Şimdi Ara

Gittim geldim yardım eden herkese teşekkürler :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar yarın İstanbul tarafına ilk defa arabayla gidicem bi arkadaşımla birlikte. Dün hazırlıklara başladım ve gps aldım ( navitech qx-b512 primo ) çok çok güzel bir alet herkese tavsiye ederim. Yazılım başarsoft ve ömür boyu ücretsiz güncelleme.Bi çok özellikte cabası özellikle BT çok işime yaradı.

Bunun dışında havalar iyi gidiyor Bolu taraflarında sıkıntı çıkcağını sanmıyorum ama bilgisi olan arkadaşlar varsa sıkıntı çekermiyim ? İstanbuldan sonra Edirneye geçicem o taraftada otoban varmış. Bi akrabamızdan KGS aldım galiba DIT kredi kartlarıylada geçiş yapılabiliyormuş bunun hakkında bilgisi olan varmı ?

Birde güzel yemek yenilcek yerleri sölerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 24 Ekim 2011; 23:18:09 >

• Aslında GPS almanıza da gerek yoktu Tabelalar heryere götürüyor.

Edirne tarafında havalar ters olabiliyor.

Araçta Su ve yiyecek de bulunsun. Yakıtı da İstanbul'dan sonra fulleyin.

Gerçi havalar düzelmiş bu hafta ama tedbir tedbirdir.
  • Kredi kartın dıt'lıysa kgs'ye ihtiyacın yok İstanbul'dan Edirne 250 km civarı paralı otaban'dan 3 saate yakın bir sürede gidebilirsin.
  • edirneye giderken paralı otobana gir kesinlikle diğer yollarda çalışma var. . .
  • Yolda uyuma yeter Çok sıkıcı bir yoldur. Bence hiç vakit kaybetme yolda yemekle falan. İstanbul'da güzel bi yerde yersiniz. Edirne tarafını bilmiyorum ama orası için arkadalar öneri sunacaktır sana. Tek uyarım eğer ilk defa kullanıyorsan bu yolda, İzmit-İstanbul arasında dikkatli ol. Sanayi bölgesi başladığından çok fazla kamyon-tır olur. Saatine göre de buna yoğun bir trafik eklenebilir. Yer yer daralan yollar ve tüneller derken dikkat gerektirir o yol. Gerisi kolay bas gitsin=)
  • DIT kart, özel bir bankanın temassız kartlarına vermiş olduğu isimdir. Ben de Yapı Kredi Play Temassız Kart var ama KGS özelliği bildiğim kadarıyla yok. Halkbank ve Bankasya'nın temassız kartları sanırım KGS özellikli
  • Ankaradan 15:30-16:00 arası çıkıcaz en geç kaç gibi İstanbulda oluruz birde trafigin en baba zamanında galiba orda olucaz istanbulda cuma akşamı trafigi bakıcaz artık

Edirne tarafına 250 km 3 saat demişsiniz otobanda 3 saat 250 km için fazla değilmi virajlımı yollar ?

Antalya'ya sürekli gidip geliyorum 505 km 'yi 5.5 saatte alıyorum genelde. Ben edirneye max. 2.5 saat diye düşünmüştüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Redmi Pil Sağlığı Öğrenme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sen yinede Boluda dikkat et.Gizli buzlanma çok oluyor.Özellikle viyadüklerde

Yemek yeri konusunda ise Bolu tünelini geçtikten sonra kaynaşlı çıkışından çıkıp Bolu Dağına tırmanışın hemen başında İsmail in Yeri var.Orayı tavsiye ederim.Eğer otoyoldan çıkmak istemiyorsanız otoyol üzerinde deİsmailin Yeri var fakat orada hiç yemedim.Asıl(orjinal)yeri çok güzel
  • İstanbul-Edirne arası virajlı değil düz yol genellikle ama yinede 3 saat iyi bir rakamdır.Edirne'ye gelirseniz Aydın Tava Ciğerci'sine uğramanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Ankaradan 15:30-16:00 arası çıkıcaz en geç kaç gibi İstanbulda oluruz birde trafigin en baba zamanında galiba orda olucaz istanbulda cuma akşamı trafigi bakıcaz artık

Edirne tarafına 250 km 3 saat demişsiniz otobanda 3 saat 250 km için fazla değilmi virajlımı yollar ?

Antalya'ya sürekli gidip geliyorum 505 km 'yi 5.5 saatte alıyorum genelde. Ben edirneye max. 2.5 saat diye düşünmüştüm.

Edirneye 1.5 saatte gidersin.Otoban genelde fazla dolu değil Burgaz'dan sonra.
  • İstanbul-Edirne arası istediğin gibi gazlayabilirsin, ne kadar süreceği sana kalmış. Onun haricinde gizli buzlanma olayı çok sakat, aman dikkat..
  • Virajlara hızlı girme Anıl-san.

Keyifle gidin.

Come back in one piece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Virajlara hızlı girme Anıl-san.

Keyifle gidin.

Come back in one piece.

Fazla hızlı gitmem haluk abi o yüzden tek parça gelirim heralde bilmediğim yollarda pek basmam (görebildiğim kadar düzlük varsa o ayrı :) )

Onun dışında gizli buzlanmayı iyi sölediniz hiç aklımda yoktu dikkat ederim.

