Şimdi Ara

arkadaşlar bi yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar ben çok evvel sro oynamıştım o zaman charlar epey para ediyodu. şimdi tekrar dönmek istiyorum güzel char lar yapıp satmayı planlıyorum. sizce nasıl para edecek charlar yapabilirim?

• idealist8 İ kullanıcısına yanıt
    Buradan bak bakalım. İşte bu kadar ediyor.
  • eskisi gibi artık çarlar çok çok da para etmiyor ama iyiyse çar gine para eder
  • Item'ler para ediyor. Eridanus server'ında 13D +12 silahlar 50B'den gidiyor. Yani 300 TL'den fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13D de kolay yapılmaz dimi
  • Gayet tabii. Zaten bu sebepten dolayı pahalı. Oyunda çok şey değişti. Artık, bir item'e +1 denerken bile, item'in kaybolma ihtimali var (12D ve 13D için geçerli). Bunu önlemek için, proof stone denen öğe kullanılıyor. Tanesi 32 silk ve bir item'i +12 yapabilmek için 2.000 silk harcayanı bile gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Gayet tabii. Zaten bu sebepten dolayı pahalı. Oyunda çok şey değişti. Artık, bir item'e +1 denerken bile, item'in kaybolma ihtimali var (12D ve 13D için geçerli). Bunu önlemek için, proof stone denen öğe kullanılıyor. Tanesi 32 silk ve bir item'i +12 yapabilmek için 2.000 silk harcayanı bile gördüm.

millet parayı gözden çıkarmış bu yüzden oyunu bırakan çok oldu çoğu şey oyunda para oldu emek azaldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni alchemy sistemi yüzünden bıraktılar zaten. Bir de herkeste seal item olması da, oyunun zevkini azalttı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.