Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ATV'M İÇİN ACİL YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim bir atv'm var arkadaşlar fakat ben bunun üstünü kapatmak istiyorum ve portatif bişey olmasını istiyorum kışın takıp yazın sökmek veya istediğim an takıp ve sökmek gibi bunu yapabilen biryer varmı varsa bana söyleyebilirmisiniz çok memnun olurum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savassim -- 18 Aralık 2007; 15:25:46 >

• Yokmu bilgisi olan arkadaşlar konuyla ilgili...
  • Yardımcı olacak kimse yokmuuuuu
  • atv için böyle b,r şeyi tavsiye etmem velev ki kapattın üstünü .. görüş alanını daraltır zaten küçük bir araç .
  • atv için dediğin çok sağlıklı olmaz bi de bunu yapan birini zor bulursun atv sayısı sınırlı ama kabortacılara bi sor ...................................
  • BURASI ATV MOTOR ACİL YARDIM YERİ Mİ ALLAŞKINA YAA BURASI NEY TOPİĞİ Bİ BAKSAN
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_390/tt.htm
  • arkadaşım yukarda gokart cılar var onlara sor onlar belki anlar onlardan yardım al cengizhan abi kızma heme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaportacılara sor fikrini söyle belki yardımcı olurlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fırlama_hüseyin

arkadaşım yukarda gokart cılar var onlara sor onlar belki anlar onlardan yardım al cengizhan abi kızma heme

ah hüseyin ah deli ediyo bunlar bi tane daha vardı çatlak diye her önüne gelen böyle yaparsa ohhhooo yandık..
  • şaka yapıyom cengizhan abi haklısında hoşgörüyle karşıla korkup millet kaçıyo diğer forumlara burası kalıyo yalnız bak beni kızdırmayın eray gibi sizide kovarım burda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.