Şimdi Ara

ARKADAŞLAR Bİ KONUDA YARDIMINIZI İSTİYORUM LÜTFENN YARDIMM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR TURKCELL MAGAZASINDAN SAMSUNG GALAXY S3 cep telefonu satın aldım.Bana telefonu satarlarken, Samsung Türkiye(Samsung, Başarı Teknik Servis, Telpa) garantili olmasını dile getirdim. Mağaza Yetkilisi, cihazların Samsung Türkiye Garantili cihazlar olduğunu söyledi, ve telefonu satın aldım; . Geçen günlerde telefonumun ekranı arızalandı ve telefonumu benim garantisi bildigim Başarı Servisine götürdüm. Ancak oradaki yetkililer telefonla ilgili işlem yapmak için telefonu incelediklerinde bu telefonun yurtdışı kaynaklı ithal olduğunu ve kendi garantileri kapsamı dışında olduğunu belirttiler. Telefonumu hiçbir işlem yaptırmadan geri aldım.Bu telefonu aldığım Turkcell bayisine gittiğimde bana satış yapılırken Samsung Türkiye(Samsung, Başarı Teknik Servis, Telpa) Türkiye genelinde hizmet veren yetkili servislerin garantisi altında olmadığını öğrendiğimi ve telefonun yurtdışı ithalatı olduğunu, Samsung Türkiye ithalatı olmadıgını söyledim. Bayideki yetkili, telefonun kendi firmalarının garantisinde olduğunu ve servis olarak TEKNOEXPER adlı firmayla çalıştıklarını belirttiler. Ben bu telefonu satın aldığımda bana telefonun Samsung Türkiye garantisinde olduğunu söyleyerek sattıklarını ve bana yalan söyleyerek sattıklarını dile getirdim. Eğer benim telefonum bozulmasaydı bu durumdan hiçbir şekilde haberim olmayacaktı. Ben aldığım ve bozulan, yalan söyleyerek ve insanları kandırarak hileli mal satarak en önemlisi Türkiye genelindeki yetkili servislerin garanti kapsamında olmayan bir telefonun tamir edilerek bana verilmesini değil, ödediğim ücretin iadesini istediğimi söyledim.

ARKADAŞLAR BU KONUDA NE YAPABILIRIM!!!!!

• çok net söyliyim hiçbişey yapamazsın.Bu konuda bir kanıtın varmı ? Bence yok.Muhtemelen ki daha ucuza satın aldın.Adamlar sana kağıt üstünde de olsa garanti veriyor mu ? veriyor..
    ozaman aynen devam
  • elimde telefonun faturası var servistende telefonun samsung garantisinde olmadıgını ithalat yoluyla geldıgını belgeleyen evrak var ayrıca telefonu ucuz almadım ilk çıktıgı zaman 1800 tl ye aldım ayrıca turkcell tım magazasından aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: canjuano

