Şimdi Ara

Arkadaşlar Ben Döndüm ... :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biliyorsunuz bir oyun açıcaktır pokemon online tr ben elektrikler gidince bilgisayarım ana kartı yanmıştı ve bunu fırsat bilen babam derslere çalışmam için bilgisayarı açtırmamıştı ve bende sınavlara çalışmak üzere bir süre uzak kalmıştım geri döndüğümde oyun bilgileri spriteler mapler herşey ende olduğu için orkunda öylesine bir oyun açmış ve çok berbattı bunu gördüm sizi yarı yolda ben bırakmak istemezdim ama kusrua bakmayın özür dilerim...
    döndüm sınavlar bitti son sınavlar kaldı onlarada bir gün öncesinden çalışmak bir sınava fayda etmez :)

1 hafta oldu
    yeni oyun planım şu anda yok ama eclipseye pet sistemi gelirse açarım ...
    pokemon cyrus oynuyorum ve şu anda bitirmek üzereyim bir pokemonoyuncuları sitesi hazırlıyorum inş. ayın forumu seçilecek ve krediyle .coma geçilecek.

şöyle bir şey geldi başıma :
    bir grafiker sitesinde avatar istemek için konu açtım pokemon la ilgili bir avatar scyther adamlar 7-8 kişi yapıp koymuşlardı. teşekkür ettim
    sonraki mesajlar şöyleydi.

- vay be eskiden ne izlerdik
    - sabahları kalkar kalkmaz başlamışmı diye bakmaya koşardım.

başka bir gün imza isterken aynı tepki...

bir arkadaş soruyor dün film izledinmi
    diyorumki yok biraz anime izledim .
    hahaha ? diyor cevap vermeye gerek duymuyorum
    çünkü bizim tvmiz rtük animeyi bebek çizgi filmi gibi gösteriyor? halbuki öylemi 30 yaşımada gelsem ben yine pokemon izlerim 16 yaşındayım izliyorum izliycemde.

istiyene forumun linkini veririm özel mesajdan

tekrar hoşgeldim :)
    şu anda paylaşımla dolduruyorum formu :) 100 konu oldu :)
    rütbedir ikondur logodur onları ypaıyorum şu sıralar ...
    foruma paylasımcı mod alıcağım ha bu arada.
    sitemizde hiç bir reklam yoktur sadece eğelence ve paylaşım amaçldıır bir tek hazır forum olduğu için kendi reklamı var okadar oda 1 tane.

şimdilik iyi oyunlar .. iyi forumlar :)
    pokemon cyrus 2vs2 kapışacak arkadaş varsa bildirsin bana :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YineDc -- 29 Aralık 2010; 20:40:38 >

• ve paylaştığım konualrın çoğu sizden alıntı
    bazılarına alıntı yazamadıysam affola!

mesala bu bölüm ölmüş :)
    ama forum gerekli üyeyi topladığında hep ayakta durucak live battle kapışmaları forum etkinlikleri herşey olucak.
    bu arada bu forum pokemon türkiyeyi sallıycakta sallıycak belkide devirecek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YineDc -- 29 Aralık 2010; 20:45:03 >
  • Öncelikle hoşgeldin.
    Birsürü Pokémon forumu açıldı yenileri de açılıyor başarılı bir forum kurmak gerçekten çok zor şimdiden koaly gelsin.
    Bu bölüm ölmez.Ben sonuna kadar bu bölümdeyim.Asla da bırakmayı düşünmüyorum.
    Elimden geldiği kadar paylaşım yapmaya çalışıyorum.Sosyal aktiviteler yapmaya çalışıyoruz.
    Ben demem belki yanlış oldu ama benden başka birkaç arkadaş var daha forumun ölmemesi için paylaşımlarla canlandırmaya çalışan.
    Craft'ı da unutmamak lazım.
    Tekrardan hoşgeldin.
  • hoşbulduk crash bende katılıyorum sana
    bende diyorumki benim sürem var online olmaya elimden gelendne fazlasını yapıcağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: YineDc

hoşbulduk crash bende katılıyorum sana
    bende diyorumki benim sürem var online olmaya elimden gelendne fazlasını yapıcağım

İnşallah.Merakla bekliyorum.
  • Hoşgeldin.

Bende programlama dilleri öğreniyorum.

@Crash "Bu bölüm ölmez.Ben sonuna kadar bu bölümdeyim.Asla da bırakmayı düşünmüyorum." aynen katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 29 Aralık 2010; 22:25:19 >
  • Hoşgeldin
    Migros ta gengar figürü buldum onıx falanda vardı bı bakın 2 3 ay oldu alalı 6 pokemon var 10 lıramı ne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SELAM! BEN GELDİM!
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SharpSeyf

Hoşgeldin
    Migros ta gengar figürü buldum onıx falanda vardı bı bakın 2 3 ay oldu alalı 6 pokemon var 10 lıramı ne

Aynen kardeşimde de var onlardan.Adamlar güzel yapmış ama.
    Gengar,Rapidash,Bibarel,Chingling bir de efsane var.
    5.Seri figürlerini dört gözle bekliyorum.
  • Site Aday olmuştur arkadaşlar :)
    bakalım bu akşam açıklanıcak Ocak ayının forumu :)

sitede çok güzel paylaşımlar yaptım mükemmel bir tema ve css :)
    zaten googleye pokemonoyuncuları yazınca
    ilk dh sonra benim site :)

sitemizin reklam forumundaki konusunu uplamak istiyenler özel mesaj ile link atabilirim ;)

birde : siteye copyright aldım çalınması durumunda eskişehir emniyet müdürlüğü bilişim suçlarından dava açabailiyorum çalan ipiye ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YineDc -- 31 Aralık 2010; 9:21:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SharpSeyf

Hoşgeldin

BİM'de yok mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.