181-182 flndm :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abbas_Yolcu

yaşın kaç bnm 17 geçen sene 181-182 flndm :D

18 yaşındayım ama 1.75 boy :( ama olsun anne 1.55 baba 1.65 :D ben çok bile uzanışım
  • Gaza geldiyseniz ne mutlu bana...
    Bu arada arkadaşımızın dediği doğru ısınmadan yapmak çok tehlikeli :D Hepinize Başarılar Diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hypy -- 29 Mart 2012; 17:30:12 >
  • abi air alert'e başlıyorum diyorsunuz. bende başlamak istiyorum 99 luyum 1.76 boyum var. air alert nedir program falanmı bana biraz bilgi verirmisinz?
  • ben 14 yasindayim boy ayakkabiyla 1.93 fln. Topsuz smac cok rahat basiyorum ama topla basamiyorum. 1kere bastim onda da cok zorlandim. Air aler tam olarak nasil yapilir? Boy uzamasini durdur mu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.