Şimdi Ara

Arkadaşlar annem vefat etti (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
657
Cevap
4
Favori
21.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
385 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mekanı cennet olsun, başınız sağ olsun hocam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun hocam.
  • Bir insan neden annesinin vefat haberini buraya yazarki? Amaç ne? Sosyal medya insanları epey değiştirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Böyle bir durumum ertesinde nasıl internete girip konular açabiliyorsunuz anlayamıyorum anneni sevmiyormuydun, bunun başka açıklaması olamaz.
    yeni tip insanlar böyle artık. Eminim ki instagramına, facebook'a da atmıştır postlar. Amaç bir şekilde ilgi kazanmak. Yoksa her saat birileri ölüyor.
  • Allah rahmet eylesin basın sağ olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah rahmet eylesin kardeşim.
    Sana ve sevenlerine sabır dilerim.
    Mekanı cennet olsun işllah annemizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLogic

yeni tip insanlar böyle artık. Eminim ki instagramına, facebook'a da atmıştır postlar. Amaç bir şekilde ilgi kazanmak. Yoksa her saat birileri ölüyor.

Alıntıları Göster
    Neden insanlarin acisini yasama sekillerini sorguluyorsunuz? Belki hayatindaki insanlarla acisini paylasmak yeterli gelmiyor icini rahatlatmiyor. Ayni seyi yasayan insanlarin mesajlarindan destek aliyor belki. Kaldi ki dua istemis. Bir de nasilsa her gun birileri ölüyor diyerek olayi normallestiriyorsunuz. Olay bu kadar normalse paylasmakta daha normal degil midir neden bu paylasimi irdeliyorsunuz ki? Bi darlamayin insanlari.

• Allah Gani Gani rahmet eylesin güzel kardeşim

• Başın sağolsun dostum Allah dayanma gücü versin mekanı cennet olsun.
  • Allah sabır versin. Ne diyebilirim ki. Güçlü ol her zaman arkadaş. :(

• ölüm varsa bu dünyada zulüm var.

allah sabır versin. kendi annemi kaybetmeyi hiç aklımdan bile geçiremiyorum. oysa ölüm bir nefes kadar yakın, kimse ölümsüz değil.

ama düşüncesi bile kabullenilmiyor.
  • başıns sağolsun, mekanı cennet olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahhsan

Allah rahmet eylesin. Ama böyle bir durumu nasıl bu kadar hızlı paylaşabiliyorsunuz. Ben babamı kaybettigimde aylarca kendime gelememiş eve her geldiğinde sanki bir saka yapıyorda koltukta oturuyor beni bekliyor hissine kapılmıştım. 1 ay telefonu sadece konuşmak için kullanmış hiç internete bile girmemiştim.
    Bende babami kaybedince aynı şeyleri yaşadım, inanmakta zorlandım sanki kapı çalacakta gelecekmiş gidiydi, herifin annesi ölmüş internette fink atiyor ne duygusuz insanlar var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekanı cennet olsun.
    Babasız kalmanın ardından annesiz de kalmışsın. Tatmadan bu acı bilinmez. Olur da konuşmak istersen ve maddi manevi desteğe ihtiyaç duyarsan özelden mesaj yazıver.
    Sabırlar diliyorum.
  • trplayer kullanıcısına yanıt
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Size de sabırlar dilerim.

• Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Bu acı hiç bir acıya benzemiyor yaşamayan anlamıyor zaman geçiyor acı geçmiyor alışıyorsunuz sadece.

Anneniz için üzülmemek elde değil ama size bıraktığı duygusal olarak mirasları düşünün. Her insan bu dünyadan eninde sonunda gelip gidecek neler bırakabilmiş manevi Olarak o kadar önemli ki bunları bıraktıysa gurur duyuyorsunuz.

• Başınız sağolsun, allah sabır versin.
  • Allah rahmet eylesin hocam. Başın sağolsun.
  • Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
    Allah sizlere uzun ömür versin.
  • Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.