Sağolun arkdaşlar valla bu forum olmasa çekilmez bu yollar

• iş giriş-çıkış saatlerinde istanbul'dan uzak durun. ticari araç, minübüs felan varsa boğaziçi köprüsünden uzak durun, kgs kartını unutmayın, edirne otobanında uyumayın! cafer usta ya da ismail'in yerinde et yiyin, berceste beş para etmez. istanbul'da viaport (sabiha gökçen tabelasından içeri gireceksiniz) hem otoban kenarı hem de güzel bir mola yeri olur. edirne otobanında ise fazla seçenek hatta benzinlik bile yok. edirne'ye ilk gidişinizse selimiye'nin ilk göründüğü anı kaçırmayın. bir de eski cami'yi mutlaka görün!
    daha ne yazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: wind06

iş giriş-çıkış saatlerinde istanbul'dan uzak durun. ticari araç, minübüs felan varsa boğaziçi köprüsünden uzak durun, kgs kartını unutmayın, edirne otobanında uyumayın! cafer usta ya da ismail'in yerinde et yiyin, berceste beş para etmez. istanbul'da viaport (sabiha gökçen tabelasından içeri gireceksiniz) hem otoban kenarı hem de güzel bir mola yeri olur. edirne otobanında ise fazla seçenek hatta benzinlik bile yok. edirne'ye ilk gidişinizse selimiye'nin ilk göründüğü anı kaçırmayın. bir de eski cami'yi mutlaka görün!
    daha ne yazim

Eyv hocam

• Edirne carsı ıcınde bır suru cıgercı var...

cıger ve kofte yıyeybılırsın.

babaeskıden cıkarım dersen otogarın bahcesınde sakatat yapan seyyar dukkanlar var onları tercıh edebılırsın....

bugun hava cok guzeldı. merıc kıyısında veya karaagac yolu uzerınde sabah kahvaltısı yap...

aksam gec gelırsen kervansarayın yanında corba ıcebılırsın.

( hangı saatte geldıgını bılmedıgım ıcın alternatıflerı yazdım )

ıyı yolculuklar
  • istanbuldan 4-5 gibi çıkmayı planlıyorum. Edirnede gideceğim yer süloğlu. Bilen arkadaşlar için tahmini ne kadar sürer? Pazar öğleden sonra tekrar İstanbula dönicem ordan arkadaşı alıp tekrar ankara. Çokmu yorucu bi program olur acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

istanbuldan 4-5 gibi çıkmayı planlıyorum. Edirnede gideceğim yer süloğlu. Bilen arkadaşlar için tahmini ne kadar sürer? Pazar öğleden sonra tekrar İstanbula dönicem ordan arkadaşı alıp tekrar ankara. Çokmu yorucu bi program olur acaba

12-13 gün önce izmit-edirne(ipsala sınır kapısı) yolculuğu yaptık.Askerdeki arkadaşımızı ziyaret etmek için.Foruma konu açmıştım nasıl gidilir diye..Sağolsunlar yardımlarını esirgemediler ve onların gösterdiği rotadan gidip geldik..
    Benim ilk otoban tecrübemdi ve en uzun yolumdu. yaş 20 ehliyet ve trafik tecrübesi 1-1.5 sene falan.Doblo kiraladık ve cuma akşamı 11 gibi yola çıktık sabaha karşı 4:30 civarı ipsalaya indik.İzmit trafiğinin yoğunluğundan şikayet eder herkez,istanbulu görünce mumla aradım burayı.İlk başta insanın başını döndürüyor ama çabuk uyum sağlanıyor.Sağından solundan geçen belli değil,insanları ralli yapar gibi araba kullanmaya alışmış.(Sağ şerit sol şeritten daha akıcı,emniyet şeridide dahil)
    Otoban edirneye kadar uzanıyor ama biz silivriden otobandan çıktık,tekirdağ üzeri ipsalaya gitmek için.Otoban bizim rotamızı bozuyordu ama tabi senin otobandan gitmen daha mantıklı.Allaha şükürler olsun kazasız belasız,zevkli bi yolculuk geçirdik sağ salim geldik.Seninde öyle bir yolculuk geçirmen dileğiyle.

http://forum.donanimhaber.com/m_53284456/mpage_1//tm.htm#53300921

• İstanbul Edirne yolunda dinlenme tesisi olarak yolun tam ortasında metro turizm dinlenme tesisleri var. Edirneye tam 119 km kala.

Orası iyidir. Wc ler bedava.

2.5 saatte alırsın hocam o yolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

İstanbul Edirne yolunda dinlenme tesisi olarak yolun tam ortasında metro turizm dinlenme tesisleri var. Edirneye tam 119 km kala.

Orası iyidir. Wc ler bedava.

2.5 saatte alırsın hocam o yolu.

Büyük bardakta çay 2 lira

Bende kesinlikle tavsiye ederim.. 24 saat yemek de bulunuyor.

Normalde Edirneye 2 saat civarı sürer, ancak İstanbulun neresinden gideceğiniz de önemli. Şu sıralar Edirnede kar var, pazartesi gittim merkeze ve hafta sonu tekrar gideceğim. Acelemiz olduğundan 260 km yolu 1,5 saate gitmem gerekti ve yollar her ne kadar düz olsada, bir çok yerde ışıklandırma olmadığı ve yoğun yağmur nedeniyle zorluk yaşadık. Yol genelde boştur, İstanbul çıkışı - Tekirdağ girişi civarlarında yol çalışmaları var. Yol karşı şeride verilmiş, tek şerit olarak seyrediyorsunzu. Dikkatli olmakta fayda var bu bölgelerde. İmkanınız varsa bilmediğiniz yollarda, gündüz seyahat etmeye özen gösterin. Tem otoyolu sizi Edirnenin merkezine kadar rahatlıkla götürür, ancak süloğlu daha geride kalıyor. Havsadan çıkın temden, Hasköy tabelasını takip edin. Hasköyün içinden düm düz geçeceksiniz, eski istanbul kırklareli yoluna çıkar burası. Hasköyden çıktıktan birkaç kilometre sonra soldan devam edeceksiniz, Arpaç tabelasını izleyin. Bu yolu düm düz takip ettiğinizde sizi süloğluna çıkarır.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.