Şimdi Ara

ARKADAŞLAR Bİ ZAHMET YARDIM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben de ilk kez uydu alıcısı alcam ama yazılanları okudum ve tek kelimeyle kendimi marsdan gelmiş gibi hissettim. hiçbirşey anlamadım doğrusu.. lütfen, ben durumu belirteyim sizde model marka söyleyin gidip alarak bitireyim bu ızdırabı:(...

1)apartmanda merkezi sanırım iki çanak var, biri hotlu bişeymiş yabancı çekiyomuş. dairemde kablo inmiş durumda..

2) ben 500 kanal falan istemiyorum sadece belgeseller olsun standart kanallar olsun yeter.. adult gibi bir derdim yok ama şifre girip yerli-yabancı sinema kanallarını da izleyebileyim. ya da şifre girmeme de gerek kalmasın. nasıl oluyorsa en ucuzu işte..

3) kalite ile ekonomisi dengeli olsun en fazla sıksan 250 tl olsun..

4) evde internet bağlantım var.. bilgi olarak işe yarar mı bilmiyorum.

5) televizyonum hd değil hatta hdmi de olmayabilir.

6) bunları cevaplayana Allah razı olsun.

7) hangi modeli almalıyım sizce?

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozdemr -- 25 Eylül 2010; 16:08:12 >

• arkadaşlar yok mu tavsiye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: labirentalist

merhaba arkadaşlar,

ben de ilk kez uydu alıcısı alcam ama yazılanları okudum ve tek kelimeyle kendimi marsdan gelmiş gibi hissettim. hiçbirşey anlamadım doğrusu.. lütfen, ben durumu belirteyim sizde model marka söyleyin gidip alarak bitireyim bu ızdırabı:(...

1)apartmanda merkezi sanırım iki çanak var, biri hotlu bişeymiş yabancı çekiyomuş. dairemde kablo inmiş durumda..

2) ben 500 kanal falan istemiyorum sadece belgeseller olsun standart kanallar olsun yeter.. adult gibi bir derdim yok ama şifre girip yerli-yabancı sinema kanallarını da izleyebileyim. ya da şifre girmeme de gerek kalmasın. nasıl oluyorsa en ucuzu işte..

3) kalite ile ekonomisi dengeli olsun en fazla sıksan 250 tl olsun..

4) evde internet bağlantım var.. bilgi olarak işe yarar mı bilmiyorum.

5) televizyonum hd değil hatta hdmi de olmayabilir.

6) bunları cevaplayana Allah razı olsun.

7) hangi modeli almalıyım sizce?

Edit: imla

Selam,

Dreambox 500s receiver almalısınız...

Hem uydu yayınlarından beklentilerinizi karşılayacak, hemde bütçenize uygun olacaktır.

110 - 140 TL arası fiyatla edinebilirsiniz.

• teşekkür ederim serkanguzel_ ,

peki o alıcı ile program menüsünü bilgisayarda hazırlayıp alıcıya entegre edebilir miyim...

güncellemeleri de sınırsız mı yoksa belli bir zaman sonra güncelleme hizmeti duruyor mu.. durursa da internetten ya da flash bellek ile ben güncelleyebiliyor muyum...
  • Program menüsünden maksat, kanal listesi düzenlemek ve yüklemek ise, evet.

Güncellemeler sınırsız ! İnternet'ten güncelleyebilirsiniz.

Dreambox 500s cihazda USB girişi yoktur.

Kolay gelsin.
  • bir de arkadaşım bi araştırma yaptım dreambox 500s ler klonlu sanki hep. orijinal almak istiyorum ben ama. nerden güvenilir alabilirim acaba... pm de atsanız olur. cevabınız için teşekkürler..
  • quote:

bir de arkadaşım bi araştırma yaptım dreambox 500s ler klonlu sanki hep. orijinal almak istiyorum ben ama. nerden güvenilir alabilirim acaba... pm de atsanız olur. cevabınız için teşekkürler..

Sakın orijinal almayınız !... Zaten üretimi 3 - 4 yıldır yapılmıyor.

Zira klonlarda board'lar revizyonlu olup, daha stabil çalışmaktadır.

www.hepsisat.com 'da yüksek RAM'li ve 140 TL civarında satılan cihaz denenmiştir.
  • orda sadece bu alıcı var ve de fiyatı 126. yüksek ramli dediğiniz bu alıcı ise alacağım. Onaylıyor musunuz..

bir de klon anca 6 ay gider diyorlar, ne dersiniz..

DREAMBOX DM 500 S 1 Kalite( 2 Yıl Garanti)
    AYNI GÜN KARGO.
    Ürün Kodu : DREAMBOX DM 500 S 1 Kalite
    Marka : DREAMBOX
    Garanti Süresi : 24 Ay
    Fiyatı : 126,84 TL
    Kdv Dahil Fiyatı : 126,84 TL

http://www.hepsisat.com/?urun-detay_9_DREAMBOX_DM_500_S_1__Kalite__2_Yil_Garanti_.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozdemr -- 26 Eylül 2010; 1:15:33 >
  • quote:

orda sadece bu alıcı var ve de fiyatı 126. yüksek ramli dediğiniz bu alıcı ise alacağım. Onaylıyor musunuz..

bir de klon anca 6 ay gider diyorlar, ne dersiniz..

DREAMBOX DM 500 S 1 Kalite( 2 Yıl Garanti)
    AYNI GÜN KARGO.
    Ürün Kodu : DREAMBOX DM 500 S 1 Kalite
    Marka : DREAMBOX
    Garanti Süresi : 24 Ay
    Fiyatı : 126,84 TL
    Kdv Dahil Fiyatı : 126,84 TL

http://www.hepsisat.com/?urun-detay_9_DREAMBOX_DM_500_S_1__Kalite__2_Yil_Garanti_.html

Kim demiş ! Beş yıldır kullanıyorum tık yok...

Şimdi baktımda, sitenin dizaynı değişmiş! Orada gümüş renkli olan cihazı alınız...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.