Şimdi Ara

Arkadaşlar Bi Bakın Ankaradaki Liselerden Hangisi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
10.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaslar kardesim liseye gececek ankarada okumasını istiyorum simdi sizinle buldugum liseleri paylasacagım.
    Ankaralı arkadaslar hangi lise daha iyidir gerek egitim gerekse ortamı bakımından düzgündür.
    Ben kafamdaki sıralamayı yazıyorum siz olsanız sıralama ne yapardınız ?

Kardesimin puanı 441
    yüzdelik dilimi %6

-Liseler-
    1.Çankaya Anadolu Lisesi*463 puan
    2.Bahçelievler Anadolu Lisesi*453 puan
    3.Kırk Konaklar Anadolu Lisesi*447 puan
    4.Kocatepe Mimar Kemal Anadolu Lisesi*440 puan
    5.Ayhan Sümer Anadolu Lisesi*439 puan
    6.Hürriyet Anadolu Lisesi*435 puan

Birde ekstra olarak iki lise daha var ama sıralamada nereye koyayım bilemedim.
    ****Nermin Mehmet Çekiç Andadolu Lisesi*463 puan
    ****Ümitköy Anadolu Lisesi*455 puan

Tercih sıralamasında en önemlisi egitim ve ortamının düzgün olmasıdır arkadaslar. Ve sonrali ölçüt beşevler bahçeli tarafında olmasıdır.

• hürriyet anadolu lisesinde okuyorum son senem ortam iyi özel okul gibi öğrenci sayımız az sosyal faaliyetler pek yok öğretmenler vasat , fakat matematik fizik kimya özellikle çok iyi. Okulun donanımsal yönü çoook zayıf konumu güzel fakat yan okul (dikmen lisesi) bazen taşkınlık kavga çıkartabiliyor ki polisin karıştığı ama tabi itlik yapmadan sana bulaşmaz. Sadece genel bilgi vermek istedim.
  • Çankaya ve Bahçelievler in puanları yüksek değil mi ? Okul puanlarının okadar düşeceğini mi tahmin ediyorsunuz??
  • En yakını hangisiyse ona gitsin,hatta yürünecek mesafede olan varsa direk ona gitsin,ben de bir liseli olarak ve arkadaşlarımdan ve çevremden duyduğum kadarıyla söylüyorum Anadolu liselerinin eğitim olarak birbirinden pek farkı yok,tabi sosyal yönden bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewee1212

Çankaya ve Bahçelievler in puanları yüksek değil mi ? Okul puanlarının okadar düşeceğini mi tahmin ediyorsunuz??

Evet hocam yüksekte zaten 12 tercih hakkının hepsi dolmuyor bende Abbas Güçlü'nün yazısını okudum adam mantıklı konusmus askeri liselere özel liselere polis kolejlerine gidecek ögrenciler var diyor 15 puan üstünden yazmaya baslasın vs anlatmıs.

quote:

Orijinalden alıntı: Stay Heavy!

hürriyet anadolu lisesinde okuyorum son senem ortam iyi özel okul gibi öğrenci sayımız az sosyal faaliyetler pek yok öğretmenler vasat , fakat matematik fizik kimya özellikle çok iyi. Okulun donanımsal yönü çoook zayıf konumu güzel fakat yan okul (dikmen lisesi) bazen taşkınlık kavga çıkartabiliyor ki polisin karıştığı ama tabi itlik yapmadan sana bulaşmaz. Sadece genel bilgi vermek istedim.

Bu liselerin yerlerini tam olarak bulamadım hocam listeye yazdıklarımı.
    Ulasım hangisine daha kolaydır yani metro istasyonlarına yakın olanlar mesela ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1312K -- 13 Temmuz 2011; 0:22:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1312K

quote:

Orijinalden alıntı: ewee1212

Çankaya ve Bahçelievler in puanları yüksek değil mi ? Okul puanlarının okadar düşeceğini mi tahmin ediyorsunuz??

