Şimdi Ara

Arkadaşlar bi akıl verin.. 15 gündür internet yok (21 gün oldu).. ttnet ilgilenmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Onlarca kez 4440375'i aradık. Her defasında, hemen şimdi, birazdan sorun çözülecekmiş gibi konuşuyorlar.
    Acil koduyla, ivedi olarak kayıt alıyorlar ama 15 gündür durum aynı.
    Ttnet binasına gittim, yine aynı.

Ev içi tesisata, modeme kusur buluyorlar.
    3 modem denedim.
    Çatıya çıktım. direk telefonu bağladım.
    Hatta yoğun parazit, kısa devre ne ararsan var.

121 yalın adsl olduğu için arıza kaydı almıyor.

Bi akıl verin.. Nereyi arayayım, nereye gideyim.

Edit; 21 gün oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KütahyanınPınarları -- 2 Ocak 2017; 14:6:12 >

• iç tesisatta sorun varsa müdahale etmiyorlar anlasmada böyle yazıyor sana kaldı yada elektrçi cagırcan o yapacak illa kabloyu duvarları kıra kıra götürmek zorunda değilsin dışardan getirebilirsin bizim burada böyle en azından herkezin balkonunda kablolar var
  • İç tesisat yok ki, çatıya kadar çıkıp denediğimi yazdım
    Telekomun siyah kalın kablosunda problem.
  • tuketici.btk.gov.tr ye yaz
  • 2 gündür Keçiören bir bölgede de yok. Yeraltından kabloyu çalmışlar
  • Ben sırf bu yüzden telefonu iptal ettiremiyorum. Parazit olunca tövbe ellemiyorlar. Mecbur açık tutuyorum, sorun olunca bahane edip sallayamıyorlar böylece... Bu adamlarla çalışıyorsan yapacak bir şey yok.
  • Hocam müstakil evde mi oturuyorsunuz? Telefon direğinden siyah bir kablo direk eve mi geliyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Telefon direğinden gelen kabloyu kısacık bırakmışlar zamanında, o kısımdan itibaren iyi bir kabloyla uzatıp direk modeme alıyordum.

Yoğun uğraşlar neticesinde 3 gün önce gelip benim eklediğim ara kabloyu kendi siyah kablolarıyla değiştirip gitmişler.
    Sonuç daha kötü.. Şimdi, 3 gündür hiç çevir sesi gelmiyor. Sorunun asıl kaynağına hiç bakılmamış bile.
    2 gün önce tekrar arıza kaydı bıraktım, gelen giden yok.
  • KütahyanınPınarları K kullanıcısına yanıt
    Hem ev telefonu hem adsl mi kullanıyorsunuz? Aynı sizin dediğiniz siyah kablo bende de var belki 10 senelik. En son 1 mbps hız alıyordum acaba değişim yaptırsak sonuç değişir mi merak ediyorum 8 mbps alsam yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Yalın adsl, yalın adsl'de ev telefonu bağlanıyor fakat sadece karşıdan aranabiliyorsunuz.
    ....

Valla ben 8 den vazgeçeli 1 sene oluyor.
    Normalde 8/3 olan abonelik günün birinde vuku bulan bir arızadan sonra sabit 1'e düştü. Yaklaşık 1 sene oluyor.
    Tüm aramalarım arıza kayıtlarım sonuç vermedi.
    Evde çoluk çocuğun dersi vs dışında kullanmadığımız için de sonradan üstüne düşmedim.

Ama şimdi hiç yok.

Televizyonda her gün saatlerce ttnet'in kalite, hız reklamlarını seyretmeye devam ediyorum.
  • KütahyanınPınarları K kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan internet olsa hat değerlerinize bakıp hız konusuna çözüm üretirdik. Bende bir ara arayıp 3 Mbps'e yükselttim sonra tekrar düşürdüler tekrar aradım yükselttiler bu sefer kopma olmaya başladı deyince düşürmek zorundayız dediler.

Ee 1 mbps de zaten işime yaramaz her ay 60 liraya 1 mbps alacağıma mobilde 20 lira fazla verir aşımsız alırım..
    Zaten en son kapattırırken de hat zayıflaması 60'in üzerinde, ulaşılabilir hız 2 mbps idi.

Yinede internetiniz gelirse hat degerlerinizi bu konu altından beni haberdar ederek paylasin bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

2 gündür Keçiören bir bölgede de yok. Yeraltından kabloyu çalmışlar

Bölgede altyapısı kötü olan sadece bizim apartman ve civarı kalmıştı. Kablolar çalınınca fiber döşüyorlarmış şimdi O kadar şikayet ettik altyapı çalışması yapmadılar kablolar çalınınca yapacak olmuşlar

• 03.11.2016 dan beri bende internetsizim alt yapı kabloları çalınmış .

bunların yenilerini çektiler fakat bizim apartmanı bağlamayi unutmuslar Türk Telekom hiç bir iletişim kanalı ise yaramıyor müdürlük desen aynı gecistirici cevaplar BTK ya 3. Şikayet yolladım aynı cevapları ordanda yazmışlar
  • Kendi vatanımızda, kendi yurdumuzda, kendi öz kaynaklarımızla oluşturulan, kendi şirketimizin,
    yabancıların elinde olması ve hizmet alamamak, sürekli cebelleşmek, muhatap bulamamak, sesini duyuramamak,
    görmezlikten gelinmek, önemsiz istisna haline gelmek, çok kötü.
    En son görüşmemde, artık sizi aramayacağım, madur olarak her defasında bimer'i arayacağım dedim.
    Yine ilgilenmediler. Bimer'i vs taktıkları yok, bu nasıl bir aymazlıktır anlamadım.
    Bu gün hanım bimer'i arayacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.