MERHABA ARKADAŞLAR TURKCELL MAGAZASINDAN SAMSUNG GALAXY S3 cep telefonu satın aldım.Bana telefonu satarlarken, Samsung Türkiye(Samsung, Başarı Teknik Servis, Telpa) garantili olmasını dile getirdim. Mağaza Yetkilisi, cihazların Samsung Türkiye Garantili cihazlar olduğunu söyledi, ve telefonu satın aldım; . Geçen günlerde telefonumun ekranı arızalandı ve telefonumu benim garantisi bildigim Başarı Servisine götürdüm. Ancak oradaki yetkililer telefonla ilgili işlem yapmak için telefonu incelediklerinde bu telefonun yurtdışı kaynaklı ithal olduğunu ve kendi garantileri kapsamı dışında olduğunu belirttiler. Telefonumu hiçbir işlem yaptırmadan geri aldım.Bu telefonu aldığım Turkcell bayisine gittiğimde bana satış yapılırken Samsung Türkiye(Samsung, Başarı Teknik Servis, Telpa) Türkiye genelinde hizmet veren yetkili servislerin garantisi altında olmadığını öğrendiğimi ve telefonun yurtdışı ithalatı olduğunu, Samsung Türkiye ithalatı olmadıgını söyledim. Bayideki yetkili, telefonun kendi firmalarının garantisinde olduğunu ve servis olarak TEKNOEXPER adlı firmayla çalıştıklarını belirttiler. Ben bu telefonu satın aldığımda bana telefonun Samsung Türkiye garantisinde olduğunu söyleyerek sattıklarını ve bana yalan söyleyerek sattıklarını dile getirdim. Eğer benim telefonum bozulmasaydı bu durumdan hiçbir şekilde haberim olmayacaktı. Ben aldığım ve bozulan, yalan söyleyerek ve insanları kandırarak hileli mal satarak en önemlisi Türkiye genelindeki yetkili servislerin garanti kapsamında olmayan bir telefonun tamir edilerek bana verilmesini değil, ödediğim ücretin iadesini istediğimi söyledim.

ARKADAŞLAR BU KONUDA NE YAPABILIRIM!!!!!

malesef birşey yapman mümkün değil. Cihazı aldığın zaman garantisini kontrol etmeliydin.

• Ben bu konuda hakkımı tüketici mahkemesine aramaya karar verdim bakalımm ne olacak cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar
  • Bende bir süre Tim'de çalışmış birisiyim. Tim mağzalarına telefonları turkcell göndermiyor. Sadece tahattüt konusunda telefonun parasını veriyorlar. Tim mağzaları telefonları toptancılardan alıyorlar. Bu konuda Turkcell müşteri hizmetlerini ara büyük ihtimalle bir şey değişmez ama olsun. Münkünse Turkcell müşteri hizmetlerini çalışma yerlerini gidip ziyaret et diğer türlü bu sorun halledilmez. İkisi de bir işe yaramadıysa Tüketici hakları mahkemesine başvur ama turkcell müşteri hizmetlerinden türkcell kalitesi kapsamında iade edilmesini beyan etmediği sürece işiniz çok zor
  • arkadaşım ilgine teşekkür ederim ama ben telefonu tahatütle almadım peşin aldım ilk çıktıgı ay aldım ben turkcell timde orada calısan elemana sorarak aldım samsung türkiye garantili dedi başka bi şey demedi hatta sonradan ogrendim magaza yetkılısı oymuş içim rahat etmedi telefonun kutusunda etıkette hani bi şey yazar misal genpa başarı kvk gibi onu bıle sordum kesinlikle samsung turkıye dedı ona guvenerek aldım hatta bu sorun oldugunda magazaya gıttıgımde hala bana samsung turkıye garantılı dıyodu dengesiz elimde faturası, servistende samsung turkıye garantılı olmadıgına daır yazılarda war burda bana gore uckagıdı turkcell tım adını kullanarak yapıyolar bu dukkanın yaklasık 15 subesi var hepsi buyuk alışveriş merkezlerinde bakalım mahkemede çıkar sonuç beklemekten başka bi çarem yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kelime oyunları ile size mal satmışlar.samsung garantili derken samsung global garantisinden bahsediyor ki artık tr pazarında bu durumda yok.yalan beyan yerine biraz senin bilgisizliğinizde söz konusu.yalan beyanı ispat edicek bir evrak varmı ? Yok.tüketici mahkemesinde davayi kaybedersen mahkeme masrafınıda ödeyebilirsin bildiğim kadarı ile.bol şans.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tamamiyle o bayinin şerefsizliği. Böyle bayiler çok. Çünkü artık turkcell bayileri hattan para kazanamıyor. İNsanları dolandırma yollarına giriyor prim almak için. İşini gerçekten hakkıyla yapan bayiler var. Bence üstüne düşmeyin telefonu kullanın. Hem paranız hem vaktiniz ziyan olmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.