Şimdi Ara

Arkadaslar bildigim her seyle HAARP'la havadaki olaylari anlatmaya calisacagim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Simdi arkadasalar bildiginiz gibi benim baktigim yerde suan biten dun geceki gizemli (bence haarp yani sozde amerikan hava savunma gelistirme merkezinin alistirmasiydi) olayin normal bir cografi olay olamayacagini ,kanaatimce, anlatacagim

ekleme: haarp illuminatinin oyun kartlarinda da var
     Arkadaslar bildigim her seyle  HAARP'la  havadaki olaylari anlatmaya calisacagim

Simdi oncelikle simsek olsaydi yakinlardan kesinlikle duyulmasi lazim ayrica soyle bi sey var ki simsek olmadigini destekleyen ;hani diyelim saniyede 2 tane bulut carpisti (dikkatinizi cekerim bulutlarin ap ayri olmasi lazim hicbir yerleri kesismeyecek ki simsek carpsin cunku her bulutun farkli yuklu olmasi lazim ki ayni yuklu carpissa da yine simsek carpmaz) hani mantik olarak baksaniz diyelim 3 saniyede bi kere oldu bunu 2.30 saate yayarsak size bu kadar fazla bulut sadece bir bolge ustunde ve hic ses cikarmadan simsek caktirabilir mi

Mantiksal olarak da matematiksel olarak da imkansiz (kanaatimce)

Tanimlari da aynen soyle simsek ve yildirimin:

Şimşek ; elektrik yüklü bir bulut ile diğer bir bulut arasındaki elektrik boşalmasıdır. Önceden tahmin edilmesi oldukça zordur. Fakat belli hava koşullarında meydana gelir.
    Yıldırım ise; bulut ile yeryüzü arasındaki elektrik boşalmaları olarak tanımlanır. Yıldırım, zigzaklı bir yol takip ederek kollar halinde aşağı doğru iner. Genellikle şiddetli bir yağmurla birlikte görülür.

Japonya depremi ornegi:

Simdi konuya apayri bi yerden giricem Simdi bugune kadar hep isigin cizgi halinde yayindigini ogrendim, ogrendik ama son yillarda bi bulus oldu ,ki haarp'in kurulusundan sonra, isigin dalgalar halinde yayildigi ispatlandi ve wikipediada suan oyle geciyo
     Arkadaslar bildigim her seyle  HAARP'la  havadaki olaylari anlatmaya calisacagim

Simdi buna deginme nedenlerim HAARP'in isik suzmeleri yaydigini dusunuyoruz ve demin wikipediadan ogrendigimiz uzere isik dalgalar halinde yayiliyo simdi japonyada ise depremden once garip isiklar ve degisik bulutlar goruldugu idda edildi ve videolarla desteklendi ornek

Simdi haarp'in sadece hava savunmasini guclendirmeye calistigina mi inaniyosunuz

+ Van depreminden once de isik gorduklerini idda edenler vardi ne kadar dogrudur tartisilir ama bu degisik hava olaylari son zamanlarda cok sık olmaya basladi

HAARP'in resmi sitesinde HAARP'ta hareketlilik oldugu gozukuyo link;

http://www.haarp.alaska.edu/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi?Bx=on&date=20120812

İranda deprem olmus 2 tane biri 6.3 digerini kacirdim demin atv haberlerinde duydum, suan hala var haber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nadirovic -- 12 Ağustos 2012; 19:12:46 >

• özzet:deprem olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: James H.

özzet:deprem olucak

Deprem olucagini dusunmuyorum ama bu herhangi dogaustu bi olayin habercisi olabilir

Not deprem olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nadirovic -- 12 Ağustos 2012; 6:55:04 >
  • Bilgi paylasimi icin upliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nadirovic

Bilgi paylasimi icin upliyorum
    kaynek
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

kaynek

Esinlendigim seyler zaten yaziyo hepsi kendi bilgi cervecem arasinda okdugum makaleler vs. zaten google'da rahatlikla bulabilirsiniz yazdigim her seyi
  • Bunları okudukça tırsıyorum abi ya :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Bunları okudukça tırsıyorum abi ya :(

Bunlar isin bilimsel yanlari
  • quote:

quote:

Peki japonyada bu teknoloji yokmu ? Abd ye de hayret ediyorum resmen dünyayı yonetiyorlar. Bu cesaret nereden geliyorsa...
  • quote:

quote:

quote:

Peki japonyada bu teknoloji yokmu ? Abd ye de hayret ediyorum resmen dünyayı yonetiyorlar. Bu cesaret nereden geliyorsa...

Japonyada bildigim kadariyla yok, bi google'da arar misiniz biz de ogrenelim japonya hava saldiri savunma guclendirme projesi vs gibi

• Mobilim şarjımda bitiyor yarın bakarım kusura bakmayın...
  • quote:

quote:

kaynek

Esinlendigim seyler zaten yaziyo hepsi kendi bilgi cervecem arasinda okdugum makaleler vs. zaten google'da rahatlikla bulabilirsiniz yazdigim her seyi

deprem olmus dedin ya onun kaynagı
  • quote:

quote:

quote:

kaynek

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=64469677 Yalan soyluyo da olabilir bilmiyorum resmi bi haber gormedim

• quote:

quote:

quote:

kaynek

onun kaynağı benim , yemin ederim 06:44 de 3 4 saniyelik bi deprem yaşadım yer istanbul sarıyer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funeralbaris

quote:

quote:

quote:

kaynek

onun kaynağı benim , yemin ederim 06:44 de 3 4 saniyelik bi deprem yaşadım yer istanbul sarıyer.

Alıntıları Göster

• quote:

quote:

quote:

quote:

kaynek

Ben hissetmedim , olabilir Yer atalar/istanbul

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kaynek

Ben hissetmedim , olabilir Yer atalar/istanbul

Alıntıları Göster
    Bi bitmediniz.

• Van depremiyle ilgili de bir video vardı youtube da tektonik silahlarla birşeyler yapıyorlarmış falan filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onii Chan Kenobi

Van depremiyle ilgili de bir video vardı youtube da tektonik silahlarla birşeyler yapıyorlarmış falan filan
    vallahi sıktı arkadaş bu sizin harp hurp işleriniz...milyon yıldır deprem oluyor harp mı yaptı bunları....

öğrenmişsiniz bi şey her ota boka harppp....adamlar günlerdir söylüyor kuvvetli yağış gelecek diye biri gece konu açmış bildiğin şimşek çakıyor ama adamlar yok haarpp yaptı yok doğa üstü olay bilmem ne allah akıl versinn
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

vallahi sıktı arkadaş bu sizin harp hurp işleriniz...milyon yıldır deprem oluyor harp mı yaptı bunları....

öğrenmişsiniz bi şey her ota boka harppp....adamlar günlerdir söylüyor kuvvetli yağış gelecek diye biri gece konu açmış bildiğin şimşek çakıyor ama adamlar yok haarpp yaptı yok doğa üstü olay bilmem ne allah akıl versinn

önce haarpın ne olduğunu neler yapabileceğini bilin lütfen bilmeden böyle şeyler yazmayın, ancak biliyorsanız bilemem. çünkü bütün doğa olaylarını tersine döndürebilecek bir güç haarp
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.