Şimdi Ara

Arkadaşlar Beni şu hocanın gazabından kurtarın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün okulda hoca ile konusurken konu açıldı ve kimya bölümünün girişine hoşgeldiniz yazılı kimya konulu bir tabela bastırmak istediğini söyledi aramızdaki geçen konuşmayı size aktarıyorum
    Ö = öğretmen B= ben
    ö - yasin bölümün girişine tabela bastırmak istiyorum. nasıl olur sence ?
    b- hocam cok iyi olur varmı aklınızda birşeyler ?
    ö - kendi hazırladığım bi resim var onu bastırmayı düşünüyorum bak resimi açayım
    (bilgisayar başına gittik ve resimi açtı)
    ö- nasıl olmuş anlarım bu işlerden
    (arkadaşlar buraya kadar herşey normal ama resimin beğenmedim o anda bir ineklik yaptım ve dudaklarımdan şu kelimeler döküldü)
    b- hocam bune :d
    ö- ne oldu kötü mü
    (o andan ok yaydan çıkmıştı çevirmedim lafı devam ettim yanımda da destekçim bi cocuk vardı lafımı esirgemeden )
    b- hocam paintten mi yaptınız :d
    Arkadaşım - hocam bune valla ben daha iyi yaparım ama evde bilgisayar yok bozuk :d
    b- valla hocam cok basit olmuş ya
    (işte arkadaşlar bu lafı beklemiyodum ama o sözü söyledi hoca)
    ö- yasin ozaman sen yap
    b- hocam ben anlamam ki
    ö- konuşuken iyi ama :d pazartesi buna benzer hazırla getir yoksa bırakırım seni

Arkadaşlar olay aynen boyle oldu normalde hocalarla bu sekilde konusmam ama resimi beğenmedim hocanın böyle diyeceğini bilsem beğenmezmiydim dersten bıraksa neyse ama arkadaşlar 9 saatlik dersin hocası bırakırsa sınıfı geçmem cok cok zorlaşır şimdi resmi merak ettiniz biliyorum aşşağıda paylaşacagım
    sizlerden isteğim buna benzer aynı slogan olacak aynıları yazacak amblem aynı olacak bir şekilde yapmanız lakin biraz net olması gerekiyor arka plan kimya konulu birşey olursa sevinirim ve hoca tabelayı 2 metreye 30 cm çıkartacak (eni 2m boyu 30 cm 9 yanı o bakımdan enine uzun olmalı yardımcı olursanız cok sevinirim arkadaşlar
    bahsi geçen hocanın yaptığı resim
    :http://i.hizliresim.com/4LvvWA.jpg
    Logo :http://i.hizliresim.com/22VV4E.png

• RuhBekcisi R kullanıcısına yanıt
    İlginç bir dialog ama korkma böyle bir şeyden dolayı seni sorumlu tutup, bırakmaz.
    Sonuçta ders konusu değil, grafik tasarım farklı bir branş ve bunu okulunuzda bile hazırlayacak kişi sayısı sınırlıdır.

Aşağıda sana bir poster tasarladım, orijinalini hiç bir zaman vermiyorum, kullanacağınız ve baskı alacağınız bir ebadı
    daha sonra gönderirim. Başka tasarımlar gelirse seçiminizi yaparsınız, seçim sonucuna göre size baskı için büyük bir pixel'de gönderirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harris32

İlginç bir dialog ama korkma böyle bir şeyden dolayı seni sorumlu tutup, bırakmaz.
    Sonuçta ders konusu değil, grafik tasarım farklı bir branş ve bunu okulunuzda bile hazırlayacak kişi sayısı sınırlıdır.

Aşağıda sana bir poster tasarladım, orijinalini hiç bir zaman vermiyorum, kullanacağınız ve baskı alacağınız bir ebadı
    daha sonra gönderirim. Başka tasarımlar gelirse seçiminizi yaparsınız, seçim sonucuna göre size baskı için büyük bir pixel'de gönderirim.

Kardeşim vallahi en içten dileklerimde tesekkürlerimi sunarım cok cok cok başarılı olmuş suan üstümden oyle bir yük kalktı ki bilemezsin gerçekten cok teşekkür ederim cok güzel olmuş yaptıgınızı beğendim büyük boyutunu gönderirseniz cok memnun kalırım

• RuhBekcisi R kullanıcısına yanıt
    aşağıdaki linkten indirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harris32 -- 9 Nisan 2015; 2:39:27 >
  • ne oldu hocanın gazabından kurtuldun mu? yoksa hoca tersini mi yaptı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.