Evet hocam yüksekte zaten 12 tercih hakkının hepsi dolmuyor bende Abbas Güçlü'nün yazısını okudum adam mantıklı konusmus askeri liselere özel liselere polis kolejlerine gidecek ögrenciler var diyor 15 puan üstünden yazmaya baslasın vs anlatmıs.

quote:

Orijinalden alıntı: Stay Heavy!

hürriyet anadolu lisesinde okuyorum son senem ortam iyi özel okul gibi öğrenci sayımız az sosyal faaliyetler pek yok öğretmenler vasat , fakat matematik fizik kimya özellikle çok iyi. Okulun donanımsal yönü çoook zayıf konumu güzel fakat yan okul (dikmen lisesi) bazen taşkınlık kavga çıkartabiliyor ki polisin karıştığı ama tabi itlik yapmadan sana bulaşmaz. Sadece genel bilgi vermek istedim.

Bu liselerin yerlerini tam olarak bulamadım hocam listeye yazdıklarımı.
    Ulasım hangisine daha kolaydır yani metro istasyonlarına yakın olanlar mesela ?

dikmen kızılaydan yaklaşık 5 dk da çıktım bugün evim okul yakınında metro olayından haberim yok hocam

• hocam ankaralıyım ben de dikmende oturuyorum.çankayada ne yazık ki metro yok coğrafik sebeplerden dolayı.metro emek batıkent dikimevi arasında gidiyor keçiören sincan ümitköy metroları 10 yıldır yapılacağı rivayet edilen yerler ama şuan hizmete geçmiş durumda değiller.

çankaya anadolu lisesini tavsiye etmiyorum hemen yanında çankaya lisesi diye bir düz lise vardı bu lise geçen sene anadolu oldu yanyana iki okul herşeyi birbirine yakındır ama birisi 460 puan birisi 410

bahçelievler anadolu lisesinin yeri falan iyidir ama geçen sene bir arkadaşım burayı yazmayı planlıyordu fakat sonradan vazgeçti eğitimi falan eskisi kadar iyi değilmiş.

mimar kemal anadolu oldukça merkezi bir yer puanınıza göre de iyidir oraya girerse kardeşiniz iyi olabilir,ayhan sümer anadolu lisesi de yeni yapılmış bi binadır öğretmenleri vs. yenidir eskilik çürümüşlük göremezsiniz ancak küçük bir okul.dikmen caddesi üzerinde kızılaya ulusa ulaşım kolaydır.
    umarım yardımcı olabilmişimdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oviedo

hocam ankaralıyım ben de dikmende oturuyorum.çankayada ne yazık ki metro yok coğrafik sebeplerden dolayı.metro emek batıkent dikimevi arasında gidiyor keçiören sincan ümitköy metroları 10 yıldır yapılacağı rivayet edilen yerler ama şuan hizmete geçmiş durumda değiller.

çankaya anadolu lisesini tavsiye etmiyorum hemen yanında çankaya lisesi diye bir düz lise vardı bu lise geçen sene anadolu oldu yanyana iki okul herşeyi birbirine yakındır ama birisi 460 puan birisi 410

bahçelievler anadolu lisesinin yeri falan iyidir ama geçen sene bir arkadaşım burayı yazmayı planlıyordu fakat sonradan vazgeçti eğitimi falan eskisi kadar iyi değilmiş.

mimar kemal anadolu oldukça merkezi bir yer puanınıza göre de iyidir oraya girerse kardeşiniz iyi olabilir,ayhan sümer anadolu lisesi de yeni yapılmış bi binadır öğretmenleri vs. yenidir eskilik çürümüşlük göremezsiniz ancak küçük bir okul.dikmen caddesi üzerinde kızılaya ulusa ulaşım kolaydır.
    umarım yardımcı olabilmişimdir.

Hocam baktım google maps den ama pek anlamadım acıkcası kocatepe camisinin yanındaymıs. egitimde önemli tabi ama suan en önemlisi ortaminın düzgün olması sonucta egitim büyük oranda ögrenciye kalmıs. ortamı nasıldır düzgün insanlar mı gider kimler vardır vs.

Birde hocam eklemek istedim bu liselerden hangilerine ulasım kolaydır. metro istasyonu yanı vs gibi. ev beşevlerde. oraya yakın bi lise ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1312K -- 14 Temmuz 2011; 23:34:05 >

• Bu yıl için bunlardan hangisini önerirsiniz.
    Hort yapmış oldum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yenide hort..

Bahçelievler Anadolu Lisesi son yıllarda nasıl? burda okuyan var mı ? 10.sınıf için düşünceleriniz nedir ?
  • Sbl istemiyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursalıtimsah -- 30 Temmuz 2016; 18:47:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sbl?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.